Jump to content

Presvlačenje siceva, volana, mjenjača i interijera u kožu thread

Recommended Posts

Više ti se isplati samome otputovati gore nego plačati špedicije i sranja ... :D

Nadam se da neće biti potrebe davati novac strancima...vidjet ćemo.

Poslao sam upit Steveu da li mi može poslati sve već izrezano i zašiveno, pa onda samo da ekipa u HR odradi ostatak posla ako se to da tako napraviti (ne razumijem se u to pa pitam).

Razmišljao sam i o putu do gore i ne isplati mi se...vinjete, spavanje, boravak.

cca 2000km u jednom smjeru.

http://maps.google.com/maps?saddr=Mate+Jarnovi%C4%87a+9,+Zagreb,+Croatia&daddr=Albert+St,+Rugby,+UK&hl=en&ie=UTF8&sll=49.08321,7.739095&sspn=11.87843,28.54248&geocode=FZa2ugIdSKLyACkdM0VkWdFlRzHRCi81UK0AEw%3BFQ4sHwMd_sjs_ymRPitDuEB3SDF6QO6y6iTdKQ&vpsrc=0&mra=ls&t=h&z=6

jeben posao po super cijeni, zbilja, a na 2 sata potrebnih za posao :notworthy:

jel to za 2 sata samo recaro sporter cs koje je vec radio ili?

Ovdje je konkretno bilo riječi isključivo o Recaro Sportster CS sicevima za Clio poput mog.

Edited by Raptor6767

Više ti se isplati samome otputovati gore nego plačati špedicije i sranja ... :D

bas. Pogotovo ak je sve gotovo kak vele

Prije nekih 2 stranice sam napisao kako mi prazan kombi ide za UK oko nove godine tako da (mu) samostalan put gore nebi trebao biti opcija financijski.

Back on topic...

Sto se tice samih logotipova dosta dobra opcija je graviranje u kozu. Tu nema mogucnosti da se konac omakne i izgleda lose.

Kako to izgleda vani:

Molim obratiti pozornost na sljedeće:

* Price sits at £500, this is either Full leather or Leather and Alcantara.

* Embroidery is included in the price, which is the 'Renault sport' and 'Recaro' this can also be any colour you like.

* We will only need the car for around 2 hours!

* £850 for the full trim

Za uvažene kolege koji ne znaju engleski (ili ako će se prenositi nekome van foruma tko možda ne zna engleski):

* cijena oba prednja sica je 4370kn - kompletno u koži ili koža/alcantara

* logotipovi su uključeni u cijenu

* vrijeme potrebno za presvlačenje siceva - 2 sata

* kompletna unutrašnjost (volan, mjenjač i koža oko mjenjača, prednji/zadnji sicevi, obloge vrata) - 7429kn

Eto kako se to radi vani gdje je satnica viša, životni standard viši...ali je očito i CRM (Customer Relationship Management - odnos sa kupcima, za one koji ne znaju engleski) na višoj razini.

Radi se o ovoj firmi: http://www.edgeautomotive.co.uk/

Ovo je jeftinije nego kod nas. Kod nas Matus npr traži 1000 eur za tapiciranje komplet unutrašnjosti u skaj, a za pravu kožu da valja traži 15 000 kn. S time da sam vidio kako im izgledaju radovi...A ostali po HR imaju slične cijene

Prije nekih 2 stranice sam napisao kako mi prazan kombi ide za UK oko nove godine tako da (mu) samostalan put gore nebi trebao biti opcija financijski.

Back on topic...

Sto se tice samih logotipova dosta dobra opcija je graviranje u kozu. Tu nema mogucnosti da se konac omakne i izgleda lose.

Pa onda je to NO BRAINER...unless... :D:D

Sad općenito s tim prijevozima i to.

Jel nije najjednostavnije ukrcat na bus i uzet broj i to je to.

Vozači buseva svašta "prošvercaju" preko grane, nemislim na drogu i sranja nego ovakve stvari, volan, mobitel, laptop itd itd.

Mislim, slao sam x puta i uvijek je došlo i UVIJEK je koštalo za 2-3kave i pivu.

Sad općenito s tim prijevozima i to.

Jel nije najjednostavnije ukrcat na bus i uzet broj i to je to.

Vozači buseva svašta "prošvercaju" preko grane, nemislim na drogu i sranja nego ovakve stvari, volan, mobitel, laptop itd itd.

Mislim, slao sam x puta i uvijek je došlo i UVIJEK je koštalo za 2-3kave i pivu.

pa je kad šaljem ovako nekom frendu ili tako.. a sumnjam baš da ima bus direktno za Englesku još tamo neko selo... a i frajeru se sigurno neda ići okolo po autobusnim kolodvorima...

ali inače bus je najbolja varijanta... :)

Cisto pitam jer sam ja slao paket od 4.5 kg London-Ljubljana i najjeftinija varijanta je £50 ( 425kn ) . Posto HR nije u EU moze bit samo vise.

Zanima me cisto zbog usporedbe, kakve cijene nasi u HR imaju za tu rutu ..

hm, mene s DPD paket od nekih 22kg, promjera oko 45cm i visine oko 50cm doslo nesto manje od 300kn s time da su oni pokupili paket u jednoj firmi. Znaci London-Slovenija.

Evo ja im šaljem iduci tjedan volan i mjenjac od BMW-a u alcantaru za početak pa da vidimo šta ce bit...

Preporucujem ti da posaljes iz SLO - em jeftinije em ONI nece platiti carinu, jer u protivnom hoce cim saljes iz HR

Odi u prvu postu najblizu tvom mjestu i posalji unutar EU

Druga stvar, ja trebam tapecirati svoj volan isto i dvoumim se da li koza ili alcantara? Kako se alcantara ponasa?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...