Dinnek Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Mi smo normalno napravili dva mjerenja tko je htio. Ionako je auto već na valjcima pa im nije problem Odlicno, navrati ajde, budi moralna potpora... :rofl::cice: Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 ajde dodji huzek.. da vidimo kolko ce ex huanov coupe izbacit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinac Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 dal mogu mjerit snagu na benz i na plin? mislim jasno dal mogu, al dal će htjet to sve "pod jedan put"? prosli put se moglo Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvenDaMan Posted November 6, 2008 Author Share Posted November 6, 2008 NOVOSTI! danas sjedim na poslu, zvoni mob, AMC broj.... wtf :blink: javim se.... dobar dan ja ta i ta, imam lošu vijest - čovjek koji radi mjerenje je jutros završio u bolnici (!) naravno, poludil sam, ona veli joj oprostite, molim vas shvatite, bla bla.... AMC - nikad više NOVOST 2 pošto mi je bilo bed zahebat vas 15ak za mjerenje počeo sam zvat okolo..... dobio sam Auto Tim i pitao ih.... pristali su, isto bi bilo 150kn po autu samo treba od 8h ujutro početi da stalno ima autiju..... e sad pitanje - jel vi pristajete? molim vas da nadopišete ako ste i dalje za.... ja se ispričavam al eto nije moja krivica kaj su takvi kakvi jesu.... dakle ako želite u Auto Tim pišite.... cijena isto 150kn samo od 8h ujutro treba početi.... hvala na razumjevanju, javim se malo kasnije, nisam doma..... moj broj moba ako kaj trebate 098/552-915 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Meni nije problem u 8:00 biti tamo. Pitanje je gdje se nalazimo pa da svi zajedno dođemo ili dolazi svako sam sa sobom ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veki Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 jel ima netko sliku kojeg auta na dynu ? zavezanog onim gurtnama ? veže se i naprijed i iza ili ? možda bi i ja išao , al moram vidjet dal mi može zavezat gurtne od branika :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
speljac Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Ajde popis za Auto Tim za 8.00 h 1.niknejm 2.speljac Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 1.niknejm 2.speljac 3.semper (ak mi papa posudi bobine ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinnek Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 1.niknejm 2.speljac 3.semper (ak mi papa posudi bobine ) 4. Dinnek Jel isto mozemo u toj cijeni izmjerit i plin i bengulu? da ga dva puta zavrti!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinac Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 1.niknejm 2.speljac 3.semper (ak mi papa posudi bobine ) 4. Dinnek 5. Dinac Link to comment Share on other sites More sharing options...
megane Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 1. niknejm 2. speljac 3. semper (ak mi papa posudi bobine) 4. Dinnek 5. Dinac 6. megane Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvenDaMan Posted November 6, 2008 Author Share Posted November 6, 2008 (edited) popis za Auto Tim 1. niknejm 2. speljac 3. semper (ak mi papa posudi bobine) 4. Dinnek 5. Dinac 6. megane 7. SvenDaMan (frend) 2 Dinnek - mogu pitati.... a glede grupnog odlaska.... njima je bitno samo da od 8h na dalje bude jedan auto gore i drugi da čeka.... da bude stalno popunjeno..... ja nemogu doć prije 9h.... dajte se dogovorite tko bude od 8h tamo, bar 2-3 auta da dođu u 8h može? slikice kak to izgleda tamo (copyright by ZaX) Edited November 6, 2008 by SvenDaMan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinac Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 ja mogu oko 10h doci , tak sam i na popisu malo glupo pitanje : sto se dogadja ako bude vani mokro od kise ? nece prokjlizavati kotaci ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veki Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 pa voziš bmw-a ..kaj to može proklizat ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip3333 Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Ja samo znam ko ide u Auto Tim na mjerenje nemožda bit nezadovoljan rezultatima:rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 1. niknejm 2. speljac 3. semper (ak mi papa posudi bobine) 4. Dinnek 5. Dinac 6. megane 7. SvenDaMan (frend) 8. Sven Ja sam u 7:45 ispred auto tima. Ajde tko je jos tamo u 8:00 daj se javite da nebudem solo ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvenDaMan Posted November 6, 2008 Author Share Posted November 6, 2008 SVEN tnx vele u Auto Timu da do 15 auta može doć Link to comment Share on other sites More sharing options...
speljac Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 1. niknejm2. speljac 3. semper (ak mi papa posudi bobine) 4. Dinnek 5. Dinac 6. megane 7. SvenDaMan (frend) 8. Sven Ja sam u 7:45 ispred auto tima. Ajde tko je jos tamo u 8:00 daj se javite da nebudem solo ?? Doći ćemo ja i niknejm, s jednim ili s dva auta u 8 tamo:thumbsup:.Ionak mi se ne spava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinnek Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Vjerojatno sam i aj tamo oko 08, pola 9. E kak doc do tamo? :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvenDaMan Posted November 6, 2008 Author Share Posted November 6, 2008 http://navigator.vip.hr/webmga/default.asp?cmd=100&scale=10000&AddressId=72902&srchTyp=mid&city_id=1&upisUlica=sisa%E8ka%20&kbr=22 eto Link to comment Share on other sites More sharing options...
speljac Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Na rotoru skreneš u Remetinec, u Remetincu ideš na staru cestu ( pređeš preko pruge) pored zatvora, i nastaviš tom cestom ravno par km, prođeš s desne strane neku šljunčaru odmah nakon toga je most preko obilaznice i tamo si. Valjda sam ti dobro objasnio.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
megane Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 ja ne idem, križajte me s popisa, to su EX dastekovi valjci ne baca mi se 150kn bezveze, sven ako je moguće da organiziraš u CVH u gorici, tamo su Maha 3000 isti kao i u AMC-u, to mi je najbolja solucija, ovo ostalo je loše Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvenDaMan Posted November 6, 2008 Author Share Posted November 6, 2008 ja ne idem, križajte me s popisa, to su EX dastekovi valjci ne baca mi se 150kn bezveze, sven ako je moguće da organiziraš u CVH u gorici, tamo su Maha 3000 isti kao i u AMC-u, to mi je najbolja solucija, ovo ostalo je loše oni su za 300kn i mislim da je to previše.... meni je fakat na vrh glave svih tih jer me AMC izludio i iskreno neda mi se još CVH zvat.... u Auto Timu su mi danas jedva organizirali termin za subotu, sumnjam da će CVH sutra za subotu moć organiziriati.... sorry al neda mi se još i s njima.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinnek Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 ja ne idem, križajte me s popisa, to su EX dastekovi valjci ne baca mi se 150kn bezveze, sven ako je moguće da organiziraš u CVH u gorici, tamo su Maha 3000 isti kao i u AMC-u, to mi je najbolja solucija, ovo ostalo je loše tak bi i ja, ali cu za prvi put otici cisto da vidim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
megane Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 sve 5 sven, al ja sam stock mjerio u AMC-u i mjerit ću sad poslije svega opet tamo, dečki koji idu javite rezultate :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now