Jump to content

Recommended Posts

Posted

pajdo ima a3 sa 150ks 1.8T i turbo mu je dosta loš,tlaka skoro da i nema...pretpostavljam da je to k03 ili nešto od manjih kkk

da li mu paše turbo od 180ks verzije? ili je to isti turbo kao i slabiji 150ks 1.8T?

ili ukratko,što mu paše na flanđu njegove grane?

Posted

150ks ima K03, a 180ks ima K03s, a dal mu pase na njegovu granu to nebi znao. Iako radije bi dao reparirat tu sta ima nego kupovat K03s u pitaj boga kakvom stanju

Posted

pa 0.3 bara sam izmjerio...tj...možda i manje jer dvoklipni BOV ne može da otvori...koja je to komedija,nakalemiti granu,turbo,ic i svu skalameriju da bi puhao toliko malo cfm-a i radio na tako malom tlaku

Posted

dešava se da na puštanje gasa čuje nekakav zvuk kao "surge"

znači bolje da reparira ovu turbinu...

iako bi se dalo ukoliko su osovine iste od svih k03 staviti drugu usisnu impelu sa boljim omjerom ind/exd...barem se dalo na starim k16/26/27

Posted

mozes i k04 i k03s staviti pasu obje

samo se malo modificira izlaz iz turbine prema ic al to imas gotovo vec i nije problem

Posted
  Akula said:
pa 0.3 bara sam izmjerio...tj...možda i manje jer dvoklipni BOV ne može da otvori...koja je to komedija,nakalemiti granu,turbo,ic i svu skalameriju da bi puhao toliko malo cfm-a i radio na tako malom tlaku

treba 0,5 bara biti pa padat

neznam di si mjerio

al od prilike ti je 0,5 bara i pada na 0,3 na visokim okretajima

Posted (edited)
  Akula said:
znači ista je flanđa...e to sam tražio :)

hvala :)

Nije ista flanđa od ko3 i ko4,krivo su te informirali

Može se složiti hibrid ko3/ko4,Đuma je to prije par godina Vicetu radio

Edited by vesko
Posted (edited)
  Kroky said:
150ks ima K03, a 180ks ima K03s, a dal mu pase na njegovu granu to nebi znao. Iako radije bi dao reparirat tu sta ima nego kupovat K03s u pitaj boga kakvom stanju

ibize FR 2004-

Polo GTI 2005-

KO3s :)

EDIT

2 vesko : postoji KO4 -0015 ili tako nesto ,sve je isto ko KO3s

Edited by Dario
Posted

Najveća glupost je ovaj novi 1.8TFSI motor, ima ga i u varijanti sa 118ks a turbo je !! Pa NA je imao više konja od tog turbaka. A ima i verzija sa 160ks a čipaju se oba na 200ks lol

Posted
  Akula said:
pajdo ima a3 sa 150ks 1.8T i turbo mu je dosta loš,tlaka skoro da i nema...pretpostavljam da je to k03 ili nešto od manjih kkk

da li mu paše turbo od 180ks verzije? ili je to isti turbo kao i slabiji 150ks 1.8T?

ili ukratko,što mu paše na flanđu njegove grane?

Jeste sigurni da je turbo u pitanju? Ako niste, prikljucite ga kod nekoga na VAG-COM i testirajte, 15 min. posla...

Posted
  mr_G said:
Jel netko ovdje želi reći da 1.8T ima različite glave na 150, 180, 225?

Akula pita sta mu pase na vec postojecu flandju, ne sa komplet ispusnom naglavu.. :)

Posted

Imaju i različite glave. stari 150 KS AEB i AGU inaju najveće usisne kanale, a novji 150KS i 225KS imaju najmanje usisne kanale. Grane sve pašu, naravno, osim veličine kanala

Posted
  Akula said:
dešava se da na puštanje gasa čuje nekakav zvuk kao "surge"

to se i meni culo... skoro kao da bov pusta zrak :lol:

ovako, provjeri cijev koja spaja kutiju filtera sa turbinom.

preciznije, sigurno je pukla guma na samom spoju do turbine i tu vuče falši zrak.

mene je to izaslo nekih 350-400 kn...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...