Jump to content

Recommended Posts

• Replies 179
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted

na N/A motoru bi stavio u usis. Odnosno ispred TB.

IMO opcenito na N/A motorima je to manje bitna stvar taj OCC ali na turbacima koji imaju vise KS, tlakova i "blow-by" koji se pojavljuje i tako stvara crankcase pressure je bitno se toga rijesit.

Posted
Koji OCC kupit za TFSI? I kako smontirat? :)

Zovi gabrek. Od tamo sam uzeo sve. Cijena je bila ok. Mislim cca 1200kn sve zajedno. Imas 5 min posla da montiras

Posted
Bojim se da to ima više veze s ekologijom, ali možda se varam jer fakat ni sam ne znam kaj je pametnije pošto mi argumenti s obje strane imaju smisla.

Npr cak u emisiji shift bilo o tome rijeci kako se pravilno radi.

Posted (edited)
Bojim se da to ima više veze s ekologijom, ali možda se varam jer fakat ni sam ne znam kaj je pametnije pošto mi argumenti s obje strane imaju smisla.

Sve je napisano odavno. A ti vjeruj kome očeš ;)

Ovaj kinez sa slike je qujac i vidim sve popularniji.

Konopek izrađuje odlične OCC-ove.

Edited by ZOD
Posted

Ono za pumpu? To sam i vidio kod Niševića na Coupeu ali to nemam sigurno namjeru stavljati.

Zanima me samo kaj vi kažete da je bolje jer je meni svejedno kak da složim, a stvarno mi obje "strane" imaju dobre argumente. Zato i pitam ekipu koja ima iskustva iz prve ruke.

Posted
Ono za pumpu? To sam i vidio kod Niševića na Coupeu ali to nemam sigurno namjeru stavljati.

Zanima me samo kaj vi kažete da je bolje jer je meni svejedno kak da složim, a stvarno mi obje "strane" imaju dobre argumente. Zato i pitam ekipu koja ima iskustva iz prve ruke.

Koji je argument da se stavlja u usis? Imas vakum na punom gasu?

Posted
Sve je napisano odavno. A ti vjeruj kome očeš ;)

Ovaj kinez sa slike je qujac i vidim sve popularniji.

Konopek izrađuje odlične OCC-ove.

Zašto je kurac?..ne podjebavam, iskreno me zanima jer si gledam nešto uzeti, ali naravno da cijena igra ulogu...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...