Bushido Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 meni nedavno auto bio u matus-design-u.... decki presvukli volan i napravili kozicu mjenjaca... odlicno ispalo... nazalost nemam trenutno slike... ali za pohvalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 ^^ jel koža ili skaj? koliko $? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 (edited) Koža je ovo naravno cijenu morate sami provjerit ovo su kombinacije haha Al cca 300kn je u kožu, ima hrpu uzoraka pa mozete cuda napravit... Stvarno radi jebeno !!!! Da je ovo na UK forumu i jebeno poslikano i da stoji cijena od 300£ za posao svi bi drkali kak to niko kod nas ne radi , a ustvari oni sve to lijepo upakiraju i naplate Edited November 7, 2014 by brba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 upravo to, a ovdje ja uopce ne mogu nac da to ITKO uopce i radi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bushido Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 2 kill: koza naravno i zeleni savovi ... nazalost slika nemam trenutno... ma nekakvi dogovori pregovori kombinacije tako da cifra nema veze sa icime.. neznam kako se tocno krenu cijene kod njih... mozda je netko jos radio(cuo) pa ti napise... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 upravo to, a ovdje ja uopce ne mogu nac da to ITKO uopce i radi Ima firmi koje rade siceve. Cak imas firme koje dobiju od proizvodjaca sic kad izbace novi model. Mi radimo sa Katzkinom i oni nam salju gotove presvlake koje mi navlacimo na sic. Izgledaju odlicno i cijene su popularne. Mozes birat boje koze i savova i dat da ti usiju sto ti srce zeli. Od amblema proizvodjaca auta preko inicijala do Volim kurve, janjetinu i Vucu Evo ti pa slusaj http://www.canadaseatskins.com/promotions-c-66.html http://katzkin.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 Ba kozni sicebvi mr ne diraju, ionko ih jr pola letherette ili kako zovu obnsj skaj to prodaju pod ozna sjedala Meni treba novi kozni volan ali ja nisam uspo pronac da itko to radi tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 Ba kozni sicebvi mr ne diraju, ionko ih jr pola letherette ili kako zovu obnsj skaj to prodaju pod ozna sjedala S cim si ovo natipkao majketi Ovo je prava koza nikakav leatherette Meni treba novi kozni volan ali ja nisam uspo pronac da itko to radi tu http://www.ebay.com/itm/New-OEM-VW-MK4-Golf-Jetta-Black-Leather-w-Red-Stitching-3-spoke-Steering-Wheel-/290930037688?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item43bcc813b8&vxp=mtr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 treba mi za drugi auto, jetta mi ima 4 kraka volan plasticni natipkao na kenjari, ne da mi se editirati nego kako ode ode Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 treba mi za drugi auto, jetta mi ima 4 kraka volan plasticni natipkao na kenjari, ne da mi se editirati nego kako ode ode potrazi na ebayu. nadje se originala u solidnom stanju za normalnu lovu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damba Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 jel valja šta ovo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 ja sam se "opekao" sa kozom za 350kn.. damba radis volan sa podmećanom spužvicom(tako je original..nezz dal mozes spasiti staru ili ide nova) koja je cijena za to u kožu kod tebe? moze pm.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted November 8, 2014 Share Posted November 8, 2014 Pacey ako se dobro sjećam ti si dao raditi volan prije 4-5 godina.. I tu je baš ona priča koju sam spomenuo par stranica prije, prodavač ti uvaljuje kožu pod prvoklasnu i dobro ju naplati. Ti super zadovoljan jer koža stvarno izgleda super na prvu ali onda krenu sranja jer ne traje ništa.. pa promijenis 2-3 dobavljača i tek nakon par godina kad se ti volani izvoze i prođu puno km možeš znati kakva je roba. To ne možeš znati kad pocnes raditi posao, nitko se nije rodio kao doktor. Znam koji problem imaš, rulji se gornji sloj.. tako da vjeruj mi, slobodno odfuraj volan opet na tapeciranje jer ima jebenu kožu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted November 8, 2014 Share Posted November 8, 2014 Pacey ako se dobro sjećam ti si dao raditi volan prije 4-5 godina.. I tu je baš ona priča koju sam spomenuo par stranica prije, prodavač ti uvaljuje kožu pod prvoklasnu i dobro ju naplati. Ti super zadovoljan jer koža stvarno izgleda super na prvu ali onda krenu sranja jer ne traje ništa.. pa promijenis 2-3 dobavljača i tek nakon par godina kad se ti volani izvoze i prođu puno km možeš znati kakva je roba. To ne možeš znati kad pocnes raditi posao, nitko se nije rodio kao doktor. Znam koji problem imaš, rulji se gornji sloj.. tako da vjeruj mi, slobodno odfuraj volan opet na tapeciranje jer ima jebenu kožu. Nisam skužio s kim je on imao problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
