Jump to content

Recommended Posts

• Replies 216
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted

Google...

http://www.auto-amc.hr/centar/kontakt.php

I mislim da vam je 150 kuna...

u AMCu si rekli slijedeće - regularna cijena za jedan auto je 200kn, ako je 5 ili više autiju onda je 150kn po autu.... vrlo pristojna gospođa/gospodična je uzela moj broj mobitela da mi javi danas ili sutra jesu li slobodni valjci.... naime, ako imaju taj dan školu sigurne vožnje onda se ne može odraditi mjerenje....

Jeste bre:drink:

Posted
Javio mi Sven da napisem ovdje,posto nema neta doma nesto ga hebe.

8.11. u 9h je dogovoren termin.

Pozdrav.

jel mozes kontaktirati Svena i pitati ga ko ce nam mjeriti ? Ako bi mogao saznati, dosta je to bitno :naughty:

Posted

dakle evo mene na posuđenom netu....

zvala me neki dan gosp. Ružica i pitala me kad nam odgovara.... dogovorio sam termin u 9h, može biti podložno promjenama samo treba javiti prije....

cijena je 150kn ako bude 5 i više autiju.... broj autiju nije ograničen.....

u ponedjeljak ću zvati da pitam tko će mjeriti....

i da, zašto vam je bitno tko mjeri? :)

Posted

1. SvenDaMan (frendov) - Mercedes c 250 TD

2. Dinnek

3. Megane

4. Cici_OPC

5. moj frend Bravo 1.4T + ja kao navijač(niknejm)

6. Rudy

7. Gregi

8. Dinac

9. Danijel

10. Raptor6767

Posted

2. Dinnek

3. Megane

4. Cici_OPC

6. Rudy

7. Gregi

8. Dinac

9. Danijel

10. Raptor6767

11. Sven

Posted

2. Dinnek

3. Megane

4. Cici_OPC

6. Rudy

7. Gregi

8. Dinac

9. Danijel

10. Raptor6767

11. Sven

12.Filip3333

Posted
Di se nađemo da idemo skupa jer ja ne znam di je to!?

Mogli bi ići čoporativno,nađemo se negdje ujutro na kavi,skupimo se i idemo.

btw to je iza jakuševca koji km:lol:

Posted

ma mene jedino zanima tko mjeri :/ jer ako će bit onaj bradonja stari, on nema pojma.. JA ne idem prvi :lol: nadjemo se na OMV benzinskoj na Slavonskoj poslije Coca-Cole odmah, može?

Posted
ma mene jedino zanima tko mjeri :/ jer ako će bit onaj bradonja stari, on nema pojma.. JA ne idem prvi :lol: nadjemo se na OMV benzinskoj na Slavonskoj poslije Coca-Cole odmah, može?

ja sam kod avenue mall-a meni tam bezveze ici... aj mene pokupite uz put...

Posted
ja sam kod avenue mall-a meni tam bezveze ici... aj mene pokupite uz put...

ja na volovčici, pa kak ne znaš naći? kreneš prema getrou i skreneš desno poslije rotora za jakuševec/hrelić/mičevec i voziš po glavnoj, nemreš fulat, ak fulaš pitaj nekog fakat je jednostavno za naći, il se provozaj do slavonske do omv-a to ti je skoro usput

Posted
ja na volovčici, pa kak ne znaš naći? kreneš prema getrou i skreneš desno poslije rotora za jakuševec/hrelić/mičevec i voziš po glavnoj, nemreš fulat, ak fulaš pitaj nekog fakat je jednostavno za naći, il se provozaj do slavonske do omv-a to ti je skoro usput

prodjem jakusevac tamo di se auti prodaju i kud onda.... :huh: a valjda cu nac... nis sibni mi broj na pm ako ti se da, pa da imam za svaki slucaj..

Posted
prodjem jakusevac tamo di se auti prodaju i kud onda.... :huh:

i onda pored smetlišća samo pravo dok ne dodješ do kraja te ravne šnite i onda ti cesta skreće na desno (znači ne u nasip lijevo :lol:) i voziš do prvog raskrižja, na tom raskrižju lijevo (ima i tabla za mičevec) i vozi dok ne vidiš mičevec :D jedno 2-3 min vožnje

Posted
i onda pored smetlišća samo pravo dok ne dodješ do kraja te ravne šnite i onda ti cesta skreće na desno (znači ne u nasip lijevo :lol:) i voziš do prvog raskrižja, na tom raskrižju lijevo (ima i tabla za mičevec) i vozi dok ne vidiš mičevec :D jedno 2-3 min vožnje

ok mislim da znam. vidimo se. :thumbsup:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...