GoranE46 Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Čekaj malo....to je kao neka škola sportske vožnje na Grobniku i onda vozite sa upaljenim ESP-om...a vožnjeeee...:doh: Baš me zanima tvoja vožnja kad bi ti na RS6 quattru smetao ESP za napraviti vrijeme... :D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Baš me zanima tvoja vožnja kad bi ti na RS6 quattru smetao ESP za napraviti vrijeme... :D:D Sa upaljenim ESP-om nećeš naučiti ništa pametno o vožnji na pisti niti autu....bez obzira vrijedio on 2 000 000 € ili 200 €. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted September 11, 2009 Author Share Posted September 11, 2009 Sa upaljenim ESP-om nećeš naučiti ništa pametno o vožnji na pisti niti autu....bez obzira vrijedio on 2 000 000 € ili 200 €. ESP je vjerovao ili ne jedna od najboljih nacina ucenja voznje po stazi. Naravno ako je dobar ESP, a ne neko smece da se pali na samu pomisao na brzi prolazak kroz zavoj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 ESP je vjerovao ili ne jedna od najboljih nacina ucenja voznje po stazi. Naravno ako je dobar ESP, a ne neko smece da se pali na samu pomisao na brzi prolazak kroz zavoj Imaš ESP na Fiatu? Ne? Ja imao na F1. Grobnik vozio prvi put 1992.g. Također i neke druge staze i utrke u HR,SLO i BiH sa raznim autima. Slušam te dalje jer izgleda da znaš više od mene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 BTW u AMC-u gdje je škola SIGURNE vožnje vozi se sa isključenim ESP-om. Sa uključenim tek za primjer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted September 11, 2009 Author Share Posted September 11, 2009 BTW u AMC-u gdje je škola SIGURNE vožnje vozi se sa isključenim ESP-om. Sa uključenim tek za primjer. AMC je škola SIGURNE voznje, a ne trkace voznje Renault sport isto nema pojma kada na R26.R kaze ovako: 1.) esp ukljucen 2.) ako se pali radiš nešto krivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted September 11, 2009 Author Share Posted September 11, 2009 Jos jedan primjer: BMW fahrer trening kaze isto DSC jako restriktivan DTC - slobodniji mod dsc-a, ako je sve kako treba nece reagirati niti na stazi i sa time je auto brzi jer vozacu dopusta opusteniju voznju elektronika off - samo za najiskusnije i za zabavu Ferrari (fiat mvj) ima race mod i CST mod CST je bez ikakvih pomagala, a race je sa svime podesenim tako da pruza maksimalnu trakciju i da ako je vozac pod kontrolom nece reagirati a dopusta i poprilican oversteer Pogodi u kojem modu je F430 bio brzi ali ok, nisu oni vozili grobnik 1992.-e Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 AMC je škola SIGURNE voznje, a ne trkace voznje Renault sport isto nema pojma kada na R26.R kaze ovako: 2.) ako se pali radiš nešto krivo wrong! kompjuter misli da radis nesto krivo :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted September 11, 2009 Author Share Posted September 11, 2009 wrong! kompjuter misli da radis nesto krivo :lol: meni se prvih par krugova upalio par puta i to uglavnom na kocenju kada je guzica vani, kasnije kada sam naucio puno bolje kočiti sa tim autom nije se niti pokusao ukljuciti pravi i kvalitetan ESP je zapravo odličan trener voznje koji ti govori koliko čisto vozis, a svi znamo čisto = brzo loš esp kakav je u 90% civilnih auta je sranje i naravno da ga treba isključiti. Nisam bas siguran da RS6 ima "los" esp Link to comment Share on other sites More sharing options...
