Mattas Posted February 26, 2010 Share Posted February 26, 2010 skinio sam krov i sve očistio i kupio neko ljepilo u spreju baš za te stvarine znam sad kako se zove,u garaži mi je uglavnom ovih dana ću to riješit hvala svakako :thumbsup: Ne budi lud. Kupi Metapren-56kuna košta:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vux Posted February 26, 2010 Share Posted February 26, 2010 sa ovim sam ja cistio tapecirunge na vratima, pa mi se tkanina odljepila:doh: dosta je tanka. kako da to zaljepim natrag? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 kaj na opelu? već vidio to, štede na ljepilu.. vjerojatno si previše namočio plus kombinacija lošeg ljepila.. probaj s metaprenom, ne probija tkaninu, a lijepi ko blesav.. samo prije nego namažeš cijelu površinu, istestiraj na platnu i plastici.. da ne bi bilo nismo znali.. ja se u potpunosti ograđujem od mogućih malfunckija.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tihomir Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 nisam znao da sprej ne valja :blink: metapren je isto kao neostik,smrdi danima i probit će alcantaru 100% a probat ću jedno i drugo pa odlučit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattas Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 nisam znao da sprej ne valja :blink:metapren je isto kao neostik,smrdi danima i probit će alcantaru 100% a probat ću jedno i drugo pa odlučit Za 24 sata nećeš osjetiti miris i neće probiti jer nije u toliko tekućem stanju. Uostalom probaj na nekom malenom komadiću prije nego zaljepiš pravi komad gore i definitivno se slažem s killuminatijem:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tihomir Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 ima u svim većim centrima kupit dr beckmann stain devils.. tipski za krv,znoj,hrđu,vino, ljepilo itd... najbolja stvar http://www.schlecker.com/Bild.aspx?Typ=2&Code=4008455004013&land=de Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 potpis za Dr. beckmanna, ja to kupujem u Mulleru u city centru, imaju svašta, za čistit ljepilo i žvakače s tkanine i stvarno bolesno dobro skida, za čistit inox, poslije ne ostaju papci, itd., bolesno dobra sredstva, koštaju oko 20 kn, samo su mala pakiranja.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 sonax inneraum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 malo bumpam topic, no s čim je najkvalitetnije i najbolje oprati plastike na oplatama vrata, baš onaj plastični dio, da to mogu izribati i obrisati, da plastika dobije natrag svoju boju, te ujedno prekidače od podizača, ručke i dio oko otvaranja vrata itd... znači neko sredstvo koje odmašćuje, dezinficira i uklanja nečistoće... nepto kao Arf ili Cif u kuhinjama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now