Jump to content

Recommended Posts

• Replies 681
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

ša je sad ovo?

# The perfect setup lies 3 points beyond the capabilities of the car.

jebo 'vaki BMW u drugom krugu : Bacic (P2) is concerned with the rear wing. Moments later Bacic has lost time and possibly track position.

idemo još... 7. krug: Bacic (P4) is concerned with the steering. Moments later Bacic appears to be lapping slower.

Edited by obie
Posted

Lovrencic (P5) made an exceptionally bad start

sa 5. mjesta odmah pao na 14.... hebote start. na kraju ipak odlican 6., kolega 2.... mclareni rulaju :)

Posted
Lovrencic (P5) made an exceptionally bad start

sa 5. mjesta odmah pao na 14.... hebote start. na kraju ipak odlican 6., kolega 2.... mclareni rulaju :)

doslo je nase vrime kolega :thumbsup:

sa 10 mista lagano na drugo,fak jeaaaaaaaa :D:D:D

Posted

evo ja opet jak na treningu...

bojim se da ce kvalifikacije proc OK, al cu se zato spičkat tamo negi u pustinji.... do Katara ce skupljat moje djelove.

Posted
evo ja opet jak na treningu...

bojim se da ce kvalifikacije proc OK, al cu se zato spičkat tamo negi u pustinji.... do Katara ce skupljat moje djelove.

zasad prvi :P:P:P:P:P

Posted (edited)

Fak of bogdane, razbio si me :sly::D:D nema ni bod za ferkane ccccccc :no2:

sporis: TT ;)

Edited by BABA
Posted

ako cemo realno prvu utrku sam se razbio , pa onda pole position i bio zadnji , treca utrka bio 8 zavrsio 5-ti . sad vas pobjedjujem :D hahah

(ili se vraca niz na razbijanje :( )

Posted

Sorry - we are experiencing very heavy demand at the moment and have had to cap the number of non-Kool Tools players that can be logged on at any one time. Please try again shortly. To jump the queue you could upgrade to Kool Tools now by clicking the PayPal logo below:

Posted

to ti je kao nitro :)

hahaha, ma n eki programcic koji oni prodaju uz igru da bi nesto i zaradili , program ti pomaze tako sto ti da neke okvirne brojke taktiku , mozes snimati vise setupa i slicno ...

Posted

Kool tools ne pomaze u igri samoj, dakle ne moze donijeti nikakvu prednost već;

1. Olakšava igru (recimo možeš lakše spremat setupe i exportirat u file; sad to moraš ručno. također moguće je lakpe copy paste prenijet setup u text format za razmjenu s kolegom, sad to moraš ručno pisat itd)

2. Olakšava pristup igri kad je server opterećen - Kool tools vlasnici imaju prednost

3. Povećava broj mogućih igri - bez njih je jedna javna, jedna private i jedna mid season. sa njima po 4 igre...

i slične fore...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...