obie Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 ja zasad zadovoljan: Laptime for last run: 1:33.459 imam jos podataka za podesit do kraja al ako ovo bude dovoljno .. nista ne diram
Marko Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 al to uopce nisam dirao , na 50 je , defaultna postavka , i zajebu svaku trku svaki pitstop, ono unutar 1-2 sekunde sam od prvoga i na pitstopu bam +20 sekundi , ono wtf ? gume mjenjaju retardirani slijepci bez jedne ruke ?
Lovrek Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 heheh, ja sa 6. na drugo.... nije lose... lela tnx na setupu, to nisam nish skuzio niti se igrao s tim, ali strategija mi izgleda lezi
ante_st Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 ja sam odlicno odvozio i imao najviše pretjecanja ali su me boxevi zajebali. hvala momcadskom kolegi na setapu bit ce bolje samo da box rjesimo
Lela Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 heheh, ja sa 6. na drugo.... nije lose... lela tnx na setupu, to nisam nish skuzio niti se igrao s tim, ali strategija mi izgleda lezi dobia si tamo,pa mi vrati kad usavrsis
Marko Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 ja sam odlicno odvozio i imao najviše pretjecanja ali su me boxevi zajebali. hvala momcadskom kolegi na setapu bit ce bolje samo da box rjesimo ma hebali bi svima kevu da nisu ova galska smeca. imas bolji krug od mene u trci . to je mozda zbog moje skembe
alan ford eskort Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Koji sam ja tenkre. Stavim 3 ulazak u boks u zadnjem krugu!
Aureus Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 meni sve u teoriji radi kako treba , smece mi je 6 kurgova "ukralo" bezveze vozi utrku sucksam svaki puta...
brba Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 kako se ovi fijat cuvaju za kraj kao taktiziraju da mi papci prije odvozimo .. e pa uzalud vam to sve, brawn ce vas pojest
Aureus Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 tako je prvu utrku sam shebao bolid , drugu utrku shebao taktike , e sad 1 mjesto je moje
Vlado206 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 ima tko kakav setup za sljedecu utrku:lol: nikako slozit nista da je ok:doh:
Aureus Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 moze jedno pitanje ? vidim da mnogi duze igraju od nas ostalih ... dali je moguce voziti u 2 lige f1? recimo vozite ovu nasu i vozite jos jednu koja ide trku ispred , te naravno imate rezultate testiranja auta od te lige pa ih u ovoj samo usavrsite ?
Lovrek Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 hm, mislim da je, ali bitno je i po kojem se vremenu vozi, kakvu taktiku imaju drugi igraci itd... ali kaj je da je, setup za pojedine staze i vremenske uvjete bi se mogao na tu foru dobiti... ma bolje je ovak dok smo svi pocetnici, bar mislim da jesmo...
Lovrek Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 ma to je zbog difuzora bilo... sad i mi mozemo koristiti dvostruke, ako to prati pravo prvenstvo
BABA Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 baba đeee siii? Evo upravo došao sa morena i imam kaj vidjeti, ferrari vas je popapao, prvi konstantno eheheh :cheer: nisam ni warmup odvozio, ni ništ hehehe idemo dalje
msporis Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 ovu trrku ćemo bit loši, nismo timski odradili trening... damn it... kad te nema niđe...
brba Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 pojeo sam vas nego , baričelo, koji qurac ? vozio si na intemediate ?????????? kaj si predvidio kisu unatoc tome sto je prognoza bila sunce ???? al nije bed, nadoknadit ces to u trci
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now