Jump to content

Auto Tim i Unichip

mislav

Recommended Posts

100 kn kapare si ostavio za modul za stakla i za alu pedale od Isotte, došao si do Uradi Sama di sam tada radio... Poslije si tvrdio da si ostavio više, to se sjećam ko da je bilo danas. Zato postoji bilježnica i sve unutra piše lijepo :rofl:

• Replies 247
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

100 kn kapare si ostavio za modul za stakla i za alu pedale od Isotte, došao si do Uradi Sama di sam tada radio... Poslije si tvrdio da si ostavio više, to se sjećam ko da je bilo danas. Zato postoji bilježnica i sve unutra piše lijepo :rofl:

Ma ne ja sam u krivu... Nisam ti dao ništa, ti si meni sve poklonio... :doh:

Modul je toliko i koštao 100kn (NIKAD GA NISAM VIDIO-> DOBIO), a kapara je bila za papučice 200kn... na kraju se ispostavilo da je samo 100kn bila (možda ti je vid zakazao??? ako nisi senilan)... a tražio si 50% kapare što nikako nije moglo biti 100kn od 300 i nešto koliko su koštale papučice...

Piše u bilježnici... looool koji si ti lik... di je onaj smajlić što si puca u glavu... :lol:

Moja je greška samo što sam nakon modula koji mi nikad nisi isporučio, opet ti vjerovao i išao opet kupovati nešto kod tebe... Mobitel sam kupio od dinkeca (on radio za tebe) nešto je kukao da ne radi nigdje pa da za tebe dila to i sl.... za to što je taj mobitel smeće to nisam nikoga krivio.. nisi ti mogao znati da k...cu ne valja... Uglavnom Dinkec mi je dostavio papučice i mobitel i tražio me 100kn više nego što je trebao (ne njegovom krivicom nego zato što si mu ti tako rekao)... i naravno nije donio modul... kad sam ga pitao gdje je, rekao je da nema pojma za to ništa da si mu samo dao mobitel i papučice...

EDIT:

Kaparu za modul za podizače (tražio si tada da se sve plati odmah) donio sam ti novce tada gore u ured (u uradi sam) 100kn

Kaparu za papučice sam ti dao dolje na parkingu, pa si vjerojatno do gore do bilježnice zaboravio koliko sam ti dao... :lol:

Edited by dcrnic

Ma ne ja sam u krivu... Nisam ti dao ništa, ti si meni sve poklonio... :doh:

Modul je toliko i koštao 100kn (NIKAD GA NISAM VIDIO-> DOBIO), a kapara je bila za papučice 200kn... na kraju se ispostavilo da je samo 100kn bila (možda ti je vid zakazao??? ako nisi senilan)... a tražio si 50% kapare što nikako nije moglo biti 100kn od 300 i nešto koliko su koštale papučice...

Piše u bilježnici... looool koji si ti lik... di je onaj smajlić što si puca u glavu... :lol:

Moja je greška samo što sam nakon modula koji mi nikad nisi isporučio, opet ti vjerovao i išao opet kupovati nešto kod tebe... Mobitel sam kupio od dinkeca (on radio za tebe) nešto je kukao da ne radi nigdje pa da za tebe dila to i sl.... za to što je taj mobitel smeće to nisam nikoga krivio.. nisi ti mogao znati da k...cu ne valja... Uglavnom Dinkec mi je dostavio papučice i mobitel i tražio me 100kn više nego što je trebao (ne njegovom krivicom nego zato što si mu ti tako rekao)... i naravno nije donio modul... kad sam ga pitao gdje je, rekao je da nema pojma za to ništa da si mu samo dao mobitel i papučice...

EDIT:

Kaparu za modul za podizače (tražio si tada da se sve plati odmah) donio sam ti novce tada gore u ured (u uradi sam) 100kn

Kaparu za papučice sam ti dao dolje na parkingu, pa si vjerojatno do gore do bilježnice zaboravio koliko sam ti dao... :lol:

Ahaaaaaa, pa kaj ne veliš. Znači 100 kn sam ti dužan. Pa jebemu ja sam mislio da se radi o većoj cifri. Ćeš doći po lovu ili da ti dofuram?

Vidiš da ti matematika nije jača strana... Lijepo uzmi 200kn koje nisu tvoje i uplati nekome kome trebaju... Jabolčica i Verka skupljaju lovu za neku obitelj...

