Jump to content

daljensko podizanje stakala kod zakljucava ,astra g, kako???

Recommended Posts

citam onaj j***ni manual i ima tu mogucnost ali kurca nerazmem kaj pise jer je na njemackom

skuzil sam dok u bravi drzis kljuc okrenutim desno da se podizu gore ali kljuc mora biti u bravi, a sad jel netko zna kako se to postize s daljenskim, znaci kad zakljucam da mi se zatvore prozori?

Prozore možeš zatvorit na način da staviš ključ u bravu, okreneš ga u položaj zaključavanja i držiš tako, stakla će se počet podizat, dok ćeš držat ključ u tom položaju stakla će ić gore (znači možeš ih dignut do kraja ili do visine koju želiš).

Postoji ti tzv. "total closure" kit - to ti je modul koji se ugradi kod body computera, on ti omogućava da stakla dižeš dugim pritiskom na gumb zaključavanja na daljinskom. Imaš ga za kupit na ebayu. Možda ti ga i Ico može nabavit.

ajd si malo pogledaj po netu znam da je caka kod golfa četvorke pa je možda i tu, kada board comp namjestiš na neki drugi jezik, odnosno da si u nekoj drugoj državi dobiješ neke dodatne opcije, tako dobiješ npr. da ti zaključa auto kad pređeš određenu brzinu, a i prozore možeš na daljinski dizati

imaju filmići na yubito

o ovoj temi bi golfijaner mogao više znati, ali ja govorim za VAG vozila, a pojma nemam kako je kod Opela

vag koncern ti ima da kodiras konfornu jedinicu mjenjaju se brojevi i onda to radi na vecini autiju iz grupacije za koje imas kodove

samo se to radi s starim programom vdc ili vds iz dosa s serijskim kablo(al ne rade svi)

itd

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...