Goertosing Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Rene jel ti to 2 godine već tražiš dobrog tapetara HR? Molim te sjeti me se ako nađeš i pm-aj adresu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 14, 2011 Author Share Posted November 14, 2011 (edited) Rene jel ti to 2 godine već tražiš dobrog tapetara HR? Molim te sjeti me se ako nađeš i pm-aj adresu Počeo sam za ozbiljno unatrag 2 tjedna. ALI, nažalost, ne preostaje mi ništa drugo nego da ih šaljem van. Kod nas me posao košta cca 1000-1500kn manje nego vani, a ekipa se uči na mojim sicevima. A da ja plaćam u Hrvatskoj tapetaru da se UČI na mojim sicevima 3000kn i to samo da mi odradi bočnice...:doh: Steve iz EDGEa mi za £500 odradi kompletne prednje siceve skupa sa sredinom u koji god materijal i sa šavom kakav želim. Odradio je već 5-6 Clio 197 interijera za koje ja znam i sve izgleda JAKO dobro. Edited November 14, 2011 by Raptor6767 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FilipS3 Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Ti kada nađeš nekog i daš mu svoj auto, ja bez gledanja šaljem svoje na tapeciranje... )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_T Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 POL u Rijeci...ne hvala... Ritex u Rijeci...radio sam tamo neke modifikacije na tepihu, dobro su napravili, frendu takodjer, ali nebi se upustio siceve tamo odnjeti...iako tapeciraju namjestaj na veliko Ja kada sam polozio, isti tren sam sve pocupao sa auta sta je radjeno u POLU... Prije godinu i pol sam trazio neke recarose, i htio sam tapecirati, gledao sam neke radove Domagoja i mislio sam kod njega raditi siceve... nisam mogao naci nikakve recarose u dobrom stanju, a nije mi se iz leona sport dalo tapecirati jer su super ocuvani itd... ali evo, da si sada nabavim neke Recarose, nebi niti tapecirao kod ovih nasih fusera... nego bih pustio orginal... Bilo je price na ct-u o MKM-u da imaju dobra iskustva i odlicne radove... Navodno na Matuljima iznad rijeke ima neki stariji gospodin SKD firmu, rade 3 decka tamo...Irsel je ovo postao kada sam se ja raspitivao... ..http://www.skd.hr.. ..info@skd.hr.. ..kristijan 091 555 3305.. ..dejan 091 573 8402.. ..sergio 091 780 5710.. ..put za matulji 7, Pobri.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleven Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Mladen u Tibljasima odlicno radi Zaboravio kako mu se zove firma Inace, jedan mali OT, ali me zanima....trebati cu tapecirati volan i rucicu mjenjaca u kozu (cak mozda bacim volan u kombinaciju sa alcantarom). Koliko ta igranka dodje cca? da se znam ravnat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 14, 2011 Author Share Posted November 14, 2011 Volan ti je id 350-450kn gdje sam se ja raspitivao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo GTi 16v Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 kome dati volan da ga kvalitetno pretapecira? mislio sam domi ali vidim da ne idu pozitivni komentari... Link to comment Share on other sites More sharing options...
viktor04 Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 pa oće tko napisati šta to ne valja kod domagoja? ja domagoja znam od prije i vidio sam di šta i kako radi,i da trebam nešto tapecirati, bez previše filozofiranja bi otišao kod njega Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar001 Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Ja sam domagoju nosio volane i stvarno ok napravi Šav orginal VW nemam prigovora a što se tiče siceva ja sam svoje nosio kod jednog čovjeka blizu Bjelovara ima svoju tapetarsku radnju i stvarno radi odlicno kad mi je sam Domagoj reko da je vrhunski napravljeno da nebi ni on tak napravio onda mislim da vise ne treba pričat svi šavovi su ravni nema ni jednog fuša na sicevima jedini