Jump to content

08.11. Dyno day?

SvenDaMan

Recommended Posts

• Replies 216
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

NOVOSTI!

danas sjedim na poslu, zvoni mob, AMC broj.... wtf :blink:

javim se.... dobar dan ja ta i ta, imam lošu vijest - čovjek koji radi mjerenje je jutros završio u bolnici (!)

naravno, poludil sam, ona veli joj oprostite, molim vas shvatite, bla bla....

AMC - nikad više

NOVOST 2

pošto mi je bilo bed zahebat vas 15ak za mjerenje počeo sam zvat okolo..... dobio sam Auto Tim i pitao ih.... pristali su, isto bi bilo 150kn po autu samo treba od 8h ujutro početi da stalno ima autiju.....

e sad pitanje - jel vi pristajete? molim vas da nadopišete ako ste i dalje za....

ja se ispričavam al eto nije moja krivica kaj su takvi kakvi jesu....

dakle ako želite u Auto Tim pišite.... cijena isto 150kn samo od 8h ujutro treba početi....

hvala na razumjevanju, javim se malo kasnije, nisam doma.....

moj broj moba ako kaj trebate 098/552-915

popis za Auto Tim

1. niknejm

2. speljac

3. semper (ak mi papa posudi bobine)

4. Dinnek

5. Dinac

6. megane

7. SvenDaMan (frend)

2 Dinnek - mogu pitati....

a glede grupnog odlaska.... njima je bitno samo da od 8h na dalje bude jedan auto gore i drugi da čeka.... da bude stalno popunjeno.....

ja nemogu doć prije 9h....

dajte se dogovorite tko bude od 8h tamo, bar 2-3 auta da dođu u 8h može?

slikice kak to izgleda tamo (copyright by ZaX)

27062008136.jpg

Edited by SvenDaMan

1. niknejm

2. speljac

3. semper (ak mi papa posudi bobine)

4. Dinnek

5. Dinac

6. megane

7. SvenDaMan (frend)

8. Sven

Ja sam u 7:45 ispred auto tima. Ajde tko je jos tamo u 8:00 daj se javite da nebudem solo ??

Doći ćemo ja i niknejm, s jednim ili s dva auta u 8 tamo:thumbsup:.Ionak mi se ne spava

Na rotoru skreneš u Remetinec, u Remetincu ideš na staru cestu ( pređeš preko pruge) pored zatvora, i nastaviš tom cestom ravno par km, prođeš s desne strane neku šljunčaru odmah nakon toga je most preko obilaznice i tamo si. Valjda sam ti dobro objasnio..

ja ne idem, križajte me s popisa, to su EX dastekovi valjci :D ne baca mi se 150kn bezveze, sven ako je moguće da organiziraš u CVH u gorici, tamo su Maha 3000 isti kao i u AMC-u, to mi je najbolja solucija, ovo ostalo je loše

oni su za 300kn i mislim da je to previše....

meni je fakat na vrh glave svih tih jer me AMC izludio i iskreno neda mi se još CVH zvat.... u Auto Timu su mi danas jedva organizirali termin za subotu, sumnjam da će CVH sutra za subotu moć organiziriati....

sorry al neda mi se još i s njima....

ja ne idem, križajte me s popisa, to su EX dastekovi valjci :D ne baca mi se 150kn bezveze, sven ako je moguće da organiziraš u CVH u gorici, tamo su Maha 3000 isti kao i u AMC-u, to mi je najbolja solucija, ovo ostalo je loše

tak bi i ja, ali cu za prvi put otici cisto da vidim...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...