Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tko onda moze presvuc volan u alkantaru? Namora bit savrseno posto mi je to za juga, cak bi moglo bit i ljepljeno bez savova kako je orginal bio ako je to moguce..

Posted
jel moze neko knjigu obuc u kozu

Imao isti problem. Svi koji se bave kozom se pozatvarali. Na kraju mi napravio lik koji popravlja obucu. Izgleda orginal.

Posted

moze kontakt? zvao sam neke radnje koje se nazivaju knjogoveznicama pa svi bacaju filozofije i cude se ko pura dreku, a treba mi najbanalnije oblacenje postojeceg tvrdog uveza u kozu

• 4 weeks later...
Posted

Da ne citam svih 48 strana :) , moze ukratko gdje da odem presvuc volan?

277527_BP4K-V8-120F-87_mzd10-bp4kv8120f.gif

Ovo crveno je perforirana koza, bar u originalu.

Gdje da odem, koje su cijene, jel trebam sam skinut volan,... Nisam neka picajzla, nes u rangu 300kn.

Posted

Ma skaj za tu lovu naravno. Samo koliko sam nacuo nemaju bas svi crveni perforirani...

Inace ovaj crni dio volana je ok, samo crveni je u kurcu. Jel bolje onda da taj crni ni ne mjenjam...?

Posted

moze bolje i te kako :) Neki za te pare rade sa kozom (npr Domagoj), to sto se Matus zeli obogatiti od tapeciranja ne moramo placati :)

Posted
moze bolje i te kako :) Neki za te pare rade sa kozom (npr Domagoj), to sto se Matus zeli obogatiti od tapeciranja ne moramo placati :)

Onaj sa Vrhovca?

Koliko mu treba da napravi jedan volan? Jel ga sam skida ili moras donjet skinut?

Posted

Prava koža je jedina ispravna koža za volan. Ali ne koža za namještaj koju ti naši prodavači uvaljuju pod 1. Klasu.. kad sam radio sa Domagojem čuda su nam uvaljivali. Kao 1. Klasa, pa se rulji, pa se previše rasteze, pa ovo pa ono.. tek danas, 5 godina poslije ima kožu za volane za koju može reći to je to! Ja ju imam u Doblo-u, volan je prošao 50 000km torture sa svakakvim rukama i odličan je :)

2 Drahi- to ti na žalost ne znam, najbolje da navratis do njega jedan dan pa pitaš, nebi htio dijeliti krive info :)

Posted

Ja samo kažem da sam zadovoljan s napravljenim, nakon dvije godine nema tragova korištenja. Ne da mi se sad kopati po mailu, ali mislim da je čak i manje ispalo, oko 200kn max.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...