Jer ja ne želim imati nikakve veze više sa tobom i tvojom firmom, ni svojim novcima koji su bile u doticaju sa tobom... :thumbsup:

Vidiš da ti matematika nije jača strana... Lijepo uzmi 200kn koje nisu tvoje i uplati nekome kome trebaju... Jabolčica i Verka skupljaju lovu za neku obitelj...

Jer ja ne želim imati nikakve veze više sa tobom i tvojom firmom, ni svojim novcima koji su bile u doticaju sa tobom... :thumbsup:

Nema frke, sad uplatim i stavim tvoje ime sastrane. Pošteno? Ne zajebavam sad...

A ovo oko vređanja itd. mi riješimo u 4 oka, dogovoreno?

PODACI O TRANSAKCIJI

Oznaka transakcije bvt46416761

Status transakcije Uspješno provedena

Datum i vrijeme pregleda Ponedjeljak, 08.02.2010. 14:36

PLATITELJ

Naziv platitelja: MISLAV CINDRIĆ

ZAGREB

Broj računa platitelja: 2484008-3213323046

PRIMATELJ

Naziv primatelja: Tomislava Mioč

Mjesto (sjedište primatelja): Zagreb

Broj računa primatelja: 2360000-3112406350

Poziv na broj odobrenja: 99

Svrha plaćanja: Crnić

PODACI O PLAĆANJU

Datum izvršenja: 08.02.2010.

Iznos: 200.00 Kn

Daj please napiši kak si gurao punjač u mobitel naopačke, meni je to uvijek smješno :rofl:

Nažalost nisi bio tamo da vidiš kako sam gurao... tako da ne znam kako tebi to može biti smIješno, meni je više smIješno kako neki ljudi ne znaju gramatiku... :doh: I smIješno je kada prevaranti optužuju druge, a ne znaju pogledati sami sebe...

BTW Dinkec je također rekao da su to glupo napravili i da se i sam zahebao... A to što ja nisam na silu htio gurati da ne shebem mobitel i da poslije ne izmišljam da je kriva firma c-mod i tražim krivce u svemiru kao što neki to rade upravo sada... Made in kosoki su se malo zahebali i krivo stavili oznake na punjaču... :doh:

Nažalost nisi bio tamo da vidiš kako sam gurao... tako da ne znam kako tebi to može biti smIješno, meni je više smIješno kako neki ljudi ne znaju gramatiku... :doh: I smIješno je kada prevaranti optužuju druge, a ne znaju pogledati sami sebe...

BTW Dinkec je također rekao da su to glupo napravili i da se i sam zahebao... A to što ja nisam na silu htio gurati da ne shebem mobitel i da poslije ne izmišljam da je kriva firma c-mod i tražim krivce u svemiru kao što neki to rade upravo sada... Made in kosoki su se malo zahebali i krivo stavili oznake na punjaču... :doh:

sve ti gore piše, nisu više potrebni tvoji komentari :thumbsup:

mislim da nikog tu ne zanima kako ti guraš.

Nema frke, sad uplatim i stavim tvoje ime sastrane. Pošteno? Ne zajebavam sad...

Ne moraš ti stavljati moje ime nigdje...

A ovo oko vređanja itd. mi riješimo u 4 oka, dogovoreno?
Dogovoreno... Edited by dcrnic

Daj please napiši kak si gurao punjač u mobitel naopačke, meni je to uvijek smješno :rofl:

sve ti gore piše, nisu više potrebni tvoji komentari :thumbsup:

mislim da nikog tu ne zanima kako ti guraš.

Daj se odluči što želiš...

1. vr6girl-100,00kn

2. mislav-200,00kn

.. a gle papka i onda tu napise Mislav... napisi Crnic ! :rofl::rofl: NHF

.. ajde jebote kaj se kacite tu za 100-200 kn kaj je bilo pitaj boga kad ajde da je bilo 300 onda je to vec na noz :D

