SVEN Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 (edited) Dakle u potrazi sam za mjestom gdje servisirati svoj auto jer doma nemam dizalicu i potrebne alate ( i naravno dovoljnu razinu znanja ) da to obavljam sam. Ovlasteni je ok u nekim situacijama ali zbog prevelike cijene radnog sata izbjegavam ga. U obzir dolaze svi ( prednost majstori ili bar gazde mlađi od max 40 godina ) cisto iz razloga da mogu s njima kao stranka normalno komunicirati i da znaju prepoznati moje probleme i potrebe. Spominjem to zato sto mi je covjek gdje sam prije vozio auto rekao da ce mi namontirati viši profil gume jer mi je auto previše spusten i da to nije dobro za voziti tako... :notworthy: Ajde pucajte s prijedlozima. Bilo bi ok bar ime i telefon za početak navesti :thumbsup: Kao najbitniju stavku, cak ispred cijene izvdojit cu pristup poslu. Svako vase iskustvo vezano za to bi mi bilo od velike pomoci ! Edited May 7, 2009 by SVEN
Lazo Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Jedan i jedini SMA...:thumbsup: Mislim da znas o kom je rijec Drugi je moj mehanicar koji je u Zapresicu a to ti je pretpostavljam predaleko
dcrnic Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 SMA... Nije mi ništa radio na autu, ali znam ljude kojima je... i svi su prezadovoljni...
SVEN Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Lazo said: Jedan i jedini SMA...:thumbsup: Mislim da znas o kom je rijecDrugi je moj mehanicar koji je u Zapresicu a to ti je pretpostavljam predaleko Nakon sveg sto sam prosao nije mi daleko pa makar isao u Spisic Bukovicu !! Ok osim SMA jos neki prijedlog ?
dcrnic Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Fran Mirtl said: Tomislav Samarzdija I za njega sam čuo da je heben mastor.... :rofl::rofl::rofl:
SVEN Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 dcrnic said: I za njega sam čuo da je heben mastor.... :rofl::rofl::rofl: Ja isto za nekog , sta vozi zelenog venta sa šankom iza. Mozda se znaju... :cice:
biciklist Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 dcrnic said: a onaj lik što drži TAS autodijelove... ... mu je brat
Stipe385 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 SVEN said: Nakon sveg sto sam prosao nije mi daleko pa makar isao u Spisic Bukovicu !!Ok osim SMA jos neki prijedlog ? moj frend, ima garažu iza botinca.. isto doktor za TDI-e, vozio prošle godine octaviu TDI 90 na rejsu.. jako dobar i povoljan mehaničar
fokusicar Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Ivan Mandek, Velika Gorica... ...samo on može dirati po mojem autu i nitko drugi...
pikzibner Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 SVEN said: Nakon sveg sto sam prosao nije mi daleko pa makar isao u Spisic Bukovicu !! Ok osim SMA jos neki prijedlog ? Nikola Pajek (Zelina) 098 819 031
444IN Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 SVEN said: Nakon sveg sto sam prosao nije mi daleko pa makar isao u Spisic Bukovicu !! Ok osim SMA jos neki prijedlog ? Nema ti u Spisic Bukovici dobrog mehanicara, idi kod SMA ...
SVEN Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Quote Ivan Mandek' date=' Velika Gorica......samo on može dirati po mojem autu i nitko drugi...[/quote'] Adresa, tel ?
miro Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Quote Ivan Mandek' date=' Velika Gorica......samo on može dirati po mojem autu i nitko drugi...[/quote'] a ja????ne smijem ili???:P
fokusicar Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 (edited) miro said: a ja????ne smijem ili???:P Pa to se i misli Miro... Svi spomenuti su vjerojatno super majstori...ali istina je da se nitko ne može uspoređivati sa Mandek ekipom u kojoj je i Miro član...:thumbsup: Ekipa je vrhunska ,uigrana, radiona kao kirurša sala, samo najkvalitetniji alati i testeri...a Mandek godinama već kupi nagrade...čovjek je sada osvojio 2. mjesto na svijetu u internom VAG natjecanju... Odite u P.Z. Auto pa pogledajte diplome na zidu Edited May 8, 2009 by fokusičar
SVEN Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Quote Pa to se i misli Miro... Svi spomenuti su vjerojatno super majstori...ali istina je da se nitko ne može uspoređivati sa Mandek ekipom u kojoj je i Miro član...:thumbsup: Ekipa je vrhunska ' date='uigrana, radiona kao kirurša sala, samo najkvalitetniji alati i testeri...a Mandek godinama već kupi nagrade...čovjek je sada osvojio 2. mjesto na svijetu u internom VAG natjecanju... Odite u P.Z. Auto pa pogledajte diplome na zidu [/quote'] Znaci on i Vag Com su naj frendovi :dance3vs1: Dobro daj napisi bar telefon molim te da mogu kontaktirat covjeka
Lazo Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 pikzibner said: Nikola Pajek (Zelina) 098 819 031 Sven,takodjer moja velika preporuka ak ti nije daleko..:thumbsup:
fokusicar Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 dcrnic said: 2 Fokusničar: To Gumbek o koljem Lovro priča??? :lol: da da! jebotelimit
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now