Jump to content

Autopraona Bobo

Recommended Posts

Prije bobe

1.jpg

Ovo me neko zagrebo na parkingu sunce mu kalajsano

2.jpg

3.jpg

Nakon bobe

4.jpg

5.jpg

6.jpg

Uspio je rjesit onu ogrebotinu, jedino je na lajsni morao popikat s lakom jer je bila zgrebana boja

7.jpg

8.jpg

9.jpg

a1.jpg

a2.jpg

a3.jpg

a4.jpg

a5.jpg

a6.jpg

a7.jpg

Nemam rijeci....bobo :notworthy::notworthy::thumbsup:

Budem sutra jos stavio izvana jer se sad navecer nije nis vidlo na mobu

Edited by Jasa

• Replies 104
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Bobo je zakon! Taj lik bolesno puno posveti svakom autu jednako puno pažnje i odradi posao vrhunski!

Toplo ga preporučujem svima!!

• 3 months later...

Ako me oci nevaraju vidim on armaturu i motorni prostor sprica s nekom masnom sjajnom kemijom ?! Ispod motora svaka plastika špiglira ...

Neznam kako vi ali ja ne podnosim te cockpit sprejeve sjajne..

Alergican sam na te sjajne tvorevine koje maljaju po armaturi...

Jos uvijek sam u potrazi za normalnim, čitaj: ne masnim , cockpit sprejem kojeg kad nanesem ce mirisati iako i nemora i zastiti plastiku i iza sebe ostati kao da sam prosao mokrom jelenjom kozom a ne ova mast !

Kolko se sjecam nije bilo masno jer sam i ja alergican na to. Ima on par varijanti pa mu naglasis. Moj mob ti voli radit il pretamne slike ili prebljestave, ovisi na koju ne nogu probudi ujutro.

Ako me oci nevaraju vidim on armaturu i motorni prostor sprica s nekom masnom sjajnom kemijom ?! Ispod motora svaka plastika špiglira ...

Neznam kako vi ali ja ne podnosim te cockpit sprejeve sjajne..

baš sam to htio i ja napisat, nema mi gore nego kad se sav auto sjaji od tih sranja...

Sprejevi za kruškot se koriste za fiat uno i ništa drugo ;)

Pošpricaj to nekome ko vozi bolji auto, pa šamar će ti zaljepit.:lol:

Druga stvar koja je loša kod sprejeva je ta da ti masti šajbu.

Treća stvar je da sprejeve koriste oni koji žele sakriti prljavštinu. Vidim ja da se tu više spreja, a manje pere...ali dobro izgleda.

Baš me zanima kako će motor izgledati za par dana. Sve to šta je špricano ili mazano, još više privlači prašinu i blato na sebe.

Ja sam bio kod Bobe na poliranju(2 puta) i ono banana totalna,lik uopće nije takva picajzla koa što se pričalo,dovezao sam xlio na poliranje i kaže on meni 600kn,rekoh malo mi je puno za mali auto 600kn, i na kraju je ostalo tako,sljedeću večer gledam ja auto i slučajno vidim riseve po autu,rekoh možda je to samo pod noćnim svjetlom,sutradan na suncu ista stvar,radi tih riseva sa auto i vozio na poliranje.Zovem Bobu i kaže on ako hoćeš ispolirat će ga ponovo ali postoji mogućnost da će se pojaviti hologrami nakon nekog vremena.

I tako podigem ja auto nakon drugog poliranja i već nakon par dana imam holograme po autu,a što se tiče pedantnosti imam fotke pedala koje su nakon tretmana ostale prljave ista stvar je s vodilicama siceva,plastike izvan su bile bijele od poliranja itd ......

Uglavnom like se hvali na sva vrata a uopće nije takva picajzla :(

060320091130.jpg 060320091141.jpg 060320091145.jpg 060320091140.jpg 060320091144.jpg

Na kraju moram reći kad sam rekao da nisam zadovoljan poslom,pristao mi je vratiti novac,što je korektno od njega,ALI nije takva picajzla kako ga se predstavlja na forumu:no2:

Hmm ja sam 4 svoja auta vozio kod Bobe i znam još jako puno ljudi (ne s foruma) koji k njemu voze aute i svi su super zadovoljni....

Hmm tak da ne znam Rudy,možda je imao loš dan kad je radio tvoj auto,a NHF možda i ti pretjeruješ sa zahtjevima.....

Hmm ja sam 4 svoja auta vozio kod Bobe i znam još jako puno ljudi (ne s foruma) koji k njemu voze aute i svi su super zadovoljni....

Hmm tak da ne znam Rudy,možda je imao loš dan kad je radio tvoj auto,a NHF možda i ti pretjeruješ sa zahtjevima.....

samo baci oko na sliku pedala pa reci dal pretjeruje sa zahtjevima. Tip glanca opruge umjesto da dobro počisti unutrašnjost :no2:

2 Rudy: Mislim da previse ocekujes, pa vodilica mora biti masna, ne kuzim?

Cinjenica je da bobo ne vadi siceve kod kemiskog, a da bi se temeljno opralo trebalo bi izvadit siceve jer se ispod sjedala drze noge...

Za ovu sliku di su sve pedale bi prije rekao da je slikana prije pranja nego poslije!

Očito mu nije bio dan ako je tako ostavio i mrvice i sve...

To si mu dao auto na komplet tretman (poliranje, kemijsko, motor) ili samo poliranje?

Za ovu drugu sliku,di se vide sve pedale i footrest,jednostavno ne vjerujem da je auto takav od bobe otišao....možda i je bio takav,nakon sat-dva, tri puta uđeš i izađeš iz auta,ako je neki slinav usran dan imaš već svega po tepihu,al da ja auto tak loše zgledao iz nutra dok je bio kod ovog u dvorištu..iskreno ne vjerujem.....

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...