semper Posted April 30 Author Posted April 30 Imam 24 adaptera, usko i široko koljeno, dugacki i kratki nastavak :) napravim domaću zadaću prije kupnje bilo kakvog alata 4
Gabre Posted April 30 Posted April 30 13 minutes ago, semper said: Imam 24 adaptera, usko i široko koljeno, dugacki i kratki nastavak 🙂 napravim domaću zadaću prije kupnje bilo kakvog alata super, vise sam mislio na dedicirano dizajnirane za specificini motor, ali i u tih 24 ce se naci neki koji pase 😁 👍
semper Posted April 30 Author Posted April 30 super, vise sam mislio na dedicirano dizajnirane za specificini motor, ali i u tih 24 ce se naci neki koji pase Pa nisam uzeo adaptere za mikrovalnu, ne kužim znači imam nastavke za 80% motora s direktnim ubrizgavanjem, bmw, smećka, wageni + porsche, nissan/renfault, jaguar/lr, toyota, volvo, honda... 4
semper Posted May 2 Author Posted May 2 Napadamo dosta lošu mazdu 6, otprije premazanu bitumenom, dosta izazovno...Prije/poslije uskoro
semper Posted Sunday at 18:39 Author Posted Sunday at 18:39 Mazda gotova, i nastavljamo ovaj mjesec sa Japanom, krećemo od ponedjeljka impreza STI, nakon toga dvije toyote land cruiser, a 6. mjesec vw, mercedes i ford 1
IgoRR Posted Tuesday at 06:41 Posted Tuesday at 06:41 On 4/30/2025 at 3:01 PM, semper said: Novo u ponudi - čišćenje usisnih ventila orahovom ljuskom! Sve češći problem motora s direktnim ubrizgavanjem zbog tzv. carbon build-upa na ventilima zbog kojeg dolazi do nemirnog rada na leru, pali se check engine, rikavaju bobine i svjecice... preporučljivo raditi svakih 60-70tkm. Stroj pod visokim tlakom "pjeskari" orahovom ljuskom koja je dovoljno tvrda da skine nakupine na stijenkama ventila, a opet dovoljno mekana da ne osteti metal. I odmah stroj usisava medij i reciklira kroz filter. Uskoro prije / poslije report Koliko cca dođe tretman za 4 cyl? može i PM
semper Posted Tuesday at 07:55 Author Posted Tuesday at 07:55 Koliko cca doÄ'e tretman za 4 cyl? može i PM40⬠po cilindru + demontaza/montaža usisa ovisno o autu koliko je zahtjevno za skinuti
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now