SVEN Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 Evo kako je g. Boris Berakovic odradio moj krov u autu. Dakle presvlacenje u alkantaru. Posto mi auto ima siber dio oko sredisnjeg svjetla je malo izboceniji nego na autu koji nema siber ali nista ekstremno. Objasnjenje za ovu ogromnu faldu je taj da je ( citiram ) " Nemoguce ovakav krov odraditi iz jednog komada " . Naravno to je rezultiralo time da i ova kockica na samom vrhu krova bude iz jednog komada sama za sebe kao sto se vidi. Ove male falde oko rukohvata bi jos i pregrmio da je ostalo bilo uradjeno kako treba. Posao je bio pogodjen za 750kn koliko sam mu i platio kod preuzimanja jer nisam imao izbora nego uzeti, platiti i plakati. Krov je bio nekih 3 tjedna kod njega iako je obecao 2-3 dana. Kod BB-a sam otisao na preporuku nekih od Gabrekovih musterija koje su tvrdile kako on radi jebeno a samim time sto radi ili je radio za Gabrek nemogu fulati ako odem kod njega. Da se razumijemo, nezelim niti mi je namjera ocrniti Gabrek kao kucu jer s njima osobno imam odlicna iskustva do sada nego sam ih samo uzeo za primjer kuce koju smatram da je "netko i nesto" pa samim time kooperante koje biraju sam smatrao istima. Nazalost bio sam u krivu sto se tice kvalitete njihovih vanjskih suradnika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maticCRO Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 Još jedan Berakovićev uradak: Honda Insight od susjeda preko puta garaže. Novo napravljeno... Cijena oblačenja prednjih/zadnjih siceva i bočnih oplata = 1300€. Megane R26: Megane je isti od Darijevog racea, dakle, već se par mjeseci "usjedava"... Stvarno mi nije namjera da ikoga pljujem, nego samo želim razumijeti zašto ekipa tako radi siceve? To je njima dobro? Ili? Šta kažeš stranci kad tak isporučiš sic i naplatiš 10000kn u današnje vrijeme? Napominjem, nije mi namjera pljuvati, samo me interesira kako se to tak napravi i ostavi tako bez pardona - vidim da ima ekipe koja se bavi kožom pa me zanima kako oni gledaju na to. Da li se stvarno ta koža/alkantara mora "usjediti" pa sam sad ispao kreten ili je to prodavanje magle? Ako je to istina, koliko mora vremena proći da bi onda majstor to "zategnuo"? Kako to radi naknadno? Zahvaljujem. :thumbsup: ovo je KRIMINAL dobro kaze charger,da za ovako nesto platis 1300€ radionu bi mu zapalio ako mi ne bi vratio novce...na ML-u kaj stara vozi vec 13 godina je original koza i jedva da ima ovakve nabore kao radovi ovog "majstora"..fuj MUčKI LOPOV!!!:drink::drink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar001 Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 SVEN ovo tvoje je katastrofa nemoj se ljutit ali ovo ne izgleda nikak i da u BJ bi platio skoro u pola manje mislim da su 400 ili 450 kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 Sven neznam sta se zalis na krov. Mjesta za buskat koliko te volja Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 Pa naravno da je katastrofa, sto drugo. Buksat da..joj! Jos kad je krov bio gotov iznosi ga on iz radione i sad kako ispred raidone ima natkriven dio dvorista umjesto da lijepo donese krov i odlozi ga na pod da se ne savije ili nesto on da s praga od radione onako kompletnog baci 2m od sebe i krov sam sleti dole na pod. Sreca pa je pao "ravno" a ne na neki cosak ili nesto ali nevjerovatno Ja gledam i nevjerujem sovjim ocima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 (edited) Meni nije jasno kak ekipa po UK solo ljepi/tapecira unutrasnjost i to ispadne avion, a kod nas profesionalci fusaju? :jelen: Ispada da su kod njih najveci fuseri, za nase majstore doktori. :huh: OK, slika je iz Nizozemske, oni napuseni rade bolje od nasih doktora lol Edited November 21, 2011 by Pekx Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 Meni nije jasno kak ekipa po UK solo ljepi/tapecira unutrasnjost i to ispadne avion, a kod nas profesionalci fusaju? :jelen:Ispada da su kod njih najveci fuseri, za nase majstore doktori. :huh: OK, slika je iz Nizozemske, oni napuseni rade bolje od nasih doktora lol Ma nije mi se opce dalo trazit slike krovova da kazem da je moguce jer je jasno da je to moguce napraviti doma ako imas ljepilo mateirjal i volju. Ja nisam imao vremena pa reko da platim covjeku. Ja platim a ono kurac u zube. Ovo doma ekipa radi i ispada super, ovdje covjek kojem je zanimanje to "nemoze" uraditi jer je prezahtjevno. Pa ja cu se ranit.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 Znači Rene iskoristi priliku i Svenovim kombijem gore siceve... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Ma i ta u Hondi se isto mora "usjedit" hahaaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattas Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Ovo smo stari i ja napravili prije 4-5 godina. Prošli mjesec smo ponovili postupak, ali sa crnom kožom... Nema greške...:thumbsup: Uploaded with ImageShack.us Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 dvije gajbe unutra i gas Link to comment Share on other sites More sharing options...
