Jump to content

Recommended Posts

Posted

Radi se o 2T skuteru al spada pod tehnicka pitanja vise...

Znaci posto moj ima el. ubrizgavanje imam priliku nabavit ecu koji mu daje vise goriva, to bi ukomponirao s protocnijim filterom i dobio vecu kolicinu smjese, e sad s obzirom da bi ispuh ostao isti jel to moze imat kakvog efekta il bi se motor jednostavno gusio na gasu...?

Posted

Bez toga nish? To mi se neda jer je onda vec ozbiljna investicija, tj. ditech navodno samo s auspuhom (zx) ide dosta bolje pa netreba prtljat po elektronici onda... Idem danas do zweitakta da vidi za onaj lezaj i semering a i kacigu mislim postenu kupit pa nemam soma ipo,2 jos i za ovo haha!

Posted

leovinci TT kazu da je oke

ja cu ga kupit tek kad stavim 70cc kitu, prije nista

makad je kum na vivaciti na serijala auspuhu imo 70cc kit pa je iso super

Posted

Kolko opce dodu ti kitovi? Meni malossi ili polini treba... Di ima toga, tjuning buraz filtera i ostalih sranja? Ja sam sve original kupio haha!

Posted

Ima malossi, s njim se dobije i ecu i polini, cuo sam da je polini bolji ali mu je hlađenje losije i nema elektronike, najbolje skombinirat polini kit i ecu od malossia... Sam neznam di da to sve nabavim.

Posted

imao sam ja ditecha sa kitom od 70ccm stavio sve auspuh, cijeli kit sa ecuom, variomatom, remenom, sekundarnim prenosom, zx auspuh i trajalo je dobrih 500km dok nije pukla klipnjaća :lol::lol:

mani se toga :no2:

Posted

zakaj niko ne radi doma auspuhe? ti svi koje kupite...treba ih rezati jer imaju unutra blokadu u vidu mrežice, tak da ga opet moraš rezati, bla lba

Posted
Radi se o 2T skuteru al spada pod tehnicka pitanja vise...

Znaci posto moj ima el. ubrizgavanje imam priliku nabavit ecu koji mu daje vise goriva, to bi ukomponirao s protocnijim filterom i dobio vecu kolicinu smjese, e sad s obzirom da bi ispuh ostao isti jel to moze imat kakvog efekta il bi se motor jednostavno gusio na gasu...?

prodaj skuter i kupi si veci motor...

Posted (edited)
prodaj skuter i kupi si veci motor...

Za sad sigurno ne, ovo sam uzeo malo za promjenu kad napravim min 300km s autom dnevno pa da malo promjenim za na cugu i to. Jednog dana nesto jace budem al ne pravi motor, nes tipa vespe super 300...

vespa300gts.jpg

puko mi remen u subotu...i to nasred slavonske u pol 1 navecer...fušeru :P:P

Nemoj je.! Kaj na DajLimu? To cim ga je alfa vozio... :lol: Moj ide puno bolje nakon servisa!

Edited by BM0021
Posted

Nemoj je.! Kaj na DajLimu? To cim ga je alfa vozio... :lol: Moj ide puno bolje nakon servisa!

DA...na DajLimu :lol:

jbga..naviko se radit na talijanskim pilama...korejanci su mu jos strani pojam :rofl:

Posted

normalno da ti je puko kad ti je gazda kupio krivi :D:D:D:D:D

vec sam razmisljao o turbu, ali ne na skuter jer variomati ne drze previse, nego na apenca :D

Posted

Ja ti imam kompletan kit od Malossia sa ECUom.

Na ECU ovoj i stock Siemens se može dodavati još goriva i normalno da ide bolje i malo više troši, ali pumpa i injektor ga guše jer puštaju premalo benzine, pogotova kad je kit gore jer jača pumpa i veći injektor ne postoje pa ti zbog toga pukne klip kao meni ili klipnjača ili slično ako predugo držiš pun gas.

Ne možeš kao na karbu malo odvrnuti vidu i fali dosta djelova da bi se kompletno tunirao Pure Jet ili Ditech kao npr. magnet koji se meni odvojio:D

Ali da ide, ide...

Posted
Znaci ostavit serijala pametnije... Neide uopce lose, pogotovo nakon servisa.

Za ditech-a ti je kit skup ko kuga, a trajati će ti ne, kao što su već neki rekli...

Taj ditech je po meni najveći promašaj ikad napravljen, frga je frga za 50ccm :thumbsup:

Samo ti fali ono R u nazivu skuta :)

Posted

Ostavit cu serijala, sad je na slaganju kod zweitakta, lezaj, semering, ulje u getribi i to...

Ma lose je kaj ima hrpa elektronike koja moze radit probleme al dok ide trosi 2l a brzi sam od vecine serijskih skutera!

Posted
Ostavit cu serijala, sad je na slaganju kod zweitakta, lezaj, semering, ulje u getribi i to...

Ma lose je kaj ima hrpa elektronike koja moze radit probleme al dok ide trosi 2l a brzi sam od vecine serijskih skutera!

E to joj je jedina i najbolja vrlina što se tiče te mašine i moram priznati da ima jako dobru krajnju :thumbsup: Barem je imala ona koju sam ja vozio...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...