Jump to content

Recommended Posts

Posted
rene, koni asortiman jel držiš ? konkretno koni sport yellow amortizere za punta jedinicu

Koliko vidim na online katalogu, imaju samo street.

9hjr82.jpg

Posted (edited)

aha, onda možeš naručit. a daj mi reci, a za GT-a sport yellow?

i cijene i za ove, i za GT ako imaju u ponudi i dalje

Edited by M.P.
Posted
Rene jel imaš možda K&N set za čiščenje i održavanje panel filtera ( ulje ono u spreju i deterđent onaj :) )

Naravno. Sutra me cimni, imam ga u dućanu.

• 2 weeks later...
Posted
ATE-Blue-Racing-6-ATE-TYP200.jpg

Ovo nije tocno :)

Identicna je tekucina, samo je blue kao sto i ime kaze plavo, dok je typ200 zuckasto... To su napravili da se lakse vidi kad si ispraznio sistem sa starom tekucinom...

Posted

Odveze se lik sa svojim autom,plati svojim novcem,posalje ulje i jos plati postarinu!:)

Za uslugu ni Kunu nije uzeo.

Sto drugo reci nego Salute Rene!:)

Posted

Ma Renci je car, meni je u pola 7 ujutro isao pokupiti ogromne rekvizite i vozio ih u autu w dana dok nisam dosao po njih.

nije htio ni kune za kavu, a platio isto svojim novcima

Posted
Odveze se lik sa svojim autom,plati svojim novcem,posalje ulje i jos plati postarinu!:)

Za uslugu ni Kunu nije uzeo.

Sto drugo reci nego Salute Rene!:)

Meni je nosio na bus, slao u Švicarsku, čekao pare dok nisam došao... Što reć :) kako je reko onaj klinjo, da je bio kulturan i da me nije prozvao na facebooku platio bi mu :D :lol:

Posted
Meni je nosio na bus, slao u Švicarsku, čekao pare dok nisam došao... Što reć :) kako je reko onaj klinjo, da je bio kulturan i da me nije prozvao na facebooku platio bi mu :D :lol:

:D.........

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...