Jump to content

Recommended Posts

Posted

S obzirom da je ovaj šav sa zadnje strane meni je ovako uredu šivano.

Ijako s obzirom od kuda je došao ovaj volan mogo je biti i bolji, kolko dođe?

Posted (edited)

ček zar nema više one glatke kože nigdje, sad svi forsiraju ovaj mlohava čuna look ?

Čak i na sicevima ?

Kod mene koža na volanu djeluje debelo i napeto..

Edited by Kegalj
Posted

Ja sam zadovoljan, ali nije Matus baš puno lošiji od ovoga...

iskreno, za oem bmw volan, ocekivao bi i vecu pedantnost.

ali nije lose, 90% ljudi bi reklo da je poprilicno dobro.

4/5 imho :thumbsup:

Posted
Evo bio u Recaru nedavno.... oni rade za Ferraria, Astona i slične neke siceve.

Nisam siguran koliko ih rade dnevno, ali kontrola kvalitete je bolesna...

Rade i za Clio SPort.. pitaj Renea :lol::lol::lol:

Posted
Samo da Rene slini malo....slučajno naišo na to...

untitled-1.jpg

:thumbsup:

Očito nisi čitao temu od početka. :P

Inače, ne sviđa mi se niti odabir presvlaka, a niti posao. :doh:

Svejedno, tnx na dobrim namjerama. :thumbsup:

Posted

ma to i ja gorane mislim, ono, traži se nemoguće, bokte, koda se voze Zonde ma mora sve biti savršeno, a nije ni na njoj sigurno sve i jedan šav savršen, jer opet ga čovjek šije, i jebeno je nemoguće napravit sve i jedan identičan.

Posted

Traži se da se aftermarket tapecirani volan napravi na nivou ovog bmw-ovog i točka! Tko to napravi nema mjesta prigovoru.

Posted
pa ovaj od alfe koji je ludaman stavio nije lošiji od novog Goranovog, jedino je pitanje materijala...

Bolje izgleda, ali kao što kažeš-pitanje materijala koji se koriste:thumbsup:

Posted

volan od alfe ima super šav... kao original, ali spojevi kože koje sam vidio na volanu od G5 mi se nikako nesviđaju... vidi se tanki konac između, a to sam vidio samo na OEM volanima dobro napravljeno...

Posted

evo ti slika što je meni čovijek radio, prednji sicevi i zadnja klupa sa naslonima za glavu i ruku, sa njegovim materijalom(eko koža, ovaj brušeni sam ja kupio), sve skupa 1600kn, premda je to bila cijena za mene.

s obzirom na cijenu ja sam zadovoljan

2mhg7id.jpg

k4xq4l.jpg

Posted
da li je ikako moguće presvući volan u kožu, a da ga se ne skida?

to šta se ovo pitanje ignorira bi trebao shvatiti da ću morati skidati volan? :lol:

pitam zato jer sam vidio brdo auta kojima svjetli lampica od airbaga nakon skidanja i stavljanja volana nazad.

u principu me boli k za lampicu, ali se bojim da se airbag neće otvoriti, ako zatrba

Posted

Drndak, meni je dobar ovaj volan od BMWa dok mi je od KA2001MR katastrofa, premda uloženo/dobiveno je odlično - za te novce mislim da se nema šta za buniti.

Posted
to šta se ovo pitanje ignorira bi trebao shvatiti da ću morati skidati volan? :lol:

pitam zato jer sam vidio brdo auta kojima svjetli lampica od airbaga nakon skidanja i stavljanja volana nazad.

u principu me boli k za lampicu, ali se bojim da se airbag neće otvoriti, ako zatrba

ja sam jucer triput skinuo volan i nista

klemu masu dole na 30 minuta, na kontakt stavi da sve izvuce...zna se desit staticki eelktricitet pa da tze ne opali u glavu

i nakon toga kljuc iz brave van i ubijaj ga ako hoces i skidaj 16 puta

Posted

radi on iako svjetli airbag, ja probao :lol:

a i ak se upali lampica, obrise se greska i vozi dalje

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...