Akula Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 ne znam zašto,ali uvijek u zadnjih par godina nekako najljepše utonem u san gledajući F1 (bilo kvalifikacije ili utrku) gledao neko vrijeme australski supercar,i mogu reći da podsjeća na stari WTCC i BTCC...najjače kada voditelji rade intervju sa samim vozačima u utrci... lik ga pita kako ide...a ovaj,mrtav hladan,paa dobro,malo su mi gume lošije,evo sad pretičem lika ispred (uto ga lik blokira) a ovaj u mu skine sve svece u stilu bloody hell fckin bastard,te ga sastavi u ogradu na sljedećem zavoju... e to je zabava
Gabre Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 akula, gdje ima toga za skinuti i gledati, SOUNDS FUN
gandi Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Da je po mome,ja bi Formulu 1 napravio ovako: Kubikaza npr. od 2,5l. do 5l.,ko oce nek stavlja turbo ili ne,tezinu kakvu oce, spoilere nek stavlja kakve oce,gume nek koristi koje oce, prekinio bi kalkulaciju tj. vezu izmedju vozaca i stozera ekipe.Bilo bi mnogo zanimljivije i nepredvidljivije. Ovo u zadnjih par godina je postalo previse sterilno. i šiljke na felge pa neka se naguravaju :lol: i uz sve to organizirati jednu utrku u finskoj ili na sjeveru rusije da se malo voze po snijegu. bolje u rusiji jer finci imaju WRC koji se tamo jako dobro drži. jedna noćna utrka bi se trebala voziti koristeći najt vižn gugls kakve imaju marinci i slični. jednu utrku odvoziti u rikverc izbaciti safety car formulu treba vratiti na onu razinu na kojoj je bila kad su se ganjali senna, prost, mansell, piquet i ostali. dakle, 1,5l V6 mit turbočarđer, bez previše elektronike (razvodna kapa i bobina su sasvim dovoljno ) i ručni mjenjač. zabava je zagarantirana... btw, navodno FIA razmišlja o povratku turbo motora u F1, ali samo zbog energetske učinkovitosti.
Marko Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Da je po mome,ja bi Formulu 1 napravio ovako: Kubikaza npr. od 2,5l. do 5l.,ko oce nek stavlja turbo ili ne,tezinu kakvu oce, spoilere nek stavlja kakve oce,gume nek koristi koje oce, prekinio bi kalkulaciju tj. vezu izmedju vozaca i stozera ekipe.Bilo bi mnogo zanimljivije i nepredvidljivije. Ovo u zadnjih par godina je postalo previse sterilno. to se zove lemans , al i tamo ima ogranicenja. dogovara se sa sudcima ko mora imat kakav restriktor na kakvom motoru.
Gogach Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 mjenaju pravila pa su si ove sezone opet kreirali sezonu 2002, jedino što je totalnu dominaciju ferrarija nadomjestio još dominantniji Brawn GP, i jedino što fali da taj brawn bude totalno nenadjebiv je pošteni vozač, onaj Gumbek je tek proječan vozač za volanom najjačeg auta... A sto je schumacher bio?
Xman Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 A sto je schumacher bio? ako nista drugo, svjetski prvak sa Benettonom kad je taj bolid bio B klasa, znaci kao da je Red Bull prije par godina imao svj. prvaka
Goran_777 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 jedino što fali da taj brawn bude totalno nenadjebiv je pošteni vozač, onaj Gumbek je tek proječan vozač za volanom najjačeg auta... taj Gumbek je zasad radio puno manje grešaka nego Massa i Hamilton prošle sezone
Kegalj Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Ovo je ko da dođeš na tour de france i kažeš im slijedeće. Ove godine vozite u poderanim gaćama i na Pony biciklima. Ali budite interesantniji, bolji, brži i ljepši nego ikad jer ipak živite dijelom i od gledatelja
avanti Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Ovo je ko da dođeš na tour de france i kažeš im slijedeće. Ove godine vozite u poderanim gaćama i na Pony biciklima. Ali budite interesantniji, bolji, brži i ljepši nego ikad jer ipak živite dijelom i od gledatelja Ma i taj tur de frans svake godine skandal,skoro svi biciklisti pod dopingom
msporis Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 A sto je schumacher bio? Taj Schumacher je onaj koji je dignuo Ferrari, koji je doveo sa sobom ekipu koja zna, i koji je pobjeđivao i osvajao naslove i sa slabijim , te jednakim bolidom a ne samo nadmoćnim...
dev Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Taj Schumacher je onaj koji je dignuo Ferrari, koji je doveo sa sobom ekipu koja zna, i koji je pobjeđivao i osvajao naslove i sa slabijim , te jednakim bolidom a ne samo nadmoćnim... Lik je kreten TOČKA! Nije ni do koljena Prostu i/ili Senni, te je bio gad za popizdit! EOD od mene, ne offtopičari mi se...
