matija0311 Posted October 9, 2009 Share Posted October 9, 2009 http://www.tpautosport.com/webshop/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=411&category_id=124&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26 koja je točno svrha ovog..ima to netko na autu? jel se može složit za manje para Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted October 9, 2009 Share Posted October 9, 2009 koja je svrha, hmmm probaj razmislit.. dali motat krug i pol ili pol kruga, razlika je ocita pogotovo kod slalomasa sta se imaju sta namotat da odvoze stazu! da se jeftinije napravit, imam ja jednog covjeka sta to radi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted October 9, 2009 Author Share Posted October 9, 2009 ma dobro kužim svrhu al mislim konkretno dal neko ima na autu pa da veli dojmove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted October 9, 2009 Share Posted October 9, 2009 ja sam probao vozit na tome i bez serva je to ubi me boze, jako tesko za okretat volan! dosta neobicno u pocetku kako auto skrece ali kad se naviknes moze biti jako zabavno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted October 9, 2009 Author Share Posted October 9, 2009 imam servo na polu veliš da bi se to moglo složit za manje para? Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted October 10, 2009 Share Posted October 10, 2009 mali ot: kakav volan imas u polu? sa manjim volanom imas puno direktniji volan Link to comment Share on other sites More sharing options...
a112 Posted October 10, 2009 Share Posted October 10, 2009 Skraćenje se itekako isplati za slalom,pogledaj samo namotavanja ovdje Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted October 10, 2009 Author Share Posted October 10, 2009 mali ot: kakav volan imas u polu?sa manjim volanom imas puno direktniji volan ovakav :lol: neznam volan je u banani pa gledam neki drugi da ga zamjenim...duboki mi je najprivlačniji Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted October 10, 2009 Share Posted October 10, 2009 najprije stavi manji volan pa onda vidi ja sam se preporodio sa manjim volanom :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted October 10, 2009 Author Share Posted October 10, 2009 ma nisam ni sad mislio odmah stavljat to...nego naletio sam na to pa ono... duboki volan je sljedeća stvar koju rješavam na autu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattas Posted October 10, 2009 Share Posted October 10, 2009 Imaš powerflexe??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted October 10, 2009 Share Posted October 10, 2009 za 250 eura das napravit novu zubnu letvu i ulazni zupcanik ak ti je auto bas za trke Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted October 10, 2009 Author Share Posted October 10, 2009 nemam powerflex-e al imam pune selene umjesto njih... marko...nadam se da budem polako složil auto pa sad gledam kolko sve sitnica trebam još...jbg ne slaže se auto par mjeseci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted October 10, 2009 Share Posted October 10, 2009 kuzis me kaj hocu reci , cemu 2 uređaja kad 1 moze radit isto, pogotovo na trkacem autu di je masa bitna. s tim da za onaj mehanizam moras jos ubrojit cijenu prerade stupa volana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted October 10, 2009 Author Share Posted October 10, 2009 da kužim te sad onda je ova shema s novom letvom i zupčanikom jeftinija i bolja..thx to me zanimalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheFog Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 koja je svrha, hmmm probaj razmislit.. dali motat krug i pol ili pol kruga, razlika je ocita pogotovo kod slalomasa sta se imaju sta namotat da odvoze stazu!da se jeftinije napravit, imam ja jednog covjeka sta to radi! moze kontakt od tog covjeka, trebao bih to Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 ja sam imao sličnu kemiju na fiesti (ukupno 270 stupnjeva okret volana) al nije bio servo (+ uniboli + nagewindana do jaja + 13" slickovi) tako da si moro bit chuck norris da to motaš Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted October 16, 2009 Author Share Posted October 16, 2009 ko ti je slagal i koja lova u igri Link to comment Share on other sites More sharing options...
a112 Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 Bolje nego bilo koja teretana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now