scuka Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 na cliu najvecu korist, po meni, ima esp upaljen zbog ebs-a - stabilnosti pri kocenju, a ovo ostalo je manje vise nebitno jer nema on tolko momenta, a i sama staza je dosta gruba Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted September 11, 2009 Author Share Posted September 11, 2009 na cliu najvecu korist, po meni, ima esp upaljen zbog ebs-a - stabilnosti pri kocenju, a ovo ostalo je manje vise nebitno jer nema on tolko momenta, a i sama staza je dosta gruba pa da, ali ako ti vozis ko sivonja, nemas dobre putanje, prebrzo ulazis u zavoj, ne poštuješ valjanje g-sila naravno da ce se ukljucivati i to stalno i zderat ces gume i trgati auto i imati lose vrijeme ako vozis čisto, kvalitetno, promisljeno esp se nece paliti na nekom sportskom autu niti ces toliko gume derati, a vrijeme ce biti sve bolje i bolje ispravite me ako griješim ali ovo ja nisam izmislio, ucio sam od ljudi koji su nesto postigli sa svojom voznjom isto kao i sto je skandinavian flick itd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 na cliu najvecu korist, po meni, ima esp upaljen zbog ebs-a - stabilnosti pri kocenju, a ovo ostalo je manje vise nebitno jer nema on tolko momenta, a i sama staza je dosta gruba Koje vrijeme si imao? Na Cliu je ESP vrhunski podesen, jako kasno reagira. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
scuka Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 hans jel se da na cliu iskljucit esp a da ebs ostane ukljucen ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
scuka Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 (edited) Koje vrijeme si imao? Na Cliu je ESP vrhunski podesen, jako kasno reagira. :thumbsup: 2:0(dinnek mjerio), 1:58 frend mjerio, nije bilo sluzbenog mjerenja, vozio sam dok su mi vjeko i dinnek malo sugerirali oko putanja, a solo nisam vozio jer me slovenac sterao sa staze. i da esp je odlicno podesen Edited September 11, 2009 by scuka Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 BTW u AMC-u gdje je škola SIGURNE vožnje vozi se sa isključenim ESP-om. Sa uključenim tek za primjer. Pišeš gluposti.... Na Marsu nema zraka... kakve veze to ima sa vremenom na Grobniku? Škola sigurne vožnje ti je potrebna kad zajebeš pravilnu vožnju po putanjama... zašto?- Zato što se uči o proklizavanju i vađenju iz takvih situacija, a Da bi imao dobro vrijeme-nema takvih situacija... Ima klizanja sa apexa prema vanjskom rubu, ali sa volanom u pravom smjeru... tu negubis nista... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 ....odustajem,svi su pametni... 2 scuka:kada isključiš ESP EBS ostaje aktivan jer je to podfunkcija ABS-a. see yaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 odustani, nitko nije najpametniji.... ali se svi prave takvi... Ja znam par ljudi koji svašta rade već preko 30 god. pa i dalje neznaju.... tako da sam i ja od 1992. vozio grobnik, nebi mi ništa značio da mi netko nije pokazao neke stvari.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 ESP je sjajna stvar. To je prvenstveno sigurnosni element. Ako sam došao na Grobnik voziti track day (zabaviti se) ili trenirati (upoznati auto ili unaprijediti sebe) vozim sa isključenim ESP-om jer mi umanjuje informacije,ispravlja moje greške i skriva pravo ponašanje auta. Ako sam otišao na Sljeme,Plešivicu ili negdje (treniram za rally,brdo ili idem u vinograd po mošt i čvarke) vozim bez ESP-a jer trkaći auto sa kojim ću na toj istoj cesti voziti utrku nema ESP. Naravno da instruktor neki Audijev ili Renaultov neda isključiti ESP svakom brđanu koji sjedne pored njega za volan jer nemože imati povjerenja u njega. Ali ako sa svojim autom odeš na track day i cijeli dan se voziš sa uključenim ESP-om to nije ono pravo po mom ukusu. Kome se sviđa nek se vozi tako i nek si još kurton stavi za to vrijeme da ne zatrudni u boksu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 i meni je isto zabavno biti fora i viđen u boku, ali mom vremenu nije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Jos jedan primjer: Pogodi u kojem modu je F430 bio brzi ali ok, nisu oni vozili grobnik 1992.-e Počeli smo sa Grobnikom,pa je uletio Mario sa Audi treningom na što sam ja iskomentirao vožnju sa ESP-om....sad ti tu uvaljuješ podatke o nekom F430 koji nitko od nas nije vozio na Grobniku!? Koje su to jebene poveznice?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Počeli smo sa Grobnikom,pa je uletio Mario sa Audi treningom na što sam ja iskomentirao vožnju sa ESP-om....sad ti tu uvaljuješ podatke o nekom F430 koji nitko od nas nije vozio na Grobniku!? Koje su to jebene poveznice?! a i da ga je vozio, kao znali bi sta je bolje :lol::lol::lol:, ja samo znam da je upshift grozan u race modu i da auto stvarno hoce poprilicno pobjeci u oversteer s extra osjetljivom elektronikom naravno da moras biti brzi na svakoj stazi,cesti,cem god, inace koja smisao vjestine vozaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajmond Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Počeli smo sa Grobnikom,pa je uletio Mario sa Audi treningom na što sam ja iskomentirao vožnju sa ESP-om....sad ti tu uvaljuješ podatke o nekom F430 koji nitko od nas nije vozio na Grobniku!? Koje su to jebene poveznice?! Kako nitko nije vozio F430 na Grobniku??? Pa ja sam vozio Scuderiu:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Kako nitko nije vozio F430 na Grobniku??? Pa ja sam vozio Scuderiu:P Ti si specijalac....aj baci neku anegdotu na tu temu....:doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fredy Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 Neznaš ti Hans ništa o vožnji, ti se eto igrom slučaja došao drugi u grupi na Delti. Potrefilo ti se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 Neznaš ti Hans ništa o vožnji, ti se eto igrom slučaja došao drugi u grupi na Delti. Potrefilo ti se Da, ma i u stubakima je bezveze vozio :notworthy::cheer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now