Raptor6767 Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 Znači, u atmosferu kak sam i mislio i bok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 na N/A motoru bi stavio u usis. Odnosno ispred TB. IMO opcenito na N/A motorima je to manje bitna stvar taj OCC ali na turbacima koji imaju vise KS, tlakova i "blow-by" koji se pojavljuje i tako stvara crankcase pressure je bitno se toga rijesit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 Meni je PVC sada iza TBa, prema usisnoj. Evo, opet oprečno mišljenje. :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 pa onda ga ostavi kako je dipl. ing. renfaulta odredio. zato imas PCV (Positive Crankcase Ventilation (Valve). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 Bojim se da to ima više veze s ekologijom, ali možda se varam jer fakat ni sam ne znam kaj je pametnije pošto mi argumenti s obje strane imaju smisla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 sve to i je radi ekologije. OCC, EGR, DPF... motori bi uredno radili bez tog sranja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 Koji OCC kupit za TFSI? I kako smontirat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 Koji OCC kupit za TFSI? I kako smontirat? Zovi gabrek. Od tamo sam uzeo sve. Cijena je bila ok. Mislim cca 1200kn sve zajedno. Imas 5 min posla da montiras Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 1200kn za kaj? OCC i ugradnju?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 1200 nije bio OCC sigurno Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 Occ + cijevi + onaj adapter. Dakle sve zajedno cca 1200kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 O ovome pricam http://www.42draftdesigns.com/assets/images/cnc/catchcans/fsikit01_01.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 Bojim se da to ima više veze s ekologijom, ali možda se varam jer fakat ni sam ne znam kaj je pametnije pošto mi argumenti s obje strane imaju smisla. Npr cak u emisiji shift bilo o tome rijeci kako se pravilno radi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 Npr cak u emisiji shift bilo o tome rijeci kako se pravilno radi. Daj link na emisiju pa da se obrazujem malo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 (edited) Bojim se da to ima više veze s ekologijom, ali možda se varam jer fakat ni sam ne znam kaj je pametnije pošto mi argumenti s obje strane imaju smisla. Sve je napisano odavno. A ti vjeruj kome očeš Ovaj kinez sa slike je qujac i vidim sve popularniji. Konopek izrađuje odlične OCC-ove. Edited April 8, 2015 by ZOD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 Znači, za atmosferu je najbolja atmosfera, a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 Ne jebem, ali da sad ne gledam cijelu emisiju koju sam vidio - na kojoj min? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 4:40, ali samo u jednom trenutku se spominju plinovi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 Ono za pumpu? To sam i vidio kod Niševića na Coupeu ali to nemam sigurno namjeru stavljati. Zanima me samo kaj vi kažete da je bolje jer je meni svejedno kak da složim, a stvarno mi obje "strane" imaju dobre argumente. Zato i pitam ekipu koja ima iskustva iz prve ruke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 Ono za pumpu? To sam i vidio kod Niševića na Coupeu ali to nemam sigurno namjeru stavljati. Zanima me samo kaj vi kažete da je bolje jer je meni svejedno kak da složim, a stvarno mi obje "strane" imaju dobre argumente. Zato i pitam ekipu koja ima iskustva iz prve ruke. Koji je argument da se stavlja u usis? Imas vakum na punom gasu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 Postavljaš mi (protu)pitanja, a ja ti nemam odgovore jer ne bi pitao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 Pa pokusam ti objasniti te "argumente". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 Znači, u atmosferu stavljam kad dođe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 Sve je napisano odavno. A ti vjeruj kome očeš Ovaj kinez sa slike je qujac i vidim sve popularniji. Konopek izrađuje odlične OCC-ove. Zašto je kurac?..ne podjebavam, iskreno me zanima jer si gledam nešto uzeti, ali naravno da cijena igra ulogu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now