mislav Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 (edited) Kad odgovaras sa "pokušajima provokacije" sve je jasno.Niti znaš o meni ista niti o kineskoj robi koju podvaljujes a u motoru imam vise egzoticnih dijelova nego sta ti i sanjas Ma ti si prijatelju sav egzotičan :rofl: Pa ja bi te onda zamolio, pošto si iskusan, da ako imaš vremena jedan dan svratiš i uputiš me malo u tajne egzotičnog tuninga, dogovoreno? :thumbsup: Imaš lijepo dole adresu i kod mene si uvijek pozvan A dotada bi te zamolio da se ostaviš internet mehanike i savjetovanja, OK? Nećeš valjda svoje znanje besplatno dijeliti po forumima? Ponavljaš se, pa to ne djeluje ozbiljno Pusa Edited September 3, 2009 by mislav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 (edited) lol, opet rasprava D2 versus ostatak svijeta. zasto je to uvjek tako? da neko uvozi nanapickamaterina gevinde na forumu onda bi bilo nanpickamaterina vs ostatak svijeta. jel to nas mentalitet ili sto? Ovako, na forumu su par puta stavljani linkovi na druge forume gdje su D2 pucale i curile... ono sto sam ja primjetio a vjerojatno i mnogi drugi je to da su datumi postova bili 2002/2003 god. Ljudi sad je kraj 2009. mislite da mali kinezi nisu usavrsili i jos vise pojeftinili proizvodnju, a ujedno dobili kvalitetnij materijal? kamooon .... btw2, samo da znate da se djelovi za getribe za mercedes recimo rade u selendri kraj sibenika. eto uber njemacki stroj i ponos njemacke autoindustrije se radi na balkanu! lol, globalizacija ljudi, globalizacija... btw, iduce godine cu kupit najjacu varijantu kw-a za fiestu radjenu po narudjbi. reci cu vam cjenu D2 radjenih po narudjbi vs KW radjenih po narudjbi, a onda cu vam rec usporedbu daily driver D2 vs KW. jer eto ja sam znatizeljan po prirodi a nisam se vozio na kwu u fiesti pa me eto zanima zasto se toliko pljuje po d2 jer meni su ok! Edited September 3, 2009 by Josey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 Ja osobno nikad nisam kužio što će nekom gewinde za daily drive. Zapravo nikad nisam kužio auto zakucane u beton, samo zbog tog da budu beton. Po mom mišljenju se gewinde uzimaju da možeš auto poštelati za svaku situaciju kako ti treba (visina, tvrdoća, povrat, camber...), i nije mi jasno koji je smisao gewinde koja ima podešavanje samo po visini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fran_Zgb Posted September 3, 2009 Author Share Posted September 3, 2009 Ja osobno nikad nisam kužio što će nekom gewinde za daily drive.Zapravo nikad nisam kužio auto zakucane u beton, samo zbog tog da budu beton. Po mom mišljenju se gewinde uzimaju da možeš auto poštelati za svaku situaciju kako ti treba (visina, tvrdoća, povrat, camber...), i nije mi jasno koji je smisao gewinde koja ima podešavanje samo po visini. a kaj bus serafio gewinde svako malo? ja preptostavljam da cu morat dici auto malo po zimi radi snijega da ne zapinje svagdje a inace u pod i koliko ide i uostalom, nisu svi ovdje dominik i sl da znaju namjestavat camber i tak...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 (edited) Još će puno vremena proći Joesy dok ljudi shvate da su Kinezi sveprisutni kao Jasa Kosor, a na žalost to će samo osjetiti na svom novčaniku kupujući skuplje pakiranje istog proizvoda Ti Mirtl budi sretan da postoje uopće gewinde i aftermarket amortizeri za tvoj auto Gledaj nešto što ima ok garanciju i cijenu, i bok. Ovako možeš razglabati do besvjesti... Edited September 3, 2009 by Mark Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 a kaj bus serafio gewinde svako malo? ja preptostavljam da cu morat dici auto malo po zimi radi snijega da ne zapinje svagdje a inace u pod i koliko ide i uostalom, nisu svi ovdje dominik i sl da znaju namjestavat camber i tak...... Pa za namjestiti camber ne treba velika mudrost, ako ne ideš u baš 100% iskoristivost, sve se osjeti u guzici A da imam gewinde pa normalno da bi šerafio svako malo, i ako imam mogućnost normalno da bih namjestio gewinde drugačije kad idem šibati po magistrali, a drugačije za po Biokovu. Mislim ubiješ ga u pod, i što onda??? Imaš auto koji na 5% cesta kojim voziš vozi kako treba, a na ostalih 95% si neadekvatan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 Ti Mirtl budi sretan da postoje uopće gewinde i aftermarket amortizeri za tvoj auto Gledaj nešto što ima ok garanciju i cijenu, i bok. Ovako možeš razglabati do besvjesti... E brate nemaš pojma koliko potpisujem ovaj dio :notworthy::notworthy::notworthy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fran_Zgb Posted September 3, 2009 Author Share Posted September 3, 2009 Još će puno vremena proći Joesy dok ljudi shvate da su Kinezi sveprisutni kao Jasa Kosor, a na žalost to će samo osjetiti na svom novčaniku kupujući skuplje pakiranje istog proizvoda Ti Mirtl budi sretan da postoje uopće gewinde i aftermarket amortizeri za tvoj auto Gledaj nešto što ima ok garanciju i cijenu, i bok. Ovako možeš razglabati do besvjesti... s razglabanjem sam gotov, upravo idem nosit doggyu avans za gewinde zake bi