Nego ... kad se vec prica... bio sam u bugarskoj u plovdivu poslovno, kada me mislav jednom nazvao trebao je neki materijal, namjestaj za stand na CDC ...i tako i bilo sredio sam mu robu da mu se doveze tocno u firmu dan - dva prije ( iako je on htjeo da to pobere u skladistu kod mene ), tako se uredno i vratilo kako smo se i dogovorili , o cijeni nismo ni pricali jer sam znao kakva je to ljudina od covjeka i uredno kada sam se vratio iz bugarske nazvao me da svratim i ponudio me lovom, robom iz ducana itd kaj god da neostane duzan ... nisma nista uzeo jer nisma nis planirao radit ... i ja znam da nemam razloga mu neke papire nudit da potpise da je duzan itd kad znam ak mi nekaj zatreba da ce mi pomoc ... a ako nece doci cu tu na forum i podic ovaj topic OPET ! :rofl::rofl: :D

uglavnom oboica imate neko poslovanje i radite za ono sto volite svaki dan i vozite... i sad da se jebete za 200 kn ... a kad tad cete trebat jedan drugoga za neki kurac :thumbsup:

PS : ako ce bit nekaj u 4 oka neka netko javi Reneu da snima .... :P

Ne radi se o 200kn,, to Drnčo brnčo popije u sat vremena,, nego se radi o ljudstvu i nekom principu... Nema veze i da je to 50kn..

Shvacam ja tebe zato sam i napisao da je mislav ljudina samo takva ... dok crnica neznam a vidim da je ok lik... cemu zajebancija za 200 kn to je kikiriki covjece... kak si ti rekao popije u sat.. to je nis... cemu vika onda a i bilo je ohohoho a i topic ode off jos jace..:drink:

dosta o Cmodu, ajmo sad malo o meni :)

@lik s afro zurkom-nisam znao da je ovaj nudio i novi auto, to se nije spominjalo. Vjerojatno je to ponudio kao damage control, nakoh hrpe lose reklame.

Anyway, vjerujem da se tak dogodilo al trebali su razmisljat i ne dozvolit si takvu situaciju. To je dosta jako odjeknulo okolo i sigurno mu nastetilo

Vidiš da su ovakve rasprave uvijek konstruktivne :D

Koliko se ja sjećam sa forum.hr, Miroslav aka gazda Auto Tima se svađao s tim čovjekom ko malo dijete oko toga ko je kriv itd. meni je ostalo u sjećanju da su čovjeku rekli kao da ima kasko, pa ono...bude mu kasko pokrio štetu.

Kaje bilo poslije ne znam. I zakaj im je ta priča trebala uopće isto ne znam.

PA nisu krivi decki iz auto tima nego ovaj sto ih je lupio al ovaj je mislio da su se oni isli vozikat sa njegovim autom bezveze pa je tu doslo do nesuglasica..

Uvjek musterija misli da mu se auto vozi bezveze... U nekim i jest tako u nekim nije.. Ja sam odvezo hyundai u Goricu na servis,, mjenjali su otraga neke gumice,, pikse,, nesto nebitno sto kosta 20kn pa su decki napravili skoro 100km.. Nisu opće imali razloga za voznju...al očito je nekom nesto trebalo do Siska odvest :D

PA nisu krivi decki iz auto tima nego ovaj sto ih je lupio al ovaj je mislio da su se oni isli vozikat sa njegovim autom bezveze pa je tu doslo do nesuglasica..

Uvjek musterija misli da mu se auto vozi bezveze... U nekim i jest tako u nekim nije.. Ja sam odvezo hyundai u Goricu na servis,, mjenjali su otraga neke gumice,, pikse,, nesto nebitno sto kosta 20kn pa su decki napravili skoro 100km.. Nisu opće imali razloga za voznju...al očito je nekom nesto trebalo do Siska odvest :D

Ma OK, na to su ljudi nažalost navikli kod nas jer se svuda dešava da se s autom ide na probne vožnje i slično. Ali iskreno, da li je to tebi u redu da se neko koga ne znaš vozio s tvojim autom bez posebnog razloga? Naravno da nikome to nije drago.

Vidiš da su ovakve rasprave uvijek konstruktivne :D

.

Naravno da jesu,, al drugo su teme gdje se nekog osuđuje bezveze i steti toj firmi a u biti nije istina,, a drugo je kad je istina pa se decke upozori... Trebo si otvorit temu "Iskustva sa Auto Timom" ,, pa nek decki pisu... O svakome se moze napisati stosta,, o svakoj firmi jer nemozes svima bit dobar.. Kroz auto tim je proslo milijardu auta, pa je normalno da ima i poneki zafrk.. Tamo su decki jako korektni i nekad naprave i sto ne trebaju a ne naplate... I sam radis sa autima i znas kako je to i zato mi nije jasno ovo tvoje pokretanje ovakve teme kad vidim da i sam imas dosta putra na glavi... ;)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...