Jump to content

Recommended Posts

Posted
  huzek said:
Mi smo normalno napravili dva mjerenja tko je htio. Ionako je auto već na valjcima pa im nije problem

Odlicno, navrati ajde, budi moralna potpora... :rofl::cice:

• Replies 216
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted
  Brklja said:
dal mogu mjerit snagu na benz i na plin? mislim jasno dal mogu, al dal će htjet to sve "pod jedan put"?

prosli put se moglo

Posted

NOVOSTI!

danas sjedim na poslu, zvoni mob, AMC broj.... wtf :blink:

javim se.... dobar dan ja ta i ta, imam lošu vijest - čovjek koji radi mjerenje je jutros završio u bolnici (!)

naravno, poludil sam, ona veli joj oprostite, molim vas shvatite, bla bla....

AMC - nikad više

NOVOST 2

pošto mi je bilo bed zahebat vas 15ak za mjerenje počeo sam zvat okolo..... dobio sam Auto Tim i pitao ih.... pristali su, isto bi bilo 150kn po autu samo treba od 8h ujutro početi da stalno ima autiju.....

e sad pitanje - jel vi pristajete? molim vas da nadopišete ako ste i dalje za....

ja se ispričavam al eto nije moja krivica kaj su takvi kakvi jesu....

dakle ako želite u Auto Tim pišite.... cijena isto 150kn samo od 8h ujutro treba početi....

hvala na razumjevanju, javim se malo kasnije, nisam doma.....

moj broj moba ako kaj trebate 098/552-915

Posted

jel ima netko sliku kojeg auta na dynu ? zavezanog onim gurtnama ?

veže se i naprijed i iza ili ?

možda bi i ja išao , al moram vidjet dal mi može zavezat gurtne od branika :doh:

Posted

1.niknejm

2.speljac

3.semper (ak mi papa posudi bobine )

4. Dinnek

Jel isto mozemo u toj cijeni izmjerit i plin i bengulu? da ga dva puta zavrti!?

Posted (edited)

popis za Auto Tim

1. niknejm

2. speljac

3. semper (ak mi papa posudi bobine)

4. Dinnek

5. Dinac

6. megane

7. SvenDaMan (frend)

2 Dinnek - mogu pitati....

a glede grupnog odlaska.... njima je bitno samo da od 8h na dalje bude jedan auto gore i drugi da čeka.... da bude stalno popunjeno.....

ja nemogu doć prije 9h....

dajte se dogovorite tko bude od 8h tamo, bar 2-3 auta da dođu u 8h može?

slikice kak to izgleda tamo (copyright by ZaX)

27062008136.jpg

Edited by SvenDaMan
Posted

ja mogu oko 10h doci , tak sam i na popisu :P

malo glupo pitanje : sto se dogadja ako bude vani mokro od kise ? nece prokjlizavati kotaci ?

Posted

1. niknejm

2. speljac

4. Dinnek

5. Dinac

6. megane

7. SvenDaMan (frend)

8. Sven

Ja sam u 7:45 ispred auto tima. Ajde tko je jos tamo u 8:00 daj se javite da nebudem solo ??

Posted
  SVEN said:
1. niknejm

2. speljac

4. Dinnek

5. Dinac

6. megane

7. SvenDaMan (frend)

8. Sven

Ja sam u 7:45 ispred auto tima. Ajde tko je jos tamo u 8:00 daj se javite da nebudem solo ??

Doći ćemo ja i niknejm, s jednim ili s dva auta u 8 tamo:thumbsup:.Ionak mi se ne spava

Posted

Na rotoru skreneš u Remetinec, u Remetincu ideš na staru cestu ( pređeš preko pruge) pored zatvora, i nastaviš tom cestom ravno par km, prođeš s desne strane neku šljunčaru odmah nakon toga je most preko obilaznice i tamo si. Valjda sam ti dobro objasnio..

Posted

ja ne idem, križajte me s popisa, to su EX dastekovi valjci :D ne baca mi se 150kn bezveze, sven ako je moguće da organiziraš u CVH u gorici, tamo su Maha 3000 isti kao i u AMC-u, to mi je najbolja solucija, ovo ostalo je loše

Posted
  megane said:
ja ne idem, križajte me s popisa, to su EX dastekovi valjci :D ne baca mi se 150kn bezveze, sven ako je moguće da organiziraš u CVH u gorici, tamo su Maha 3000 isti kao i u AMC-u, to mi je najbolja solucija, ovo ostalo je loše

oni su za 300kn i mislim da je to previše....

meni je fakat na vrh glave svih tih jer me AMC izludio i iskreno neda mi se još CVH zvat.... u Auto Timu su mi danas jedva organizirali termin za subotu, sumnjam da će CVH sutra za subotu moć organiziriati....

sorry al neda mi se još i s njima....

Posted
  megane said:

tak bi i ja, ali cu za prvi put otici cisto da vidim...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...