Jump to content

spustanje auta, jeftine gewinde i slicni problemi

Recommended Posts

• Replies 129
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

To je navodno bilo s nekim prvim serijama ako je vjerovati riječima uvoznika. Ja ih imam i za sad sve ok, kupio sam ih samo zbog tog sto za taj novac nisam nogao kupiti drugu marku a da ima podesavanje tvrdoce i podesavanje povrata.

Druge marke s tim karakteristikama su bile skuplje 200€ i vise a tada nisam imao toliko, a gewinde bez toga nisam htio uzeti jer me one progresivne opce nezanimaju.

evo bio sad kod sma na dizalici i definitivno moram mjenjat amortizere, nema reparacije ni nis......

nude mi se v-maxx gewinde, imam dvije ponude, cijena cca 550 eura, dali to vrijedi toliko ili se moze naci nesto kvalitetnije za tu lovu ili?!

i koliko one spustaju, ide to bar 7-8cm u pod? da nebi bilo da ide maximum 4-5 cm...

znam, ali treba i montazu platiti :D

tako da to je tu negdje, od opruga ostane 200-300kn eventualno

montirati ih možeš doma sam ak imaš alata i jedan dan vremena(računam da to prije nisi radil pa zato)

ja sam si montiral sam doma i još uvijek vozi a brijem da sam oko 10k km već napravio s njima :)

Ma ne sekiram se uopće zbog takvih :thumbsup: zato se obično niti ne uključujem u ovakve topice da ne bi bilo da samo hvalim svoje artikle. rasprava je zdrava i rasprave će uvijek biti, kao i internet mehaničara koji uvijek imaju kvalitetne odgovore.

Za D2 je dovoljna reklama BMW drift team i još preko 150 auta u HR koji se zadovoljno voze na D2 bez ikakvog problema... :thumbsup:

Pusa :D

Najbolje da onda sakupiš 5-6 tisuća kn i kupiš nešeto kvalitetno. Ako se sad dvoumiš, vrlo vjerojatno da nečeš biti zadovoljan.

Kao što sam napisao, te jeftinjava se voze ok, samo što je udobnost nikakva (meni ne smeta).

Samo za usporedbu :

daily Lupo sa tim jefinjava i 195/45-15 je mnogo neudobniji nego Lupo W12 na KW var 3 naštelanima na najtvrdje i 215/35-18 gumom

Var 3 prolazi preko rupa jako mekano , a amortizer ima 5 puta man ji hod nego jeftinjava.

Strpi se, malo para sakupi i kupi kvalitetno :)

Najbolje da onda sakupiš 5-6 tisuća kn i kupiš nešeto kvalitetno. Ako se sad dvoumiš, vrlo vjerojatno da nečeš biti zadovoljan.

Kao što sam napisao, te jeftinjava se voze ok, samo što je udobnost nikakva (meni ne smeta).

Samo za usporedbu :

daily Lupo sa tim jefinjava i 195/45-15 je mnogo neudobniji nego Lupo W12 na KW var 3 naštelanima na najtvrdje i 215/35-18 gumom

Var 3 prolazi preko rupa jako mekano , a amortizer ima 5 puta man ji hod nego jeftinjava.

Vjerujem ti definitivno...kad se vozim sa debelim u golfu on ima KW3 ...gle to je čudo al stvarno!!

Imam D2, uskoro če biti na autu. Znam što sam kupio, znam koliko košta, i znam što očekivat od njega i to je to. Da imam love za KW var 3 stavio bi njega. Al smatram da za moje potrebe bi taj ovjes bio neiskorišten, iako opet kažem da imam s čim, kupio bi ga. Do tad cu se vozit na D2 koji se pokazao dovoljno dobar za svoju cijenu.

Samo za usporedbu :

narucit cu ove v-maxx, cijena je relativno ok a masovno ljudi hvale...

nek zdrze 2 god i to je to, ako su serijski amortizeri izdrzale 3 god onda ce ovo zdrzat 2 a autek bu u prodaju

Chargeru ti si moj idol :thumbsup: Pravi internet mehaničar :rofl:

Kad odgovaras sa "pokušajima provokacije" sve je jasno.

Niti znaš o meni ista niti o kineskoj robi koju podvaljujes

a u motoru imam vise egzoticnih dijelova nego sta ti i sanjas

Edited by charger

e ivan zake ti imas d2 a dilas s v-maxx? :)

odgovorio sam ti na PM.

Al i ovdje cu, tad nisam dilao s ničim, a imao sam meni pogodnu priliku da si to uzmem. V-maxx ima garanciju 2 godine, tako da si 2 godine miran. A nakon 2 godine bi po meni bilo dobro svaki amortizer mjenjati, pogotovo na našim cestama. Jedino neznam kakva je situacija sa skupim amortizerima tipa KW V3 po tom pitanju trajnosti?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...