v.v. Posted November 8, 2014 Share Posted November 8, 2014 Pacey ako se dobro sjećam ti si dao raditi volan prije 4-5 godina.. I tu je baš ona priča koju sam spomenuo par stranica prije, prodavač ti uvaljuje kožu pod prvoklasnu i dobro ju naplati. Ti super zadovoljan jer koža stvarno izgleda super na prvu ali onda krenu sranja jer ne traje ništa.. pa promijenis 2-3 dobavljača i tek nakon par godina kad se ti volani izvoze i prođu puno km možeš znati kakva je roba. To ne možeš znati kad pocnes raditi posao, nitko se nije rodio kao doktor. Znam koji problem imaš, rulji se gornji sloj.. tako da vjeruj mi, slobodno odfuraj volan opet na tapeciranje jer ima jebenu kožu. Isti problem je i kod mene. Domagoj mi je radio još sredinom 2012 i nakon kratkog vremena mi se počeo guliti gornji sloj.Moram napomenuti da je odmah rekao da dođemo to ponovno napraviti ali evo iskreno još uvijek imam tu kožu na volanu:D. Uglavnom da bilo što sa kožom trebam raditi Domagoj je na prvom mjestu,radi samog posla,pedantnosti i naravno cijene:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted November 8, 2014 Share Posted November 8, 2014 Pacey ako se dobro sjećam ti si dao raditi volan prije 4-5 godina.. I tu je baš ona priča koju sam spomenuo par stranica prije, prodavač ti uvaljuje kožu pod prvoklasnu i dobro ju naplati. Ti super zadovoljan jer koža stvarno izgleda super na prvu ali onda krenu sranja jer ne traje ništa.. pa promijenis 2-3 dobavljača i tek nakon par godina kad se ti volani izvoze i prođu puno km možeš znati kakva je roba. To ne možeš znati kad pocnes raditi posao, nitko se nije rodio kao doktor. Znam koji problem imaš, rulji se gornji sloj.. tako da vjeruj mi, slobodno odfuraj volan opet na tapeciranje jer ima jebenu kožu. tako nesto..3-4g(vec si ti prestao raditi..) a domi je vec bio u poslu par godina prodao sam taj volan jer je bio za drek sa tom kožom. nije meni do mene, nego sto sam ga ishvalio na bmw forumu i ekipa je isla masovno-a sada ko si hoce priznat ko nece za to sa kozom..(mislim da je 2013 frend bio sa 530d i sve super sve 5(dosla nova koža kao), salje mi za 1000km ili ti 2mj slike volana) još je moj dobro i izgledao nakon toga..a tu negdje smo mjenjali jednom forumasu bočnicu(sa kao boljom kožom) i brzo su se tragovi poznali..ne pricam o tisucama km.. a domi mi ne može podstaviti spužvu(pod kožu što mi treba za drugi volan).. nego mi predlaže kožu preko kože(ili ti imao bi original spuzvu, original kožu i na to novu kožu) mislim da bi imao hebenu kobasicu u rukama.. Domi je super tip i lijepo radi volane... al ja bi radje dao duplo love, pa da sam zadovoljan, a ne opet skidaj volan(budi bez njega itd) jos naravno ko debil nosam volan po zg(jer mi auto bude u gs) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted November 8, 2014 Share Posted November 8, 2014 meni ovaj volan izgleda jebeno.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted November 8, 2014 Share Posted November 8, 2014 Matus je radio Feriju, dobro su napravili. Samo treba pAziti dq je gazda tamo oko dogovora jer točno zna koja koža može s kojom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bushido Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 meni nedavno auto bio u matus-design-u.... decki presvukli volan i napravili kozicu mjenjaca... odlicno ispalo... nazalost nemam trenutno slike... ali za pohvalu. ^^ jel koža ili skaj? koliko $? 2 kill: koza naravno i zeleni savovi ... nazalost slika nemam trenutno... ma nekakvi dogovori pregovori kombinacije tako da cifra nema veze sa icime..neznam kako se tocno krenu cijene kod njih... mozda je netko jos radio(cuo) pa ti napise... Evo slika kako sam i rekao... Volan izgleda na slici "cudno"(plus razlika imedju samog obruca i airbaga) ali u stvarnosti je bas to to.. Nije predebel i fino lezi u ruci.. Razmisljam eventualno i drugi presvuc isto.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 Na slici bas izgleda predebelo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bushido Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 slazem se, ali nije... neznam kako drugacije opisati to Link to comment Share on other sites More sharing options...
terror666 Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 a je različitoooooooo, i debel je volan, mogli su i zračni presvuči Link to comment Share on other sites More sharing options...
terror666 Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 meni ovaj volan izgleda jebeno.. imaš par stranica prije njegove radove i kod njega sam slikao onaj auto što su u osijeku upropastili Link to comment Share on other sites More sharing options...
13snc Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 Volan od Domića VRHUNSKI !!!! Daj neki kontakt.. treba mi sestri za Peugeot 208... oce kupit neki star god dana i sve joj odgovara osim plasticnog volana.. moze se ovo odradit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 Ovaj Adrian radi jako dobro sudeci po slikama na fejsu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now