alan ford eskort Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 (edited) Sta sam rekao, samo sam proletio pored statista Da trka ne traje duze od 5 krugova bio bih prvak svijeta Konacno na postolju Jelaca (P1) is concerned with the electronics. Moments later Jelaca appears to have a problem and will pit next lap to fix it. Jelaca (P11) is concerned with the electronics. Moments later Jelaca has lost time and possibly track position. Pa ne vozim elektromobil da me brine struja hebo ga konj! Edited June 9, 2009 by alan ford eskort
brba Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 (edited) hvala baričelo, to je to , momčad iznad svega :thumbsup::lol: Kurtovic{baričelo} has collided with Brba{brbutton} whilst trying to defend P3! Brba is out of the race! Kurtovic has lost time and possibly track position. It looks like the collision was purely a racing incident. nebi bas rekao :no2: :rofl: Edited June 9, 2009 by brba
BABA Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 (edited) Opa, dobro je...Brawnovcima pušem za vratom heheheh samo po bod ispred mene ste i samo 4 boda u Manufacturers FERRARI Edited June 9, 2009 by BABA
Aureus Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 hvala baričelo, to je to , momčad iznad svega :thumbsup::lol: Kurtovic{baričelo} has collided with Brba{brbutton} whilst trying to defend P3! Brba is out of the race! Kurtovic has lost time and possibly track position. It looks like the collision was purely a racing incident. nebi bas rekao :no2: :rofl: :rofl::rofl::rofl::rofl::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy: o jebemti sranje sto si se gurao ispred mene ... '? :drink::drink: ajd pusticu te ovu, meni je home race ali nemoj mi testiranja veceras sutra budemo laganno imam 9 testiranja ....
Aureus Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Into Repsol Corner Brba (P2) threatens Sporis's position. Sporis (P1) and Kurtovic are fighting for position. hej u prvom krugu mi obojica stiskamo sporisa ali umjesto sporisa brba se u mene zabije ferrari i renol 100% setup
BABA Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 LOL opet sam se razbio na treningu popušio 2 od 6 vožnji :doh:
brba Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 i meni je home race uglavnom baričelo opet si sjebo stvar, upao sam u krizu, 2 trke bez bodova sljedeca ide agresivnost na 100 pa cu vas sve izrokat :rofl:
msporis Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 mene u trci opet sjebo neki sudar pa kvragu ... i safety car nije bio od pomoći...
File Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 fakat čudna utrka malo išlo dobro malo loše nakraju završilo tak tak, sad na sljedečoj prelazimo Mclarene u ukupnom :cheer::cheer:
obie Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 šta ovo znaci... The perfect setup lies 3 points beyond the capabilities of the car. jel to znaci da kad nađem "spot on" onda pomaknem za 3 mjesta u nekom smjeru??? wtf?
Aureus Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 (edited) i meni je home race uglavnom baričelo opet si sjebo stvar, upao sam u krizu, 2 trke bez bodova sljedeca ide agresivnost na 100 pa cu vas sve izrokat :rofl: heheh ppk kod mene je team work ukljucen , nekuzim kako se to dogodilo ... ajd ovdje imamo setup 100 % , ali imam neki osjecaj da se vrijeme moze promijeniti , znas kako je to kod nas u monacu pa bolje sutra testiranja da radimo lovrek , kolko ono zaustavljanja ??? hehhe Edited June 9, 2009 by Aureus
obie Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 pa yebemu mater opet sam se razbija... i ne mogu dovrsit testiranje do kraja ma nabijem ti BMW na kurac
Lovrek Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 ma hebo ja opet kers! stavio ga u zadnje dvije trke, i u obje pri kraju trke crko... nikome ne crkava osim meni....
Brklja Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 ma nabijem ti BMW na kurac Slušaj ti, znam di ti auto stoji... :lol:
BABA Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 pa yebemu mater opet sam se razbija... i ne mogu dovrsit testiranje do krajama nabijem ti BMW na kurac :lol::lol: poludit ćeš od igre :rofl:
Aureus Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 brbuton doradi ovo , opet mi pojelo 5 testiranja, kolko sam mogao napraviti napravio sam , ti dovrsi .... uostalom vidi njihova vremena pa nemoras ni doradjivati hahahah
brba Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 ostalo mi je jos 5 voznji al nekaj hebe server uglavnom sve ide po planu LOL ne da ih jedemo nego :lol: setup bu pic pic uglavnom FIA je odlucila da moramo vozit na gumama za kišu i sa dignutom rucnom da nebudemo prebrzi :thumbsup::rofl:
Noci_jr Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 igram 3 gejme jednu sa Toro rossom tam sam cak i u bodovima ponekad s bmwom 4 trke 4 puta me satru u 1om krugu.. ok dva put ja nekog 2 put neko mene nabijem ih nakurac... a s ferarijem taman počeo 2 3 mjesto s partneriocom
Aureus Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 a ? a ? nazalost imam i jedan problemcic brbuton ovaj race je tvoj
brba Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 ma joj, stavio u prva dva kvala save s3 i reko ajde zadnji krug cu moc i na barumkama i eto ga malo sam se zajebo :doh:
alan ford eskort Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 red bikovi proradili. Ima da vas razbijemo! Kolega svaka cast!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now