BM0021 Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Radi se o 2T skuteru al spada pod tehnicka pitanja vise... Znaci posto moj ima el. ubrizgavanje imam priliku nabavit ecu koji mu daje vise goriva, to bi ukomponirao s protocnijim filterom i dobio vecu kolicinu smjese, e sad s obzirom da bi ispuh ostao isti jel to moze imat kakvog efekta il bi se motor jednostavno gusio na gasu...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 prvo trebas auspuh promjenit Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted July 13, 2009 Author Share Posted July 13, 2009 Bez toga nish? To mi se neda jer je onda vec ozbiljna investicija, tj. ditech navodno samo s auspuhom (zx) ide dosta bolje pa netreba prtljat po elektronici onda... Idem danas do zweitakta da vidi za onaj lezaj i semering a i kacigu mislim postenu kupit pa nemam soma ipo,2 jos i za ovo haha! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 leovinci TT kazu da je oke ja cu ga kupit tek kad stavim 70cc kitu, prije nista makad je kum na vivaciti na serijala auspuhu imo 70cc kit pa je iso super Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted July 13, 2009 Author Share Posted July 13, 2009 Kolko opce dodu ti kitovi? Meni malossi ili polini treba... Di ima toga, tjuning buraz filtera i ostalih sranja? Ja sam sve original kupio haha! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 neznam, ti imas injektor, ne znam kak se kitovi krecu i jel postoje za to Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted July 13, 2009 Author Share Posted July 13, 2009 Ima malossi, s njim se dobije i ecu i polini, cuo sam da je polini bolji ali mu je hlađenje losije i nema elektronike, najbolje skombinirat polini kit i ecu od malossia... Sam neznam di da to sve nabavim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damba Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 imao sam ja ditecha sa kitom od 70ccm stavio sve auspuh, cijeli kit sa ecuom, variomatom, remenom, sekundarnim prenosom, zx auspuh i trajalo je dobrih 500km dok nije pukla klipnjaća :lol::lol: mani se toga :no2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
woo Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 zakaj niko ne radi doma auspuhe? ti svi koje kupite...treba ih rezati jer imaju unutra blokadu u vidu mrežice, tak da ga opet moraš rezati, bla lba Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted July 13, 2009 Author Share Posted July 13, 2009 Znaci ostavit serijala pametnije... Neide uopce lose, pogotovo nakon servisa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Alfaluđak poceo servisirat skutere Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Oće biti kakav skuter turbo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Radi se o 2T skuteru al spada pod tehnicka pitanja vise... Znaci posto moj ima el. ubrizgavanje imam priliku nabavit ecu koji mu daje vise goriva, to bi ukomponirao s protocnijim filterom i dobio vecu kolicinu smjese, e sad s obzirom da bi ispuh ostao isti jel to moze imat kakvog efekta il bi se motor jednostavno gusio na gasu...? prodaj skuter i kupi si veci motor... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Oće biti kakav skuter turbo? pa svi dvotaktni motori su ionako s prednabijanjem :cheer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Alfaluđak poceo servisirat skutere puko mi remen u subotu...i to nasred slavonske u pol 1 navecer...fušeru Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted July 13, 2009 Author Share Posted July 13, 2009 (edited) prodaj skuter i kupi si veci motor... Za sad sigurno ne, ovo sam uzeo malo za promjenu kad napravim min 300km s autom dnevno pa da malo promjenim za na cugu i to. Jednog dana nesto jace budem al ne pravi motor, nes tipa vespe super 300... puko mi remen u subotu...i to nasred slavonske u pol 1 navecer...fušeru Nemoj je.! Kaj na DajLimu? To cim ga je alfa vozio... :lol: Moj ide puno bolje nakon servisa! Edited July 13, 2009 by BM0021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Nemoj je.! Kaj na DajLimu? To cim ga je alfa vozio... :lol: Moj ide puno bolje nakon servisa! DA...na DajLimu :lol: jbga..naviko se radit na talijanskim pilama...korejanci su mu jos strani pojam :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 normalno da ti je puko kad ti je gazda kupio krivi :D:D:D vec sam razmisljao o turbu, ali ne na skuter jer variomati ne drze previse, nego na apenca Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 a na apencu bi kao masina izdrzala :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattas Posted July 14, 2009 Share Posted July 14, 2009 Ja ti imam kompletan kit od Malossia sa ECUom. Na ECU ovoj i stock Siemens se može dodavati još goriva i normalno da ide bolje i malo više troši, ali pumpa i injektor ga guše jer puštaju premalo benzine, pogotova kad je kit gore jer jača pumpa i veći injektor ne postoje pa ti zbog toga pukne klip kao meni ili klipnjača ili slično ako predugo držiš pun gas. Ne možeš kao na karbu malo odvrnuti vidu i fali dosta djelova da bi se kompletno tunirao Pure Jet ili Ditech kao npr. magnet koji se meni odvojio:D Ali da ide, ide... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted July 15, 2009 Author Share Posted July 15, 2009 Znaci ak stavim kit otic ce u k. sve? Ti prodajes to il? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Znaci ostavit serijala pametnije... Neide uopce lose, pogotovo nakon servisa. Za ditech-a ti je kit skup ko kuga, a trajati će ti ne, kao što su već neki rekli... Taj ditech je po meni najveći promašaj ikad napravljen, frga je frga za 50ccm :thumbsup: Samo ti fali ono R u nazivu skuta Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted July 15, 2009 Author Share Posted July 15, 2009 Ostavit cu serijala, sad je na slaganju kod zweitakta, lezaj, semering, ulje u getribi i to... Ma lose je kaj ima hrpa elektronike koja moze radit probleme al dok ide trosi 2l a brzi sam od vecine serijskih skutera! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Ostavit cu serijala, sad je na slaganju kod zweitakta, lezaj, semering, ulje u getribi i to...Ma lose je kaj ima hrpa elektronike koja moze radit probleme al dok ide trosi 2l a brzi sam od vecine serijskih skutera! E to joj je jedina i najbolja vrlina što se tiče te mašine i moram priznati da ima jako dobru krajnju :thumbsup: Barem je imala ona koju sam ja vozio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 svejedno je sporiji od mog serijala speedfighta 2 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now