problem što čovjek radi Sve sam pa duze radi i onak ima posla ja sam mu platio više da me je uzeo preko reda i nisam pozalio prednji i zadnji sicevei tapecirani za 2500kn stavit cu koju sliku dok nadem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 (edited) blago se vama. u splitu i okolici ima cca 5 tapetara koji su ili pijani ili neznaju radit. ima jedan koji zna ali se ne drzi dogovora oko cijene/rokova ,i tu ne pricam o dan-dva vec mjesec-dva. nakraju ispada najbolje ostavit sve kako je i cekat priliku da uleti oem luksuzija neka... tako sam ja osobno napravio i naravno da pozalio nisam niti cu ikada.trazio tapetara sigurno 8 mjeseci dosta aktivno,nista,pusing. planiram vec godinu dana lakirat nanovo auto,ali se bojim da ne izgubim kosu s nasim "mestrima" Edited November 14, 2011 by Mexx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar001 Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 evo neka slika nemogu nac bolju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 blago se vama.u splitu i okolici ima cca 5 tapetara koji su ili pijani ili neznaju radit. ima jedan koji zna ali se ne drzi dogovora oko cijene/rokova ,i tu ne pricam o dan-dva vec mjesec-dva. nakraju ispada najbolje ostavit sve kako je i cekat priliku da uleti oem luksuzija neka... tako sam ja osobno napravio i naravno da pozalio nisam niti cu ikada.trazio tapetara sigurno 8 mjeseci dosta aktivno,nista,pusing. planiram vec godinu dana lakirat nanovo auto,ali se bojim da ne izgubim kosu s nasim "mestrima" lakirat ga nemoj.. nece ti nitko dobro napravit.. prašina, crte od šmirgla itd itd.. gdje god sam gledao nitko ne radi da se može reć da je dobro napravljeno.. da imam auto ko ti htio bi da bude sve pic pic, ali bojim se da ti to kod nas nece nitko napravit.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 mexx, ne lakiraj, uredi lak glinom, ispoliraj i navoskaj, i sjajit će se ko da je lakiran rene, koliko već tražiš, mogao si dat nekom da ti sfušari pa u međuvremnu nać pravog majstora, a ne se vozit sa podrapanim sicevima (zajebavam ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 15, 2011 Author Share Posted November 15, 2011 pa oće tko napisati šta to ne valja kod domagoja? ja domagoja znam od prije i vidio sam di šta i kako radi,i da trebam nešto tapecirati, bez previše filozofiranja bi otišao kod njega 1. Ne sviđa mi se koju kožu koristi. 2. Izrazio je zabrinutost kod presvlačenja mojih siceva jer "koža je debela, teško ju je podvuć pod plastiku" 3. Recaro & Renault Sport logo je zajebano jer "joj, ja to moram nositi jednoj ženski, onda ona mora raditi program za to, to je sigurno još 400-500kn..." 4. Traži oko 2800kn za presvlačenje samo rubova u kožu zato jer "ima puno zajebancije, a nije nikada prije radio te siceve" 5. Volan ne može pretapecirati tako da šavovi budu na sredini kao sad nego "može staviti kožu u drugoj boji" OK dečko, ali ne bih ostavio siceve kod njega. Idući tjedan ću otići do jednog drugog tapetara da vidim s njim. rene, koliko već tražiš, mogao si dat nekom da ti sfušari pa u međuvremnu nać pravog majstora, a ne se vozit sa podrapanim sicevima (zajebavam ) Istina, ali ti "fušeri" traže nešto manje novaca od pravih majstora s iskustvom i sa provjereno dobrim radovima - u tome je problem. Nema problema, neka se "nauči" na mojim sicevima, ali da to donekle izgleda dobro. Međutim, neka shodno situaciji bude i cijena korektna <1500kn i nema problema. A ne da mi ekipa traži ~3000kn za oba sica, samo rubove, a nisu nikad radili nešto slično dok mi u Velikoj Britaniji gdje je satnica/plaća valjda 3x viša od naše traže £500 za kompletno presvlačenje prednjih siceva - bokove u kožu, a sredinu u alkantaru - onak, WTF? U VB je prosječna plaća >£2200 i oni imaju kompletan interijer u koži za £1380 što je 