alenp Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Lik je kreten TOČKA! Nije ni do koljena Prostu i/ili Senni, te je bio gad za popizdit! EOD od mene, ne offtopičari mi se... To je tvoje osobno misljenje:thumbsup:
Guest diablo Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Taj Schumacher je onaj koji je dignuo Ferrari, koji je doveo sa sobom ekipu koja zna, i koji je pobjeđivao i osvajao naslove i sa slabijim , te jednakim bolidom a ne samo nadmoćnim... po tome ispada da Brawn tamo nije napravio nista.. a gledajuci njegovu momcad sada mislim da ces priznati da je i on imao nesto u tom uspjehu ferrarija. u protivnom bi morao priznati da je button vanserijski vozac :naughty:
Mattas Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Lik je kreten TOČKA! Nije ni do koljena Prostu i/ili Senni, te je bio gad za popizdit! EOD od mene, ne offtopičari mi se... To su govorili i za njih da nisu do koljena Stewartu ili Laudi npr. Schumaher je bio i ostat će samo jedan, a tvoje mišljenje o njemu je nevažno. Rezultati i činjenice govore svoje. NHF Drago mi je da su se momčadi udružile i pokazali tim prokletim birokratima da su nula i da ustvari momčadi su ono što čini F1, a ne Bernie niti Mosley:thumbsup: A Force India i Williams ne bi trebali imati uopće mjesta u sljedećoj sezoni. Nek se utrkuju međusobno u Dubaiu:doh:
filip00 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 svi vi koji pljujete schumachera, objasnite meni neukome, zasto je prica uvijek - "nisi sumaher" umjesto nisi prost, lauda, senna itd itd...nego uvijek se za one "brze" ili "wannabe brze" na ulici govori da su schumacheri. eto, banalan bezvezan primjer.....
gandi Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 danas nešto čitam u novom listu da je bernie protiv ograničenja budžeta. tako da...
filip00 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 jer je Schumacher jeben brend, vrlo logično. brend :lol::lol::lol: daj me odvedi di da si kupim schumacher brand products :lol::lol::lol:
mt47000 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 mi se u drustvu zahebavamo sa laudom. Uvijek i samo. SUmaher je kuja od covjeka, ali da je od onda kad je on otisao sve proslo u kikindu, je. Mozda jos godinu prije, ali to bi pripisao nemastovitoj upravi a ne vozacima...!
msporis Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 po tome ispada da Brawn tamo nije napravio nista.. a gledajuci njegovu momcad sada mislim da ces priznati da je i on imao nesto u tom uspjehu ferrarija. u protivnom bi morao priznati da je button vanserijski vozac :naughty: aj pročitaj još jednom kaj sam napisao :doh::doh::doh:
Gogach Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 (edited) svi vi koji pljujete schumachera, objasnite meni neukome, zasto je prica uvijek - "nisi sumaher" umjesto nisi prost, lauda, senna itd itd...nego uvijek se za one "brze" ili "wannabe brze" na ulici govori da su schumacheri. eto, banalan bezvezan primjer..... Ja bi to pripisao bas tome sto je schumacher taj koji se pod sretnom zvijezdom rodio. Imao pozadinu i srecu. Isto zasto ce reci > nisi Rockfeler kad trosis nerazumno, umjesto, nisi bill gates. rockfelleri se radjali bogati. Gates stvorio sve iz garaze. I da, priznam da mi Scumacher nikad nije legao kao osoba i pojava, pa eto, otuda malo pretjerivanja Edited June 22, 2009 by Gogach
2fast Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Ja bi to pripisao bas tome sto je schumacher taj koji se pod sretnom zvijezdom rodio. Imao pozadinu i srecu. Pozadina i sreća su godine kartinga? Osvojeno prvenstvo Njemačke, a kasnije i osvjojeno i prvenstvo Europe i Svijeta? Pa Formula 1600 (Formula Ford)? Pa onda osvaja prvenstvo Njemačke u F3...? Ma da, to mu je tata uzeo na rate preko Diners kartice... I onda dolazak u F1 u Jordan i nakon onog što je pokazao u jednoj utrci već ga je uzeo Benetton (koji tada svakako nije imao vrhunski bolid), i sa takvim autom Schumi uzima dva prvenstva. Ak nemaš kaj pametno napisat, odi radije peri suđe... Ili odi u VW pomogni dečkima da slože Veyrona... :rofl::rofl::rofl: li možda Carreru GT, hm... ili čak Lamba kojeg... :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: Pišeš takve gluposti da mi nije jasno kak ti se komp još nije zapalio... :lamo:
Guest diablo Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 svi vi koji pljujete schumachera, objasnite meni neukome, zasto je prica uvijek - "nisi sumaher" umjesto nisi prost, lauda, senna itd itd...nego uvijek se za one "brze" ili "wannabe brze" na ulici govori da su schumacheri. eto, banalan bezvezan primjer..... ima nesto slicno i s onim Das Auto, jel da :rofl:
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now