Jump to content

Kupnja miniwasha

Recommended Posts

Uzeo bih eventualno nešto za na more za prat auto/kuću/dvorište..

Kakvi postoje, koje "jačine" kupit da bude dovoljan za oprat auto, di ić pogledat, kolko se okvirno kreću cijene..? Na što gledat kod kupnje?

Hvala :)

Imas sad u metrou mislim k3.80 na akciji za 1000kn i to ti je cisto ok...

prije kojih par mjeseci je bio 1400-1500kn.

Ja ga imam doma i dosta mi je jak, ima 1700 watta, prao sam auto, dvoriste, fasadu....ide i dobro skida...bilo bi mozda bolje da je tih jos 200watta za ciscenje kocki u dvoristu ali i ovako zadovoljava samo je pitanje koliko je dugotrajan

Do koje love misliš ići? Neki low budget, ili imaš para za malo jače zvjerke?

Ma ciljao sam na neku "socijalu" jer ne namjeravam prat svakodnoevno s njim par sati nego ono svakih 2-3 dana da je u pogonu 10 min samo za isprat auto/aute, malo dvorište i to je to..

Al blesavo mi je dat 2-3k kn za miniwash, za to mi neki crnac fura svaki dan u kantama morsku vodu i riba :lol::lol:

Ma ciljao sam na neku "socijalu" jer ne namjeravam prat svakodnoevno s njim par sati nego ono svakih 2-3 dana da je u pogonu 10 min samo za isprat auto/aute, malo dvorište i to je to..

Al blesavo mi je dat 2-3k kn za miniwash, za to mi neki crnac fura svaki dan u kantama morsku vodu i riba :lol::lol:

Dok sam imao praonu, ima sam jedan model od wapa i jedan od karsh. (neznam koji su točno modeli, morao bi pogledati)... Ali ovaj wap je beton rastavljao... :D Odličan je bio...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...