semper Posted Wednesday at 15:45 Author Posted Wednesday at 15:45 Imam 24 adaptera, usko i široko koljeno, dugacki i kratki nastavak :) napravim domaću zadaću prije kupnje bilo kakvog alata 3
Gabre Posted Wednesday at 16:00 Posted Wednesday at 16:00 13 minutes ago, semper said: Imam 24 adaptera, usko i široko koljeno, dugacki i kratki nastavak 🙂 napravim domaću zadaću prije kupnje bilo kakvog alata super, vise sam mislio na dedicirano dizajnirane za specificini motor, ali i u tih 24 ce se naci neki koji pase 😁 👍
semper Posted Wednesday at 19:20 Author Posted Wednesday at 19:20 super, vise sam mislio na dedicirano dizajnirane za specificini motor, ali i u tih 24 ce se naci neki koji pase Pa nisam uzeo adaptere za mikrovalnu, ne kužim znači imam nastavke za 80% motora s direktnim ubrizgavanjem, bmw, smećka, wageni + porsche, nissan/renfault, jaguar/lr, toyota, volvo, honda... 3
semper Posted 16 hours ago Author Posted 16 hours ago Napadamo dosta lošu mazdu 6, otprije premazanu bitumenom, dosta izazovno...Prije/poslije uskoro
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now