Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nisam fan Schumya, samo žabari dajte makar duplo koliko ponudite prvi put samo da se lik vrati...:D Duplo bi im se isplatilo, a da ne govorim o rekordima što se tiče gledanja prijenosa... jest da su šanse jaaako male, ali dobro je dok postoje...:drink:

Što se tiče Masse, za njega je gotova ova sezona, ako ne i iduća... na njegovo mjesto dođe Alonso, Kimi ostaje i to je to... ;) A Rosberg u McLaren... :D Bit će to dug oporavak za Massu... ipak ima slomljenu lubanju i trebaš biti jako fit da podnosiš extremne sile koje vladaju Formulom 1... a i psiha igra ključnu ulogu... pa sad još i vid... hm... možda je ovo početak penzije za Brazilca...:o

• Replies 68
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted
To prenose sve novine, čak i one najuglednije vezane uz F1. Doduše to su puka nagađanja, pokrenuta nakon što se Massin liječnik odbio očitovati o tome hoće li Massa moći normalno gledati lijevim okom. U slučaju da ne, to je za F1 ipak preveliki hendikep.

BTW, danas je Stefano Dominiceli podgrijao atmosferu, kada je rekao da bi bilo glupo odmah reći da ili ne na pitanje hoće li Massu zamijeniti Schumacher. Naravno da je prioritet Massin oporavak, no izgledno je da se neće oporaviti do sljedeće trke. A Schumy je baš Massin mentor tak da... Tu postoji mogućnost iako ju je sam Schumy dosad odbacivao.

Isto tako, čudi me da dosad nikom nije palo na pamet da bi Massu mogao zamjeniti Alonso. Poklopilo se da je zbog kazne on slobodan sljedeću trku (naime kažnjen je Renault a ne Alonso i Piquet), a Ferrari se ionako zanima za njega ako Raikkonen ode, tako da bi ovo bila izvrsna prilika za svojevrsnu probu za sljedeću sezonu.

iako bi i jedna i druga solucija bila jako atraktivna, mislim da nisu spomena vrijedne. Stari Švabo je skroz out i bilo bi opasno da ode na stazu a vjerojatno nije ni u treningu, izdržao bi 5 krugova i zdravo a Alonso kad bi ga i Renault pustio, je vjerojatno vezan uz neke sponzore koji ne idu sa sponzorima iz Ferrarija a i siguran sam da se i Kimmija (ipak) nesto pita a on kakav vec je arogantni pizdek, sumnjam da bi to sam tak proslo.

Posted

al ga lupate gluposti

Sumacher je sigurno jos uvijek brzi od 90% vozaca na gridu i jos uvijek ima toliku volju za radom 500 puta vise nego svi oni skupa, a vjerujem i toliko znanja

a Alonso moze s Ferraria pokupiti ravno 0 detalja a nema te sile koja bi mu dala da u pol sezone sjedne u Ferdju i vrati se Galima

Posted
al ga lupate gluposti

Sumacher je sigurno jos uvijek brzi od 90% vozaca na gridu i jos uvijek ima toliku volju za radom 500 puta vise nego svi oni skupa, a vjerujem i toliko znanja

baš to, ak može u bolid sjest 19godišnjak koji prije toga nije odvozio ni krug testiranja u F1, i odvozit solidnu utrku, siguran sam da jedan sedemerostruki svjetski prvak sa desetljećem i pol u F1 može bez problema sjest u bolid i odvozit kak spada :)

Guest diablo
Posted

vidim da su svi uzeli u obzir da je sumaher upoznat s ponasanjem novih bolida i sa slick gumama. znam da je lik vozio vec na slikovima, ali ljudi uzmite u obzir da lik nije odradio niti jedan krug u bolidu iz 2009-e

Guest diablo
Posted

Što se tiče Masse, za njega je gotova ova sezona, ako ne i iduća... na njegovo mjesto dođe Alonso, Kimi ostaje i to je to... ;)

kimiju svejedno s kim vozi, al cisto sumnjam da bi alonso pristao na ovo.. znamo sto je bilo u mclarenu.. doduse, mislim da je plan ferrarija upariti alonsa i massu, a kimi da se povuce...

Posted
vidim da su svi uzeli u obzir da je sumaher upoznat s ponasanjem novih bolida i sa slick gumama. znam da je lik vozio vec na slikovima, ali ljudi uzmite u obzir da lik nije odradio niti jedan krug u bolidu iz 2009-e

vozio je na testiranjima

Posted
pitam cisto iz neznanja, tko je to sam tak upao i odvozio utrku?

Jaime Alguersuari , ova utrka mu je bila prva u životu u F1

Uskočio je umjesto Bourduisa u Torro Rosso.

Prije kvalifikacija nije napravio ni kruga u F1, lik je prije toga probao bolid samo dva put po 500m na ravnom :rofl::rofl::rofl:

Posted

nema veze, trka je najbolji trening :lol::lol:

bit trkaca je samo osjetiti vektor sile na auto + moci odraditi zahtjevni manevar

a ja jos uvijek vjerujem da on to danas najbolje radi od svih zivucih vozaca, jer najbolje zna zasto i sta mora osjetiti, jer je ucio od najboljeg Rossa Browna :lol::)

Posted

cek da lorenzo jos jednom padne a rossi 2 put pobjedi pa bu on od drljo zadnjik par trak, mozda jso i kakv ebodove skupi anpokon ferrariu

trku 2 si more pirsutiti onda pauze LOOOOOOL

Posted
google translate???? :D:D

cek da lorenzo jos jednom padne a rossi 2 put pobjedi pa bu on od drljo zadnjik par trak, mozda jso i kakv ebodove skupi anpokon ferrariu

trku 2 si more pirsutiti onda pauze LOOOOOOL

Čekaj da Lorenzo još jednom padne a Rossi 2 puta pobijedi pa bude on vozio zadnjih par trka, i možda još i neke bodove skupi Ferrariu, napokon.

Trku - dvije si može odna priuštiti pauze.

:rofl::rofl::rofl:

zagorci... a mi se budimo s promilom u krvi jebga...

Guest diablo
Posted

cini se da ga je posteno opicilo.

evo zasto :)

According to Italy's La Gazzetta dello Sport Massa asked his wife Rafaela in what position he had qualified at the time of his crash (tenth) and who won Sunday's 70-lap race.

When told that Lewis Hamilton had won ahead of Kimi Raikkonen, Massa is said to have answered: "That was my race!"

• 2 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...