Jump to content

Recommended Posts

Posted

Uzeo bih eventualno nešto za na more za prat auto/kuću/dvorište..

Kakvi postoje, koje "jačine" kupit da bude dovoljan za oprat auto, di ić pogledat, kolko se okvirno kreću cijene..? Na što gledat kod kupnje?

Hvala :)

Posted

Imas sad u metrou mislim k3.80 na akciji za 1000kn i to ti je cisto ok...

prije kojih par mjeseci je bio 1400-1500kn.

Ja ga imam doma i dosta mi je jak, ima 1700 watta, prao sam auto, dvoriste, fasadu....ide i dobro skida...bilo bi mozda bolje da je tih jos 200watta za ciscenje kocki u dvoristu ali i ovako zadovoljava samo je pitanje koliko je dugotrajan

Posted

hvala za info, budem pogledao :)

Jel treba na kaj pripazit prilikom kupnje? Na špricaljke, servise, bilošta..? Šta treba uopće gledat?

Posted

i ja bas prije par dana uzimao miniwash, 2 sam vratio jer su billi neispravni-slabi

uzeo na kraju Lavor 2100w, 140bar-a, 1600kn, jest puno ali skida sloj betona

samo pitanje koliko ce trajat

Posted

kolega tak bio kupio 3 bosha za pranje oplata i skela

platio svaki cca 100-150€ i riknuli u roku 48h

prvi po defaultu nije bio ispravan a na druga otišle sapnice

tak da od tih jeftinjaka ne bi uzimao niš

Posted

u mercatoru akcija 50% ako vratiš stari bilo koje marke i nebitno jel ispravan ili ne

pari mi dobar a sa 50% dođe oko 1200kn

Posted

Nemoj kupovat kaercher koji ima plastični kompresor jer će riknut za 2 mjeseca, provjereno više puta, popravljano, opet stavljan plastični i isti kurac...dakle gledaj samo one modele od 5/6 na dalje

Posted

Ja imam Kercher najslabiji model već par godina, nije jaki ali za oprat auto i tlakavce u dvorištu ok. Mislim da košta cirka 500 kuna!

Posted
  Sunstorm said:
Do koje love misliš ići? Neki low budget, ili imaš para za malo jače zvjerke?

Ma ciljao sam na neku "socijalu" jer ne namjeravam prat svakodnoevno s njim par sati nego ono svakih 2-3 dana da je u pogonu 10 min samo za isprat auto/aute, malo dvorište i to je to..

Al blesavo mi je dat 2-3k kn za miniwash, za to mi neki crnac fura svaki dan u kantama morsku vodu i riba :lol::lol:

Posted
  dejanR said:
Ja imam Kercher najslabiji model već par godina, nije jaki ali za oprat auto i tlakavce u dvorištu ok. Mislim da košta cirka 500 kuna!

i ja i nikad nije crko al je tlak jednak onom kad staviš palac na šlauf

Posted
  Brklja said:
Ma ciljao sam na neku "socijalu" jer ne namjeravam prat svakodnoevno s njim par sati nego ono svakih 2-3 dana da je u pogonu 10 min samo za isprat auto/aute, malo dvorište i to je to..

Al blesavo mi je dat 2-3k kn za miniwash, za to mi neki crnac fura svaki dan u kantama morsku vodu i riba :lol::lol:

Dok sam imao praonu, ima sam jedan model od wapa i jedan od karsh. (neznam koji su točno modeli, morao bi pogledati)... Ali ovaj wap je beton rastavljao... :D Odličan je bio...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...