Bubi Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 da li je ikako moguće presvući volan u kožu, a da ga se ne skida? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Evo ja sam kupio novi OEM volan, pa pogledajte kako to izgleda... Ja sam zadovoljan, ali nije Matus baš puno lošiji od ovoga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koren Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Izgleda da se Švabo na lijevu nogu dignuo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lim@ RS Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 S obzirom da je ovaj šav sa zadnje strane meni je ovako uredu šivano. Ijako s obzirom od kuda je došao ovaj volan mogo je biti i bolji, kolko dođe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattas Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 stvarno ne vjerujem da postoji netko kome ovo nije dobro odradjeno:http://www.imagesforme.com/show.php/741993_Img0858.jpg http://www.imagesforme.com/show.php/741984_Img0844.jpg http://www.imagesforme.com/show.php/741985_Img0848.jpg ludaman i domagoj, bas ste ekipa :notworthy: Ovo je fenomenalno:thumbsup::thumbsup::thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Jeste picajzle jebote... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 (edited) ček zar nema više one glatke kože nigdje, sad svi forsiraju ovaj mlohava čuna look ? Čak i na sicevima ? Kod mene koža na volanu djeluje debelo i napeto.. Edited January 9, 2010 by Kegalj Link to comment Share on other sites More sharing options...
malawi Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 Ja sam zadovoljan, ali nije Matus baš puno lošiji od ovoga... iskreno, za oem bmw volan, ocekivao bi i vecu pedantnost. ali nije lose, 90% ljudi bi reklo da je poprilicno dobro. 4/5 imho :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stepp Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 Evo bio u Recaru nedavno.... oni rade za Ferraria, Astona i slične neke siceve.Nisam siguran koliko ih rade dnevno, ali kontrola kvalitete je bolesna... Rade i za Clio SPort.. pitaj Renea :lol::lol::lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
joke6 Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 ma blažene one čupave navlake iz 70-ih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted January 9, 2010 Author Share Posted January 9, 2010 Rade i za Clio SPort.. pitaj Renea :lol::lol::lol: :rofl: Nije tu Recaro kriv - on radi po specifikacijama od RenFaulta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t.m. Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 Samo da Rene slini malo....slučajno naišo na to... :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted January 9, 2010 Author Share Posted January 9, 2010 Samo da Rene slini malo....slučajno naišo na to... :thumbsup: Očito nisi čitao temu od početka. Inače, ne sviđa mi se niti odabir presvlaka, a niti posao. :doh: Svejedno, tnx na dobrim namjerama. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 Definitivno nije nesto za čime bi slinio.. Oni prvi sicevi su bolje izgledali Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 evo došli smo do toga da je OEM Novi BMW volan sa M koncem 4/5:D Znači nemoguće vam je udovoljit... Meni je Novi original volan referenca... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 ma to i ja gorane mislim, ono, traži se nemoguće, bokte, koda se voze Zonde ma mora sve biti savršeno, a nije ni na njoj sigurno sve i jedan šav savršen, jer opet ga čovjek šije, i jebeno je nemoguće napravit sve i jedan identičan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 Traži se da se aftermarket tapecirani volan napravi na nivou ovog bmw-ovog i točka! Tko to napravi nema mjesta prigovoru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bara Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 pa ovaj od alfe koji je ludaman stavio nije lošiji od novog Goranovog, jedino je pitanje materijala... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattas Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 pa ovaj od alfe koji je ludaman stavio nije lošiji od novog Goranovog, jedino je pitanje materijala... Bolje izgleda, ali kao što kažeš-pitanje materijala koji se koriste:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 volan od alfe ima super šav... kao original, ali spojevi kože koje sam vidio na volanu od G5 mi se nikako nesviđaju... vidi se tanki konac između, a to sam vidio samo na OEM volanima dobro napravljeno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 evo ti slika što je meni čovijek radio, prednji sicevi i zadnja klupa sa naslonima za glavu i ruku, sa njegovim materijalom(eko koža, ovaj brušeni sam ja kupio), sve skupa 1600kn, premda je to bila cijena za mene. s obzirom na cijenu ja sam zadovoljan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 da li je ikako moguće presvući volan u kožu, a da ga se ne skida? to šta se ovo pitanje ignorira bi trebao shvatiti da ću morati skidati volan? :lol: pitam zato jer sam vidio brdo auta kojima svjetli lampica od airbaga nakon skidanja i stavljanja volana nazad. u principu me boli k za lampicu, ali se bojim da se airbag neće otvoriti, ako zatrba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted January 10, 2010 Author Share Posted January 10, 2010 Drndak, meni je dobar ovaj volan od BMWa dok mi je od KA2001MR katastrofa, premda uloženo/dobiveno je odlično - za te novce mislim da se nema šta za buniti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariotdi Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 to šta se ovo pitanje ignorira bi trebao shvatiti da ću morati skidati volan? :lol:pitam zato jer sam vidio brdo auta kojima svjetli lampica od airbaga nakon skidanja i stavljanja volana nazad. u principu me boli k za lampicu, ali se bojim da se airbag neće otvoriti, ako zatrba ja sam jucer triput skinuo volan i nista klemu masu dole na 30 minuta, na kontakt stavi da sve izvuce...zna se desit staticki eelktricitet pa da tze ne opali u glavu i nakon toga kljuc iz brave van i ubijaj ga ako hoces i skidaj 16 puta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 to šta se ovo pitanje ignorira bi trebao shvatiti da ću morati skidati volan? :lol:pitam zato jer sam vidio brdo auta kojima svjetli lampica od airbaga nakon skidanja i stavljanja volana nazad. u principu me boli k za lampicu, ali se bojim da se airbag neće otvoriti, ako zatrba radi on iako svjetli airbag, ja probao :lol: a i ak se upali lampica, obrise se greska i vozi dalje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now