62% prosječne plaće, dok kod nas me traže za presvlačenje samo rubova prednjih siceva gotovo 3000kn, a prosječna plaća je 5514kn (i to je van prosjeka, ali tako piše pa prenosim) što iznosi 54% prosječne plaće i još se ekipa uči na tvojim sicevima i daleko je od toga da ti ulijeva povjerenje. :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 sva sreca da je slanje 2 sica u UK besplatno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Počeo sam za ozbiljno unatrag 2 tjedna. ALI, nažalost, ne preostaje mi ništa drugo nego da ih šaljem van. Kod nas me posao košta cca 1000-1500kn manje nego vani, a ekipa se uči na mojim sicevima. A da ja plaćam u Hrvatskoj tapetaru da se UČI na mojim sicevima 3000kn i to samo da mi odradi bočnice...:doh: Steve iz EDGEa mi za £500 odradi kompletne prednje siceve skupa sa sredinom u koji god materijal i sa šavom kakav želim. Odradio je već 5-6 Clio 197 interijera za koje ja znam i sve izgleda JAKO dobro. :lol: prodaj svoje siceve i dodaj tih 500 funti i imaš nove kožne original recaro siceve amen Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Ja imam problem i tražim da mi netko tapecira instrument tablu od BMW-a (od dva djela je) u kožu. Jedan dečko iz okolice Čakovca tapecirao je tablu od delte u alcantaru, ali em nije bilo do kraja korektno odrađeno i izgleda da nije koristio pravo ljepilo jer se alcantara počela odljepljivati nakon godinu dana. Cijena je bila mislim 900 kuna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 15, 2011 Author Share Posted November 15, 2011 sva sreca da je slanje 2 sica u UK besplatno. Ne seri? A ja mislio platit! :cheer: Daj napisi onda kako jer tesko mi je vjerovati da si bio sarkastican i nekonstruktivan. Bas ti koji Firea prozivas u svom topicu da je zloban. :lol: prodaj svoje siceve i dodaj tih 500 funti i imaš nove kožne original recaro siceve amen £1100 je jedan moj sic na eBayu u kozi sa bocnim airbagom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 ebay odavno nije najjeftiniji izvor dijelova za 2200 funti kupiš cijeli clio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 15, 2011 Author Share Posted November 15, 2011 Nabavi mi par crnih novih koznih Recaro Sportster CS siceva sa airbagovima za 1000€ i kupujem ih isti dan. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Nema zlobe, to je realnost. CInjenica. Fakt. Znaci, da posaljes 2 komada gore, izrigat ces cca 300 ili malo vise funti, PLUS papiri od spedicije za privremeni izvoz, PLUS objasnjenje HGK ZASTO to ide u UK, PLUS troskovi spedije, PLUS racun na koji moras platiti PDV kad se isti vracaju. Eto. Malo da te prosvjetlim, jer stanujes u Zagrebu, a ne dvoja vrata od Stevea iz EDGE-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joke6 Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Rene satnica je garant manja kod nas ali cijena materijala zato sigurno nije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lim@ RS Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 U tuđem drvorišu trava uvjek zelenija... Pa pošalji ih u UK onda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 kvadrat alkantare u Austriji je 75€. I to vrhunske. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 15, 2011 Author Share Posted November 15, 2011 Nema zlobe, to je realnost. CInjenica. Fakt. Znaci, da posaljes 2 komada gore, izrigat ces cca 300 ili malo vise funti, PLUS papiri od spedicije za privremeni izvoz, PLUS objasnjenje HGK ZASTO to ide u UK, PLUS troskovi spedije, PLUS racun na koji moras platiti PDV kad se isti vracaju. Eto. Malo da te prosvjetlim, jer stanujes u Zagrebu, a ne dvoja vrata od Stevea iz EDGE-a. E, takav post se cijeni. :thumbsup: Jos da imas i kakve konkretne brojke (makar od oka) i hvala bi dobio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now