GT Boca Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 stvarno ispada da kod nas ljudi doma iz hobija rade bolje nego profići koji od toga žive.....:rofl::rofl::rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattas Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Tapecirati je najmanji problem...ja bi sebi sve napravio kad bi znao šivati i imao alat. Ravne i malo zaobljene plohe se odrade bez problema jer ovaj tip iz Belgije(stranica prije) je čisti dokaz. Sven, trebao bi ti poslikati jedan krov na Golf III karavanu šta sam frendu napravio...nema greške, ovi nabori mi nisu jasni, pa to ne bi mogao ni namjerno napraviti:lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirac Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Tapecirati je najmanji problem...ja bi sebi sve napravio kad bi znao šivati i imao alat. Ravne i malo zaobljene plohe se odrade bez problema jer ovaj tip iz Belgije(stranica prije) je čisti dokaz.Sven, trebao bi ti poslikati jedan krov na Golf III karavanu šta sam frendu napravio...nema greške, ovi nabori mi nisu jasni, pa to ne bi mogao ni namjerno napraviti:lol: ako je ovo istina, a nemam razloga vjerovati da nije. pa si mislim koja je picka materina tim tapetarima, kaj oni kurac rade onda... mater jebem nezna 1 krov napravit kako spada, ali je najglasniji u birtiji kad dopije kavu sa toplim, a ne sa hladnim mlijekom, ili kad mu prodavacica naplati vrecicu 40 lipa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Nemozes ti u Hrvatskoj zahtjevati usluge na toj razini jer ti ih nema tko pruziti. Ljudi nisu navikli na takav standard jer u proslosti zbog neimastine i financijske magije ljudi su bili sretni da dobiju nesto a ne da jos izvoljevaju. To se nazalost odrazava i danas kad se znanje umnozilo i kad su se nekima vidici otvorili vidjevsi sto zapad nudi. Samim time su se davaci usluga rukovodili i to im je smjernica prema kojoj idu kad je u pitanje usluga koju nude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rio_cyber Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Dobro kaj nitko nema onaj kiriki na paru da to nategne kaj spada ili kaj , od ovih tu spomenutih... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Ljudi nisu navikli na takav standard jer u proslosti zbog neimastine i financijske magije ma bilo je prije novaca, ali fuš seže preko 20 godina daleko. u sedamdesete i osamdesete. Tada nije bilo alternative, nisi se imao šta žalit i morao si bit pristojan prema majstoru jer bi te isti poslao u kurac i prozvao bahatim ako si imao pitanja ili prijedloge oko svog uratka. I dobar dio sadašnjih tapetara (jer nije neko popularno zanimanje) je još iz tih doba kad je on bio majstor, a ti neka izdrkotina koja je sad njega došla učit njegovom poslu i imaš sreće ako te ne ušije u sic i proda Žaku Houdeku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 (edited) Tapecirati je najmanji problem...ja bi sebi sve napravio kad bi znao šivati i imao alat. Ravne i malo zaobljene plohe se odrade bez problema jer ovaj tip iz Belgije(stranica prije) je čisti dokaz.Sven, trebao bi ti poslikati jedan krov na Golf III karavanu šta sam frendu napravio...nema greške, ovi nabori mi nisu jasni, pa to ne bi mogao ni namjerno napraviti:lol: :rofl::rofl::rofl::rofl: kako je lijepo s kozom i skajem raditi... ma prekrasno! istapeciraj krov u alcantaru bez ijedne greske i ja ti donesem posla kolko hoces! SEBI sam 3 puta radio krov i nisam ga uspio dobit bez greske, valjda sam retardiran :thumbsup: sta je, je.. nebi vjerovali koliko je ustvari komplicirano napravit dobar krov.. u kozu i ekstra rastezljive materijale je milina radit, to ide ko iz picke.. ali ostalo.. ufff, nikad vise se ne upustam tako nesto radit... e da, svaka pohvala za krov, svidja mi se Edited November 22, 2011 by Jopa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 NHF ali onda ocito dobro ne radis ,vidio sam masu krovova u alkantari i svi su bili perfektno slozeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 nema ljutnje trenutno sebi za auto nabavljam originalnu alcantaru pa cemo vidjeti kako ide s time.. te kaj si vidio su bili naknadno tapecirani? di? u pravu alcantaru ili kemiju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 a sad jel prava ili nije nebih mogao odredit nisam poznavatelj tih vrsta materijala ,ali kako su ljudi pisali je ,dosta sam vidio po americkim /njemackim / engleskim forumima sigurno ni oni nisu iz prve radili dobro,ali vjezbom do savrsenstva Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Berakovic nakon 20 godina nije izvjezbo! lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 (edited) a sad jel prava ili nije nebih mogao odredit nisam poznavatelj tih vrsta materijala ,ali kako su ljudi pisali je ,dosta sam vidio po americkim /njemackim / engleskim forumima sigurno ni oni nisu iz prve radili dobro,ali vjezbom do savrsenstva vjerovatno se prava alcantara da prekrasno natezati.. vidio sam neke jako zaobljene komade (tipa kotacic za pomicanje gornjeg dijela sica) tapecirane iz jednog komada alcantare (od ove nase nema sanse da se to moze iz komada izvuci) i izgleda prekrasno cak sam mislio uzet pincetu i pocupat mrezicu s ove nase alcantare da bi ju mogao ljepse formirati.. :drink: Edited November 22, 2011 by Jopa Link to comment Share on other sites More sharing options...
CroDriver Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Ako stvarno želite kvalitetu, na žalost u Hrvatskoj nećete naći što tražite. Meni je jako žao što sam tako manualan posao morao dati vani raditi ali sam zato pre pre zadovoljan kvalitetom, brzinom, profesionalnošću i na kraju krajeva sretan što smo pridobili jednog od najboljih partnera s kojima sam imao čast surađivati. S obzirom na kvalitetu, se ne mogu žaliti na cijenu. Pogledajte radove Vilnera i jednostavno pošaljite mail - vrlo su brzi i korektni. Ako treba pomoć, ću ih rado kontaktirati i spojiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_T Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 http://www.vilner.eu/pics_en.php?m=135 stvarno zanimljivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now