Jump to content

Oil Catch Can ?

Recommended Posts

• Replies 179
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

na N/A motoru bi stavio u usis. Odnosno ispred TB.

IMO opcenito na N/A motorima je to manje bitna stvar taj OCC ali na turbacima koji imaju vise KS, tlakova i "blow-by" koji se pojavljuje i tako stvara crankcase pressure je bitno se toga rijesit.

Bojim se da to ima više veze s ekologijom, ali možda se varam jer fakat ni sam ne znam kaj je pametnije pošto mi argumenti s obje strane imaju smisla.

Npr cak u emisiji shift bilo o tome rijeci kako se pravilno radi.

Bojim se da to ima više veze s ekologijom, ali možda se varam jer fakat ni sam ne znam kaj je pametnije pošto mi argumenti s obje strane imaju smisla.

Sve je napisano odavno. A ti vjeruj kome očeš ;)

Ovaj kinez sa slike je qujac i vidim sve popularniji.

Konopek izrađuje odlične OCC-ove.

Edited by ZOD

Ono za pumpu? To sam i vidio kod Niševića na Coupeu ali to nemam sigurno namjeru stavljati.

Zanima me samo kaj vi kažete da je bolje jer je meni svejedno kak da složim, a stvarno mi obje "strane" imaju dobre argumente. Zato i pitam ekipu koja ima iskustva iz prve ruke.

Ono za pumpu? To sam i vidio kod Niševića na Coupeu ali to nemam sigurno namjeru stavljati.

Zanima me samo kaj vi kažete da je bolje jer je meni svejedno kak da složim, a stvarno mi obje "strane" imaju dobre argumente. Zato i pitam ekipu koja ima iskustva iz prve ruke.

Koji je argument da se stavlja u usis? Imas vakum na punom gasu?

Sve je napisano odavno. A ti vjeruj kome očeš ;)

Ovaj kinez sa slike je qujac i vidim sve popularniji.

Konopek izrađuje odlične OCC-ove.

Zašto je kurac?..ne podjebavam, iskreno me zanima jer si gledam nešto uzeti, ali naravno da cijena igra ulogu...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...