Jump to content

Recommended Posts

Posted
pa bio sam na dijagnostici i nema grešaka....:huh:

pa bio sam i ja ali kad maf oslabi toliko malo da dijagnostika nemoze prepozanti

probaj posudit maf od nekog:)

• Replies 65
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted
pa bio sam i ja ali kad maf oslabi toliko malo da dijagnostika nemoze prepozanti

probaj posudit maf od nekog:)

može :D

e posudiš mi MAF:lol::P

Budem baš pitao ;)

To i nije nešto specijalno skupo jelda ???

Posted

Ma PD je zakon, ja sam sa svojom starom 5icom 105ks ubijao ove 6ice 110ks u firmi, s ovim 2.0 sad da ne pricam. Sam ga treba dobro saltat jer mu je jako usko podrucje momenta i nema nis od razvrtavanja kad mu moment pada. + kaj je zabavniji za vozit jer je u skoro svakom trenu spreman provrtit kotace ak se nabije gas taman kad pocne posteno vuc...

Posted
e curke ako mi auto nakon što to promijenim ne bude išao ima da vam se spomenem sestrični:lol:

prvo ga pocisti sa break cleanerom...puno jeftinije nego novi maf

Posted

...interesantno kako turbina i nagla provala momenta prevari ljude...frend se htio kladiti da će me sa nekim 130 ili 140 konja TDI-em ostaviti barem 10 metara...vozio je moj bivši auto dva puta i onda je sjeo u taj VW i kune se da taj TDI čupa ko lud...i ajd, meni smiješno ali da mu udovoljim stanemo mi...on sav uvjeren i sa smješkom na licu jer ga kao taj VW doslovno zakuca u sjedalo više nego moj 170 ks benzinac...na kraju je ostao 15 dužina iza mene i interesantno šta brže idemo to više zaostaje...a mislio sam da će me barem pratiti kad prođemo 100 km/h.

Ista stvar i iz letećeg i iz nule i na 130-140 km/h kad poklopimo...uvijek ostane iza. Kako je taj moment od 2000-3200 okretaja divna stvar...da te zakuca u sjedalo i zavrti kotače uprazno u drugoj brzini.

...ovaj TDI 140 je dosta linearniji i ugodniji za voziti...nema tako usko radno područje kao oni stariji 1.9 PD motori...

Posted
...interesantno kako turbina i nagla provala momenta prevari ljude...frend se htio kladiti da će me sa nekim 130 ili 140 konja TDI-em ostaviti barem 10 metara...vozio je moj bivši auto dva puta i onda je sjeo u taj VW i kune se da taj TDI čupa ko lud...i ajd, meni smiješno ali da mu udovoljim stanemo mi...on sav uvjeren i sa smješkom na licu jer ga kao taj VW doslovno zakuca u sjedalo više nego moj 170 ks benzinac...na kraju je ostao 15 dužina iza mene i interesantno šta brže idemo to više zaostaje...a mislio sam da će me barem pratiti kad prođemo 100 km/h.

Ista stvar i iz letećeg i iz nule i na 130-140 km/h kad poklopimo...uvijek ostane iza. Kako je taj moment od 2000-3200 okretaja divna stvar...da te zakuca u sjedalo i zavrti kotače uprazno u drugoj brzini.

...ovaj TDI 140 je dosta linearniji i ugodniji za voziti...nema tako usko radno područje kao oni stariji 1.9 PD motori...

Potpis na blitvara...:D

Posted

ma to ti uopće nije istina...:lol:

Upravo tak kako si napisao:thumbsup: oni IDU tih soma i pol okretaja, a neki benzinac s normalnom dozom momenta i ok mjenjacem ide bar od 3 i pol do 6 i pol...i opet kad ga presaltas je na 4500 cca...:)

Posted
ma to ti uopće nije istina...:lol:

Upravo tak kako si napisao:thumbsup: oni IDU tih soma i pol okretaja, a neki benzinac s normalnom dozom momenta i ok mjenjacem ide bar od 3 i pol do 6 i pol...i opet kad ga presaltas je na 4500 cca...:)

Dobar dizel ide i dulje, ali ako je dobro napravljen, pogledaj gdje mu je blokada

Posted

Pa normalno da dizlo sa 130 il 140ks nije brzi od duplo lakseg benzinca s 170ks, taj koji je to izjavio je lud. Pa ja sam s unicem s svojih cca 75ks bio brzi od mog starog golfa. Al tdi 105ks u golfu recimo itekako dere fikus 1.6 105ks.

Posted
Dobar dizel ide i dulje, ali ako je dobro napravljen, pogledaj gdje mu je blokada

Kao sto si reko DOBAR dizel...

imam se prilike dost cesto provozat u 535d, i taj auto ide od soma i nesto pa do 4 i pol, jednostavno ide...

kubika ima, biturbo je, momenta ima gro...al to nemozemo usporedit s 1.9tdi:)

mislim, ima i 1.9tdi ok masinu, meni se posebno dopada model iz ibize cupre tdi...znaci stock 160ps i 330nm...e to je vec ok:)

Posted
Kao sto si reko DOBAR dizel...

imam se prilike dost cesto provozat u 535d, i taj auto ide od soma i nesto pa do 4 i pol, jednostavno ide...

kubika ima, biturbo je, momenta ima gro...al to nemozemo usporedit s 1.9tdi:)

mislim, ima i 1.9tdi ok masinu, meni se posebno dopada model iz ibize cupre tdi...znaci stock 160ps i 330nm...e to je vec ok:)

1.9 TDI je bio sinonim za stedljivu masinu, danasnji 2.0 TDi ima 170 ks i 350nm nista previse ali solidno da se moze malo brze vozit:)

Ovo sto BMW ima sa 123d mi je odlicno, twin turbo s 400 nm na 2000, koji vuce po rijecima nekih ljudi koji su probali pa sve do 4500-4700 rpm i da nije tako skup bi mi definitivno bio broj jedna na sljedecem autu:)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...