Jump to content

Presvlačenje siceva, volana, mjenjača i interijera u kožu thread

Recommended Posts

ma to i ja gorane mislim, ono, traži se nemoguće, bokte, koda se voze Zonde ma mora sve biti savršeno, a nije ni na njoj sigurno sve i jedan šav savršen, jer opet ga čovjek šije, i jebeno je nemoguće napravit sve i jedan identičan.

evo ti slika što je meni čovijek radio, prednji sicevi i zadnja klupa sa naslonima za glavu i ruku, sa njegovim materijalom(eko koža, ovaj brušeni sam ja kupio), sve skupa 1600kn, premda je to bila cijena za mene.

s obzirom na cijenu ja sam zadovoljan

2mhg7id.jpg

k4xq4l.jpg

da li je ikako moguće presvući volan u kožu, a da ga se ne skida?

to šta se ovo pitanje ignorira bi trebao shvatiti da ću morati skidati volan? :lol:

pitam zato jer sam vidio brdo auta kojima svjetli lampica od airbaga nakon skidanja i stavljanja volana nazad.

u principu me boli k za lampicu, ali se bojim da se airbag neće otvoriti, ako zatrba

to šta se ovo pitanje ignorira bi trebao shvatiti da ću morati skidati volan? :lol:

pitam zato jer sam vidio brdo auta kojima svjetli lampica od airbaga nakon skidanja i stavljanja volana nazad.

u principu me boli k za lampicu, ali se bojim da se airbag neće otvoriti, ako zatrba

ja sam jucer triput skinuo volan i nista

klemu masu dole na 30 minuta, na kontakt stavi da sve izvuce...zna se desit staticki eelktricitet pa da tze ne opali u glavu

i nakon toga kljuc iz brave van i ubijaj ga ako hoces i skidaj 16 puta

radi on iako svjetli airbag, ja probao :lol:

a i ak se upali lampica, obrise se greska i vozi dalje

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...