Dinkec Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Ne radi, provjerio sam sva crijeva i cijevi, vakume, ventile i sl. Jel moguce da je prdnula sama čukica? živcira me to jako, i sad kako ne vidim tlak imam osjecaj da mi ne boosta (kao da nema overboosta) iako svi vele da auto ide jako brzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinkec Posted July 31, 2009 Author Share Posted July 31, 2009 kae ovo, svi na moru :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 jel taj auto još ima pierburg ventil? ako ga nema ili je zaprljan, neće ni u overboost.. a za čukicu neam pojma.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinkec Posted July 31, 2009 Author Share Posted July 31, 2009 jel taj auto još ima pierburg ventil? ako ga nema ili je zaprljan, neće ni u overboost.. a za čukicu neam pojma.. Ima, provjerio ga, sve je ok. Probali ga iskopcati i javlja grešku motora, spojili ga i radi ok. Neznam, nisam pametan više...znam da je sitnica ali me to toliko jebe....a SMA je na GO i Alfa isto :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
striko Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 Koja ti je ćukica crkla tvornička u satu???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinkec Posted July 31, 2009 Author Share Posted July 31, 2009 Koja ti je ćukica crkla tvornička u satu???? Evo da ti i tu odgovorim, tvornicka u tabli na satu :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
striko Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 Izvadi tablu van i spoji crijevo i probaj na usta usisat i vidi jel ga miče,,,, Još nikad nisam vidio da je tvornički sat crkao o turbine na GT!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinkec Posted July 31, 2009 Author Share Posted July 31, 2009 Idem tablu skinuti sad pa javim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ujo Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 izađi iz auta, klkni okreni se na leđa zavuci glavu kod pedala i možeš nać crijevo od urice, možda je ispalo sa same urice. možda je ispalo na T razdjeljniku gdje jedan ide na blow off a druga na uricu?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinkec Posted August 1, 2009 Author Share Posted August 1, 2009 izađi iz auta, klkni okreni se na leđa zavuci glavu kod pedala i možeš nać crijevo od urice, možda je ispalo sa same urice. možda je ispalo na T razdjeljniku gdje jedan ide na blow off a druga na uricu?! Nije na T razdjeljniku, gledali smo Huzek i ja, nisam stigao danas pogledati to ponovno. inace šarafi na tabli su toliko izlizani da trebam neki bojli imbus jer je moj isto dosta sjeban vec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinkec Posted August 2, 2009 Author Share Posted August 2, 2009 Jebote umro sam danas na suncu rastavljajuci sve ovo, pa sve se zapeklo majku mu tal...... :frusty: Dakle skinuo sam satove i pratio crijevo od čukice do motora, i tamo sam naišao na ovo, otpojeno crijevo lagano sjebano na vrhu. ok, našao sam problem ali znam da ce zvucati glupo ali ja neznam di to crijevo ide, sve sam raskopao i jedino što sam našao neki Y razdjeljnik kao na slici, no problem je što je ulaz na razdljeljniku duplo veci od ovog crijeva?! Jel ima tko jebenu šemu ? popizdit cu majke mi, jebo turbo, V6 je zakon Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivac Posted August 2, 2009 Share Posted August 2, 2009 ma to je to naterj crijevo na taj T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinkec Posted August 2, 2009 Author Share Posted August 2, 2009 ma to je to naterj crijevo na taj T Hm, neznam na koju foru da ga nataknem, iako malo sam razmišljao i sad vidm da nemože biti ništa drugo jer to crijevo nesmije biti otvoreno (na T razdijeljniku) , mora biti pod tlakom tj.vacumom , ispravite me ako griješim. E sad, dajte mi prijedloge kako ovo crijevo "nataknuti" gore Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted August 2, 2009 Share Posted August 2, 2009 zagrij ga upaljacem i nabi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gogach Posted August 2, 2009 Share Posted August 2, 2009 Koliko je kruto to crijevo? Si probao uopce navuci vec cjevcicu na Y? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinkec Posted August 2, 2009 Author Share Posted August 2, 2009 Da to je to, sad gledam po netu i po svojim slikama, jedna ide u blow off a jedna na čukicu. hm... kak je staviti gore? pada mi na pamet wd i malo sa šarafcigerom raširiti crijevo (pokušavao vec ali bez wd-a) Sutra ujutro sklapam sve jer sam izvadio pol motora da bi došao do pišljivog crijeva :D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinkec Posted August 2, 2009 Author Share Posted August 2, 2009 Koliko je kruto to crijevo? Si probao uopce navuci vec cjevcicu na Y? Jako je kruto,raširim ga sa odvijačem i vrati se odmah u isti položaj. probao sam ali bezuspiješno. Pogledao sam na drugu stranu na čukici je isto sve je isto, tako da mora i ovdje uci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivac Posted August 2, 2009 Share Posted August 2, 2009 namazi T ili unutrasnjost cijevi sa mascu i mora ic gore Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted August 2, 2009 Share Posted August 2, 2009 moj post namjerno ignoriras ili :lol: ta se crijeva uvijek samo dobro zagrijes upaljacem i nabijes gore, to je daleko najjednostavniji način za to , eventualno malo wd-a prije po plastici, al mislim da nije potrebno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gogach Posted August 2, 2009 Share Posted August 2, 2009 Onda si rjesio problem. U najgoru ruku, WD + malo vrhom skalpela unutarnji dio cjevcice prosiriti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinkec Posted August 2, 2009 Author Share Posted August 2, 2009 moj post namjerno ignoriras ili :lol: ta se crijeva uvijek samo dobro zagrijes upaljacem i nabijes gore, to je daleko najjednostavniji način za to , eventualno malo wd-a prije po plastici, al mislim da nije potrebno Probam sutra ujutro, to sam frendu rekao odmah s upaljacem , pa je rekao da sam lud. :doh: E da, akumulator mi je vani a prozore sam zaboravio dignuti, ne bojim se krađa jer mi ja auto u dvorištu no ak rokne kiša prek noci sam najebao :dance3vs1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinkec Posted August 3, 2009 Author Share Posted August 3, 2009 To je to, vesela turbinica se opet (over)boosta na 1.6 bara :dance3vs1: Do kad...neznam Link to comment Share on other sites More sharing options...
striko Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 1.6 overbosta ili konstant,,, ako je konstant za IHI je to predosta!!!!:thumbsup: Nemoj da za par dana bude oglas!!!! T.Turbo original za punto GT:rofl: :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinkec Posted August 3, 2009 Author Share Posted August 3, 2009 1.6 overbosta ili konstant,,,ako je konstant za IHI je to predosta!!!!:thumbsup: Nemoj da za par dana bude oglas!!!! T.Turbo original za punto GT:rofl: :rofl: Overboost naravno, i to mi je dosta, cak i previše jer prvoj drugoj nema svrhe, ali zato trecu kad uhvati cupa volan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 Overboost naravno, i to mi je dosta, cak i previše jer prvoj drugoj nema svrhe, ali zato trecu kad uhvati cupa volan Čovjek bi dobio dojam da ti je auto brz...:naughty: Kak stojiš s Huzekom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now