Aureus Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 pa i od mene si gori ... hahahaha kod mene je sve unexožpected
Lela Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 a i ti si neki agresivni a? :lol::lol: a ima bit da jesan :lol:
obie Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 (edited) ša je sad ovo? # The perfect setup lies 3 points beyond the capabilities of the car. jebo 'vaki BMW u drugom krugu : Bacic (P2) is concerned with the rear wing. Moments later Bacic has lost time and possibly track position. idemo još... 7. krug: Bacic (P4) is concerned with the steering. Moments later Bacic appears to be lapping slower. Edited June 5, 2009 by obie
Lovrek Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Lovrencic (P5) made an exceptionally bad start sa 5. mjesta odmah pao na 14.... hebote start. na kraju ipak odlican 6., kolega 2.... mclareni rulaju
File Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 ja sam zbog glupog prijenosa popušio drugo mjesto , inaće bih dobio Lelu a protiv Brbe nisam imo šanse
alan ford eskort Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 A je me krenulo u pm. Prvo okretanje na treningu pa sudar!
Lela Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Lovrencic (P5) made an exceptionally bad start sa 5. mjesta odmah pao na 14.... hebote start. na kraju ipak odlican 6., kolega 2.... mclareni rulaju doslo je nase vrime kolega :thumbsup: sa 10 mista lagano na drugo,fak jeaaaaaaaa :D
obie Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 evo ja opet jak na treningu... bojim se da ce kvalifikacije proc OK, al cu se zato spičkat tamo negi u pustinji.... do Katara ce skupljat moje djelove.
Lela Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 evo ja opet jak na treningu... bojim se da ce kvalifikacije proc OK, al cu se zato spičkat tamo negi u pustinji.... do Katara ce skupljat moje djelove. zasad prvi :P:P:P
brba Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 pih uzalud se veselite jos jedna pobjeda i brbutton je prvak :lol:
ante_st Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 o jebo kumplung i raspadanje, pa ovo je formula a ne fiat pa da se raspadne i to 3 kruga prije kraja. al ipak to je samo renol.
BABA Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 (edited) Fak of bogdane, razbio si me :sly: nema ni bod za ferkane ccccccc :no2: sporis: TT Edited June 5, 2009 by BABA
Aureus Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 ako cemo realno prvu utrku sam se razbio , pa onda pole position i bio zadnji , treca utrka bio 8 zavrsio 5-ti . sad vas pobjedjujem hahah (ili se vraca niz na razbijanje )
Lovrek Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Sorry - we are experiencing very heavy demand at the moment and have had to cap the number of non-Kool Tools players that can be logged on at any one time. Please try again shortly. To jump the queue you could upgrade to Kool Tools now by clicking the PayPal logo below:
Aureus Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 to ti je kao nitro hahaha, ma n eki programcic koji oni prodaju uz igru da bi nesto i zaradili , program ti pomaze tako sto ti da neke okvirne brojke taktiku , mozes snimati vise setupa i slicno ...
Aureus Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 tako nekako , ali evo gledam i u drugim igrama imaju to ljudi pa opet neznaju napraviti setup ...
msporis Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Kool tools ne pomaze u igri samoj, dakle ne moze donijeti nikakvu prednost već; 1. Olakšava igru (recimo možeš lakše spremat setupe i exportirat u file; sad to moraš ručno. također moguće je lakpe copy paste prenijet setup u text format za razmjenu s kolegom, sad to moraš ručno pisat itd) 2. Olakšava pristup igri kad je server opterećen - Kool tools vlasnici imaju prednost 3. Povećava broj mogućih igri - bez njih je jedna javna, jedna private i jedna mid season. sa njima po 4 igre... i slične fore...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now