Jump to content

gumena zaštita na oprugama?

Recommended Posts

gdje nabaviti one gumene ''šlaufove'' koji se namataju na prvih nekoliko krugova na kratke opruge da ne lupa metal o metal?

inače radi se o H&R oprugama i te gume nisu došle u pakiranju..

postoji li kakvo priručno, a efikasno rješenje?

je li tko stavljao kraće opruge, a da nije stavio te gume i jel lupa to?

a nema pravila, nekome lupa, nekome ne.. ja u svakom slučaju ne bih htio da lupa i da to skužim kad je već namotirano, pa bolje to spriječiti u samom startu, tim više jer je nekim ljudima na tim Mazdama lupalo (i ne samo Mazdama)..

to guma/plastika bi trebala biti dosta tvrda i nepodložna deformaciji, obični gumeni šlauf bi se sigurno raspao..

koliko vidim po netu, ekipa stavlja izdržljive poliuretanske izolatore.. ima netko ideju gdje bih mogao tako nešto nabaviti? fi opruge je od 11-12 mm..

Make sure the spring isolator is installed on the spring and resting on the perch. Though not shown in this shot, the isolator should be positioned to hang off the end of the spring about 1/4". This will avoid rubbing noises of the spring contacting the perch.

Lacko, na ovako nešto mislim.. ;)

123_2352.jpg

slika je samo primjer onoga što ja tražim, naravno da izolator ide na vrh opruge, gdje je razmak među ''krugovima'' manji.. a oni će nasjest jedni na drugog kad se montiraju..

samo je teško na gugelu naći slike.. :D

ajmo netko nešto, da sam pitao kako najbolje doći do gardalanda i gdje prenoćiti, zasipali bi me odgovorima.. :doh:

Edited by killuminati

haha Rene, baš mi je drago zbog tebe.. :lol:

e vidiš, ja sam kupio H&R i nisam dobio gumene izolatore, zato i pitam GDJE NABAVITI?

btw, da tvornica nije prestala proizvoditi pro kitove za mazdu bj imao bih i ja gumene izolatore, ali pošto nisam kupio eibach nego h&r, te gume sam prisiljen nabaviti na neki drugi način..

valjda bih jednostavnije dobio odgovor gdje nabaviti kompozitnu keramiku.. :P

Edited by killuminati

Ovako Pavle..

U dva navrata zvali su me ljudi nakon što smo ima namontirali opruge da ima zna nesto zalupiti...naime desi se ponekad se metal lupi o metal i čuje se iritantan zvuk...kako Lowtec u svojim paketima nedaje te guem(iako bi ponekad bile dobrodošle) mi smo stavili na ta dva auta buzir za izolaciju elekttičnih vodova...on je debeo cca 2...2,5mm i dovoljno je čvrst...kako se zove...to neznam jer nam se javilo svega dva puta...i to smo uzeli kod lokalnog dobavljača ele.opreme....

Ovako Pavle..

U dva navrata zvali su me ljudi nakon što smo ima namontirali opruge da ima zna nesto zalupiti...naime desi se ponekad se metal lupi o metal i čuje se iritantan zvuk...kako Lowtec u svojim paketima nedaje te guem(iako bi ponekad bile dobrodošle) mi smo stavili na ta dva auta buzir za izolaciju elekttičnih vodova...on je debeo cca 2...2,5mm i dovoljno je čvrst...kako se zove...to neznam jer nam se javilo svega dva puta...i to smo uzeli kod lokalnog dobavljača ele.opreme....

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...