Jump to content

Recommended Posts

Posted
Čovjek bi dobio dojam da ti je auto brz...:naughty: :D

Kak stojiš s Huzekom?

Huzek je brz, ipak je on mapiran na valjcima,vrti se stalno na 1.6 bara, drugi IC, Cijevi, usis, samo školjke unutra itd.

Moj je samo cipan ali neki soft cip.

• Replies 56
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted
Huzek je brz, ipak je on mapiran na valjcima,vrti se stalno na 1.6 bara, drugi IC, Cijevi, usis, samo školjke unutra itd.

Moj je samo cipan ali neki soft cip.

Drugar auto ti je za svaki dan i gušt,,,

Auto za trke je druga stvar,,,posudim ti ja malo svog pa se staji sa kim zaželiš po ZG :rofl: :rofl: :rofl:

Posted
Drugar auto ti je za svaki dan i gušt,,,

Auto za trke je druga stvar,,,posudim ti ja malo svog pa se staji sa kim zaželiš po ZG :rofl: :rofl: :rofl:

Striko, nisam ja "rejser" ko ovi renoaši,prerastao sam ja to, kad si vidio da sam se ja ganjao s nekim :D, vozim auto iz gušta :punk:

Posted
Striko, nisam ja "rejser" ko ovi renoaši,prerastao sam ja to, kad si vidio da sam se ja ganjao s nekim :D, vozim auto iz gušta :punk:

Svaka čast!!!:thumbsup:

Ja baš voćim te CLIJIĆE papati :dance3vs1: :dance3vs1:

Posted
Svaka čast!!!:thumbsup:

Ja baš voćim te CLIJIĆE papati :dance3vs1: :dance3vs1:

Kaj imaš u autu? Koje Clijaće?

Očito si ti veći hebač od Huzeka, jer on ne može ni stock 197 popapati...:cool::naughty:

Posted

Očito si ti veći hebač od Huzeka, jer on ne može ni stock 197 popapati...:cool::naughty:

+200KS...sve samo ne serijala

Posted (edited)

Kak vele zagrebčani,,Imam si malo naturpijanog punteka šta se vozi pokraj clijića kao da stoje...

Nemam puno 200ks+?-?200ks :drink:

Nije serijala!!!!

Puntek je rađen malo za brdske utrkice!!!!

Al i CLIO je lijep borac al mu fali malo dorade??

Edited by striko
Posted
Kak vele zagrebčani,,Imam si malo naturpijanog punteka šta se vozi pokraj clijića kao da stoje...

Nemam puno 200ks+?-?200ks :drink:

Nije serijala!!!!

Puntek je rađen malo za brdske utrkice!!!!

Al i CLIO je lijep borac al mu fali malo dorade??

Ma, ako imaš 200+ks nemam kaj tražit protiv tebe, mogu jedino vidjeti koliko dužina si ispred.

Kod Clia postoje 2 problema vezana za SR: nedostatak deklarirane snage (nigdje u svijetu nije izmjereno više od 187ks serijali) te višak kilograma (1335kg mi piše u knjižici) tako da on IMHO nije baš namjenjen SR-u već je više track oriented.

Posted
Ma, ako imaš 200+ks nemam kaj tražit protiv tebe, mogu jedino vidjeti koliko dužina si ispred.

Kod Clia postoje 2 problema vezana za SR: nedostatak deklarirane snage (nigdje u svijetu nije izmjereno više od 187ks serijali) te višak kilograma (1335kg mi piše u knjižici) tako da on IMHO nije baš namjenjen SR-u već je više track oriented.

Ja ti s ovim autom nevozim SR,,

Jednom sam ga odveo u Mostar i osvojio klasu 14 sec sa vremenom VOŽNJE 13,766sec

a vrijeme auta je niska 13......

a šta se tiče brdskih trka ja sam jako zadovoljan njim,,vozim i autoslalom,,

Sve je to jedno veliko druženje i užitak...

Dobri su CLJIĆI imam ja jednog na AUTOSLALOMU šta je u svojoj klasi viječito među PRVA 3,,,:thumbsup:

Posted

Super Dinkec da si napokon to uspio složiti.

Rene tebi treba ban dati opet zbog offa i pričanja o svom Cliu u nepredviđenom threadu za to.

I zbog toga što me vrijeđaš :P

Posted
Super Dinkec da si napokon to uspio složiti.

Rene tebi treba ban dati opet zbog offa i pričanja o svom Cliu u nepredviđenom threadu za to.

I zbog toga što me vrijeđaš :P

Bastard...:drink::D

P.S. Prevrti malo postove pa vidi tko je prvi počeo. :D

Posted
A ti pretpostavljam :P

nemaš nikad mira :rofl::rofl:

kad sam ja izgbuio od serijskog clia?

Striko je spomenuo Clio, ja sam samo pitao kak je Dinkec s tobom...dakle, radilo se o GT-u. :rofl:

BTW, moj clio je bio stock. Pardon, imao je K&N panel filter. Ako se ne varam, ako se varam, moje isprike...jer znam da smo se stajali dok nisam imao Miltek i da se Teo ravna prema tebi...BTW kaj je s njegovim autom? Žale mi se dečki da su došli iz RI da se stanu s ekipom na Billi pa da su se dečki sa crvenom integrom i Gordini Cliom stisli...:whistling::D

Posted

Teo se ravna po meni??? Ne kužim

Siguran sam da si imao i Milltek. Za chip nisam siguran. To znam jer se još nismo ni poznavali kad si stavio Milltek....

Ali nema veze. Brži si bio od mene

Posted

Siguran sam da si imao i Milltek. Za chip nisam siguran. To znam jer se još nismo ni poznavali kad si stavio Milltek....

Probajte ponovno sad

Posted

Uh, ako sam imao Miltek, a nije auto bio remapiran...jao...loše ti se tek sad piše. :naughty::rofl:

Naravno, ako ti nisi nešto naknadno radio oko auta.

Posted

kad smo već kod ovoga,mene zanima di je bolje spojiti čukicu za pritisak turbine,prije usisne zaklopke ili poslije.sad sam je spojia na crijevo što ide na n75 ventil i pokaziva tlak,ali ne pokaziva podtlak,pa mislim da bi je trebao spojiti na usisnu granu.može li netko malo razjasniti

Posted
Evo i ja sam brži od Huzeka, tko zna možda bi skinija i kojeg Clia :naughty::thumbsup:

:P daj ne lazi ljudima :D ,to kaj ti punto ide niskih 14 nemaš šanse protiv RSG :lol::lol:

Posted
:P daj ne lazi ljudima :D ,to kaj ti punto ide niskih 14 nemaš šanse protiv RSG :lol::lol:

Nemoj me sramotit, vrijeme auta na Grobniku je bilo 13.5 :cice::dance3vs1:

Meni je isto urica tlaka spojena na usisu, pokazuje podtlak, tlak i koliko triba da se ispeću kokice. :thumbsup:

Posted
Nemoj me sramotit, vrijeme auta na Grobniku je bilo 13.5 :cice::dance3vs1:

Meni je isto urica tlaka spojena na usisu, pokazuje podtlak, tlak i koliko triba da se ispeću kokice. :thumbsup:

13.5 ccc,još gore :lol: pa to sporo :D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...