bil sretan da ima neke, pa astri ima po uk, de, hr i svim zemljama na bacanje..... Pa za namjestiti camber ne treba velika mudrost, ako ne ideš u baš 100% iskoristivost, sve se osjeti u guzici A da imam gewinde pa normalno da bi šerafio svako malo, i ako imam mogućnost normalno da bih namjestio gewinde drugačije kad idem šibati po magistrali, a drugačije za po Biokovu. Mislim ubiješ ga u pod, i što onda??? Imaš auto koji na 5% cesta kojim voziš vozi kako treba, a na ostalih 95% si neadekvatan. a onda dobro, neznam nikog da serafi svako malo gewinde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 s razglabanjem sam gotov, upravo idem nosit doggyu avans za gewinde zake bi bil sretan da ima neke, pa astri ima po uk, de, hr i svim zemljama na bacanje..... a onda dobro, neznam nikog da serafi svako malo gewinde Ajd pročitaj ponovo, neda mi se objašnjavati ili neka ti Rock objasni :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 a onda dobro, neznam nikog da serafi svako malo gewinde ja ih šerafim svako malo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 Ajd pročitaj ponovo, neda mi se objašnjavati ili neka ti Rock objasni :lol: Aj da mu rock objasni....dovoljno je pijan Ja Fran ne mogu niti serijala amortizere nabaviti bez problema, a kamo li da još razmišljam koje gevinde staviti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
corsa freak Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 Opcenito je glupo stediti na ovakim stvarima koje su sastavni dio sigurnosti auta.. Ako nemas love za postene gewinde ona kupi dobre amortizere i opruge.. Ako nemas za to onda kupi serijske i bok.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fran_Zgb Posted September 3, 2009 Author Share Posted September 3, 2009 Narucene v-maxx. Nadam se da cu bit zadovoljan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted September 4, 2009 Share Posted September 4, 2009 Ti bar možeš birati. Meni još nitko nije ponudio nikakve gewinde za moj auto! :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted September 4, 2009 Share Posted September 4, 2009 Ti bar možeš birati. Meni još nitko nije ponudio nikakve gewinde za moj auto! :doh: kad je rare Link to comment Share on other sites More sharing options...
doggy Posted September 4, 2009 Share Posted September 4, 2009 Što se tiće rijetkosti, Mirtl-ova astra je kolko sam vidio u katalogu takoder medu rijedima ili tako nešto, i cijena je dosta veca nego za recimo hondu civic, i to je razlika ogromna za v-maxx. A tebi G je najbolje da pogledas koji auto ima tvoj ovjes, odnosno čiji ovjes imaš, pa tako naručiš. Al pogledam ako slučajno ima čega po katalozima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fran_Zgb Posted September 4, 2009 Author Share Posted September 4, 2009 da da ti pazi samo da mi za tocno moj model narucis 1.6 5 door, nisam siguran jel za gtc razlika Link to comment Share on other sites More sharing options...
doggy Posted September 4, 2009 Share Posted September 4, 2009 Poslana je vec narudba, tocno u katalogu stoji ono što si napisao motor i model. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted September 4, 2009 Share Posted September 4, 2009 Ti bar možeš birati. Meni još nitko nije ponudio nikakve gewinde za moj auto! :doh: pa šta ti nemaš ovijes ko kadett? :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
doggy Posted September 4, 2009 Share Posted September 4, 2009 Mr G je dobio ponudu za gevinde za lanosa na PM. Da nebi bilo da nema nigdje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fran_Zgb Posted September 14, 2009 Author Share Posted September 14, 2009 s obzirom da bi mi gw trebale doci ovaj tjedan, imam jos jedan 'problem' za rijesiti. kak mi je auto vec sad spusten, zapinjem na dost mjesta... ona cijela plastika kaj stiti podvozje mi je pukla i s vezicama sam ja to nekak improvizirao... ali posto ce sad auto ici jos par cm dolje, zanima me kak zastiti sve odozdola?! karter da ne najebe to me najvise muci. rekose mi dobri ljudi da se napravi kao neka "skija" za auto, tj lim debljine par mm i to odispod da zavarim il neke... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Z Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 neznam kak na tvojoj ali dizel ima ispod motora plasticnu zastitu zasto ga spustat kad te brine to di ces zapet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fran_Zgb Posted September 14, 2009 Author Share Posted September 14, 2009 a brine me, mora covjek o tom razmisljat prije nego kaj dode do sranja... ma meni je vec ta plastika pukla i neznam koliko bu jos to zdrzalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 računaj s tim da budeš mjenjal selene,kugle i te sitnice brže nego bez njih al to su sitnice koje budeš zaboravil svaki put kad si vidiš auto ili kad se provozaš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fran_Zgb Posted September 14, 2009 Author Share Posted September 14, 2009 ne racunam na to al jebiga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now