Dario Posted September 25, 2009 Share Posted September 25, 2009 Skužio u čem je problem nakon kontaktiranja s njima i sa Žacom, žicu za kuplung treba spojiti na senzor za cruise control a ne za starter (ja moram stisnut kuplung da bi upalio auto) jer mi je na tome spojen i alarm za daljinsko paljenje pa to radi smetnje u cijelom sistemu ! Zato skače voltaža na sve strane. i treba bit 5V kad je gore a 0 kad je dolje, meni ovo gore ide na sve strane ..dakle nazad na korigiranje žica .. izgleda da je ovaj novi firmware profinjeniji a onaj je hvatao sve pa zato i je radio launch control ali je i palio blokade tokom vožnje. :clap: super ,sad znam da meni nece zac sfušat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted September 26, 2009 Author Share Posted September 26, 2009 2 fokusicar > 2 TT> naravno Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 2 fokusicar > 2 TT> naravno i kak to radi? jesi zadovoljan kako odmah pocne brojati nakon saltanja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted September 26, 2009 Author Share Posted September 26, 2009 Nije još složena žica za kuplung tak da ne znam, u ponedjeljak ujutro ću složiti to pa javim ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted September 28, 2009 Author Share Posted September 28, 2009 Evo složen wot box, stavljen je senzor na tu žicu od tempomata i sad sve radi kako treba ! Stvarno super stvar, ni ne znaš da to imaš u autu a kad ti zatreba uključi se normalnim postupkom kuplung pa gas do poda ili pak ne pupštaš gas prilikom šaltanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 Evo složen wot box, stavljen je senzor na tu žicu od tempomata i sad sve radi kako treba ! Stvarno super stvar, ni ne znaš da to imaš u autu a kad ti zatreba uključi se normalnim postupkom kuplung pa gas do poda ili pak ne pupštaš gas prilikom šaltanja Jel se osjeti flat shift? pitam jel ti i dario niste thjeli uzeti flat shift pa samo da vam mogu reci "I told you so" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted September 28, 2009 Author Share Posted September 28, 2009 (edited) Jel se osjeti flat shift?pitam jel ti i dario niste thjeli uzeti flat shift pa samo da vam mogu reci "I told you so" Nisam još isprobao, moram negdje otić na cestu di mogu šaltat i mijenjat sa laptopom parametre da vidim na koliko ms mi treba isključit paljenje...ili povest nekog samnom da mijenja parametre umjesto mene ..sad je na 350ms po defaultu, budem vidio jel će to biti ok, ako ne onda ću smanjiti Što se tiče launcha, radi besprijekorno ..sad je na 3600 pa ću vidjet s vremenom da li će to biti dosta za sve gradske podloge, za SR grubi asfalt neće, to ću morati tamo isprobavati, u gradu je ovo sasvim dovoljno da krene ko iz puške sa 0% zagušivanja Edited September 28, 2009 by Mario_S3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 Nisam još isprobao, moram negdje otić na cestu di mogu šaltat i mijenjat sa laptopom parametre da vidim na koliko ms mi treba isključit paljenje...ili povest nekog samnom da mijenja parametre umjesto mene ..sad je na 350ms po defaultu, budem vidio jel će to biti ok, ako ne onda ću smanjiti Što se tiče launcha, radi besprijekorno ..sad je na 3600 pa ću vidjet s vremenom da li će to biti dosta za sve gradske podloge, za SR grubi asfalt neće, to ću morati tamo isprobavati, u gradu je ovo sasvim dovoljno da krene ko iz puške sa 0% zagušivanja kaj ti to vrijedi kada ionako se nitko ne zeli s tobom stati od nule Link to comment Share on other sites More sharing options...
2fast Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 Daj snimi filmić da vidimo kako taj launch control djeluje. Ti si znači zadovoljan kako to funkcionira? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinnek Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 kaj ti to vrijedi kada ionako se nitko ne zeli s tobom stati od nule ima ima... :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted September 28, 2009 Author Share Posted September 28, 2009 (edited) kaj ti to vrijedi kada ionako se nitko ne zeli s tobom stati od nule Hehe ma našlo bi ih se, ne brini, al ti bi na 1000m, no nakon usisa i sa ovim uređajem mislim da bi auto mogao vozit 12.5 svaki dan tak da se mogu stat sa 99% ljudi (stanem se ja sa bilokim, boli me k ak spušim, ne patim od toga :lol:) Daj snimi filmić da vidimo kako taj launch control djeluje. Ti si znači zadovoljan kako to funkcionira? Jesam, 101%, oduševljen sam što komp ne javlja nikakve greške, očekivao sam da bude nekaj sralo al ne sere uopće. Auto kreće stvarno jebeno, na samo 3600 čak provrti prednje a turaža ne padne ni 200 okretaja tak da nemrem ne biti zadovoljan Napravit ću filmić čim će biti prilike Edited September 28, 2009 by Mario_S3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 Da ne trazim okolo sada...kaj je flat shift ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 Da ne trazim okolo sada...kaj je flat shift ?? drzis gas do poda i saltas on preko kuplung senzora zna da treba skinuti iskru ali drži boost otvoren tako da kada presaltas u visu odmah imas boost koji i treba nema da blow off pusti van pa cekas da turbo opet kroz intercooler nabije tlak svako šaltanje to je barem pola sekunde punog tlaka više e da i auto puca na šaltanju pa je sex Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 Flat shift mi ima smisla, ali launch control...cini mi se vise komocija nego neka potreba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 drzis gas do poda i saltas on preko kuplung senzora zna da treba skinuti iskru ali drži boost otvoren tako da kada presaltas u visu odmah imas boost koji i treba nema da blow off pusti van pa cekas da turbo opet kroz intercooler nabije tlak svako šaltanje to je barem pola sekunde punog tlaka više e da i auto puca na šaltanju pa je sex E to...kupil bum si ga da pucam po Billi iz spuhlje ...steta kaj ne ide na atmosferce neg ima samo za tlakoljubce!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 ide na sve Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 malo je kompliciranije nego "samo" skidanje iskre... da je tako onda kad upalis auto i stisnes kumplug bi se auto ugasilo. cita on malo vise parametara od stisnutog kumpluga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 360ms i nije tako strasno za mjenjac sa sinhronima, sve dalje ovisi o tebi kak to brzo mozes izvesti cim prekines paljenje, vilica moze izvuci spojku doticne brzine iz zahvata na DSG-u ti cijeli ciklus traje 180ms, dok na dog boxovima cak i H i sekvenca ispod 100ms launch control ne treba biti visi od 1500okr. na tom motoru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted September 28, 2009 Author Share Posted September 28, 2009 launch control ne treba biti visi od 1500okr. na tom motoru Na 4x4 ?? Pa na 1500 mi turbina ne druka ni pol bara valjda Link to comment Share on other sites More sharing options...
FilipS3 Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 Javi se kad si slobodan pa da vidim to, bas me zanima kak radi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 obicno 270ms se pokazalo kao najbolje ako se stvarno brzo salta. Po mome onaj koji nije probao LC i flateshift, bolje da ne komentira to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now