Jump to content

RENEKO autodijelovi - popust na asortiman za forumaše

Recommended Posts

Zvao voznika za Reinz - Motor-diht i kazu da garnitura - 8 kom kosta 47kn MPC.

Tak da je ova cijena od 41,65kn po komadu s popustom,.......jebena.:rofl:

Btw, originalna u VW servisu (doduse cjenik je od 05/2012) je:

4FHLiNW.png

Edited by KIMI_1.8T

Pošto smo dobivali dosta upita o sredstvima za čišćenje DPF filtera, uspjeli smo ga nabaviti po VRLO povoljnoj cijeni (218kn/500mL):

IMAG0469.jpg

PETROMARK DIESEL PARTICLE FILTER CLEANER is a fast working product that easily cleans and regenerates the clogged DPF without disassembly.

Driving short distances, traffic jams and urban traffic ensure that the particle filter becomes clogged. Also the engine power diminishes as it is more difficult for the exhaust to leave the polluted particulate filter.

Petromark diesel particle filter cleaner ensures an optimal cleaning and increases lifespan of the DPF.

Suitable for all passenger cars, vans and trucks.

Apply with mal functioning and / or every 3000km. Add the contents of the package to the fuel tank. The content of a 500mL package is suitable for a maximum fuel capacity of 60 liters.

Edited by Raptor6767

• 3 weeks later...

Rene, koje je ono super duper sredstvo Sonaxovo za alu felge? Neko koje poljubičasti ak se dobro sjećam... znam da si stavljao i da postoji obično i nekakvo PLUS i da je navodno bolji Plus...

Aj ak nije bed da napišeš iskustva, ne mogu pronać taj post, i da mi javiš koje su cijene, uzeo bi to ziher

Rene, koje je ono super duper sredstvo Sonaxovo za alu felge? Neko koje poljubičasti ak se dobro sjećam... znam da si stavljao i da postoji obično i nekakvo PLUS i da je navodno bolji Plus...

Aj ak nije bed da napišeš iskustva, ne mogu pronać taj post, i da mi javiš koje su cijene, uzeo bi to ziher

Odlično je to sredstvo

To je ono plus, novije

Naravno da imam - 42kn.

Ja perem sve felge isključivo sa time i fenomenalan je. I sad ga imam u gepeku uz Elite care ručnik. Dvije neophodne stvari.

230400-ohne-Auszeichnung_format_din_a6_300dpi_portrait.png

IMG_1535.jpg

IMG_1537.jpg

Ovo je samo ispiranje, bez pranja spužvom. Brzinsko, treba mi valjda 3min za felge.

Rene, imas li filtar kabine za moj Evo?

Naravno...:)

145,56kn sa popustom i PDVom.

388093_1992349.jpg

Filter Type Activated Carbon Filter

Height [mm] 74

Width [mm] 231

Length [mm] 231

Vehicle Equipment for vehicles with air conditioning

Ili Japanparts: 80,75kn

Dužina 215 mm,

Širina 210 mm,

Visina 30 mm,

Filtar s aktivnim ugljenom

Razlika je u dimenzijama.

FAA-MI5_1.jpg

Koje godište je EVO9?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...