Xman Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 Da, ovo tvoje je ocigledno puno bolja koza, stvarno izgleda OEM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 Baš gledam i reko nešto mi nije dobro tu, osim tog naboranom dijela. I onda coupe stavi usporedbu, e to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioB Posted December 2, 2019 Share Posted December 2, 2019 @Coupe VD tko ti je radio volan i kolko para? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe VD Posted December 2, 2019 Share Posted December 2, 2019 [mention=144]Coupe VD[/mention] tko ti je radio volan i kolko para? Adrian, Vinkovci. 800 kn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swendija Posted August 23, 2023 Share Posted August 23, 2023 Di odradit volan za jeftine pare? Treba mi za Yarisa iz '08 tako da kvaliteta nije presudna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted August 23, 2023 Share Posted August 23, 2023 Di odradit volan za jeftine pare? Treba mi za Yarisa iz '08 tako da kvaliteta nije presudna...Ne znam jel Domagoj jos na istom broju, uvijek je bio najjeftiniji0958195834 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now