J@nkinjo Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Ajde da vas sad ja nešto pitam da li je moguće riješiti moj problem? Problem je kako mi je auto stajao pokakio ga je galeb ja nisam bio u mogućnosti odmah to očistiti jer me nije bilo te se govance zapeklo gore od sunca i danas sam temeljito oprao auto ali su mi na haubi ostalo flekovi di se gabel pokakio, probao sam ispolirati ali nije pomoglo. Ima li tko kakvo riješenje da se proba ili je uspio riješiti a da se ne mora ponovo lakirati hauba??
Josey Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 care ako se galeb posra, zaboravi pranje, izgorija je lak, treba polirat
J@nkinjo Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Ne ide baš niti sa poliranjem u tome i je problem barem ne ovim kućnim!!
MarioST Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 leo radi najbolje posao na podrucju hrvatske kaj se tice poliranja i tu nema dileme. svaka cast momku za posa sta radi, al kako ti znas da u npr. Splitu nema neko bolji, ili makar jednako dobar. Navedi za Zagreb i nemoj dalje ...
Josey Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 svaka cast momku za posa sta radi, al kako ti znas da u npr. Splitu nema neko bolji, ili makar jednako dobar. Navedi za Zagreb i nemoj dalje ... ma to ti je klasicno hrvatsko preuvelicavanje uvik je neko NAJBOLJI ili NAJGORI đizs :doh: e a da je svabo! eeeeeeee heeheeej pa bolje od toga nema :drink:
Fran_Zgb Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 svaka cast momku za posa sta radi, al kako ti znas da u npr. Splitu nema neko bolji, ili makar jednako dobar. Navedi za Zagreb i nemoj dalje ... pa nema boljeg, da ima bolji taj bi dosao u zg lol
duka187 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 sad jedna velika misterija.... gdje je taj leo, kako ga kontaktirati i koja je cifra otprilike?
Raptor6767 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 sad jedna velika misterija.... gdje je taj leo, kako ga kontaktirati i koja je cifra otprilike? Leo Frketić 098/1816-047 leo.frketic@zg.t-com.hr
File Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 sad jedna velika misterija.... gdje je taj leo, kako ga kontaktirati i koja je cifra otprilike? http://hrast.sumfak.hr/~frketic/ inaće leo ti je od lisinskoga prema slavonskoj i vrhunski radi, tretman traje otprilike 5 sati
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now