Jump to content

Recommended Posts

• Replies 216
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted

evo i mene :)

1. zvao sam ja u AMC pitao tetu ko mjeri veli da nezna koji od trenera će biti slobodan i da će znati u petak kad ću joj javiti konačni broj auta koji dolazi....

2. kaj znači glavni i odgovorni? :) svatko ide na svoju ruku :P nećete vi meni ništa prigovarat oke? dolazimo nas 4-ica i od toga trojica idemo u teretanu, tek toliko da znate :naughty: :naughty:

3. može kod OMVa...

4. znači 12 autiju za sada?

1. SvenDaMan (frendov) - Mercedes c 250 TD

2. Dinnek

3. Megane

4. Cici_OPC

5. moj frend Bravo 1.4T + ja kao navijač(niknejm)

6. Rudy

7. Gregi

8. Dinac

9. Danijel

10. Raptor6767

11. Sven

12.Filip3333

Posted
pa dopiši se ak misliš ić..... :)

ocito da nebum mjerio,dodem vas vidjet malo :)

Onda brijem da niš od mjerenja:no2:

:doh::P

Pizdooooooo... sjeti se svojih rijeci na billi :D;):)

Posted
Kolko vremenski traje to mjerenje?

Vremenski po autu mislim?

nekih pol sata...dok ga stavi na valjke,zaveze run1 mozda run 2 i to je to...

Posted
nekih pol sata...dok ga stavi na valjke,zaveze run1 mozda run 2 i to je to...

Mozda i ja dodem jer nemam pojma kolko mi auto ima ks-a.

Jedino je bed kaj su mi skroz celave gume. Jel bi to predstavljao neki problem?

Posted
Mozda i ja dodem jer nemam pojma kolko mi auto ima ks-a.

Jedino je bed kaj su mi skroz celave gume. Jel bi to predstavljao neki problem?

zamjeni prednje za zadnje? pa predstavljao bi jer bi mogao vrtit u prazno...Samo se nadopisi obavezno jer vidis da se vodi evidencija...

Odi vidi kolko bu ks i nm..dobro je znati :D:D

Posted
zamjeni prednje za zadnje? pa predstavljao bi jer bi mogao vrtit u prazno...Samo se nadopisi obavezno jer vidis da se vodi evidencija...

Odi vidi kolko bu ks i nm..dobro je znati :D:D

Nadopisat cu se ak cu ici.

Moram vidjet jesam li slobodan.

Hvala na odgovoru ;)

Posted
po kojem redosljedu bi isli na mjerenja ? Nekih 15-20 min je ziher prosjek mjerenja jednog auta.

Jel moguće da se zguram u prvih 5 pošto se moram vratit na posao?

Posted

to je i meni bed...

bilo bi ok da se ide kako smo se prijavili na listi,a onima kojima se stvarno žuri da idu kad dodju ili kad hoce ? Jer razlika izmedju prvog i zadnjeg izmjerenog ce biti ziher 3-4 sata, ako cemo svi sa liste ici....

Posted
to je i meni bed...

bilo bi ok da se ide kako smo se prijavili na listi,a onima kojima se stvarno žuri da idu kad dodju ili kad hoce ? Jer razlika izmedju prvog i zadnjeg izmjerenog ce biti ziher 3-4 sata, ako cemo svi sa liste ici....

ma pa to valjda nije problem... bar se nekima ne zuri, eto meni...

Posted

Idemo ovim redom kojim smo se prijavili i bok. Ovi kojima se zuri zbog posla nek se zguraju u prva 2-3 mjesta i to ej to !

Posted
Idemo ovim redom kojim smo se prijavili i bok. Ovi kojima se zuri zbog posla nek se zguraju u prva 2-3 mjesta i to ej to !

Ako ekipi nije bad da se zguram, budem onda ja 3. A, ako se većini žuri, tko ga hebe, čekat ću. Već ću nešto izmislit. :)

Posted

nije bed, odite vas par prvih kojima se žuri, al ja isto ne mislim čekat 3 sata :D pol sata-sat nek vam zmjeri ja idem i to je to...kak je i na listi

Posted

a probat ću se dogovorit s čovjekom..ako su u toj cijeni dva laufa. ako nisu izmjerit ću samo na plin, a na bengu kasnije, kad padnu neke modifikacije usisa i ispuha

Posted
dal mogu mjerit snagu na benz i na plin? mislim jasno dal mogu, al dal će htjet to sve "pod jedan put"?

Ovo i mene zanima, tj, to bi i ja htio odmah!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...