dcrnic Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 frende, auto je bio kod mnene na dizalici i lijepo se vidi od kuda dolazi ulje, sa svih semeringa, pa i na bregastima ja sam prokužio zašto na svim 16v fiatima i alfama curi sa glave iako je sve novo, samo je potrebno malo mucnuti glavom i skuzit da ne moze samo brtvit aluminij na aluminij vec mora biti nesto između tj kvalitetna dihtmasa Koja je to? Meni treba za karter... Ja i Žuga smo meni mjenjali dihtung i stalno curi... PS popigan karter, pa sam ga poravnao i sada moram staviti novi dihtung i taj novi poravnani karter... Pa da znam koju diht masu da kupim... Koristio sam od wurtha... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mutni Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 To sam i ja vikao, ali oni svi tamo majstori su bili pametniji od mene! :doh: Naravno, zato što im je bolje kad nakon godinu dvije pukne kajla i potuca svih 16 ventila (kao što se meni već dogodilo nakon što je auto polimaren) jer onda imaju posla.. :thumbsup: Kažem ti. Punac stavi na 25kg moment ključ stegne do 25 i onda još 45 stupnjeva! :naughty: Jednom rukom! Lik je presnažan! :notworthy: mr g vidi ja sam stegno to i preko 25 kila a ti uzmi kilo kjuć pa provjeri I NAPIŠI KOLKO SI PLATIO TO SVE I KOLKO SI DUŽAN JOŠ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mutni Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 frende, auto je bio kod mnene na dizalici i lijepo se vidi od kuda dolazi ulje, sa svih semeringa, pa i na bregastima ja sam prokužio zašto na svim 16v fiatima i alfama curi sa glave iako je sve novo, samo je potrebno malo mucnuti glavom i skuzit da ne moze samo brtvit aluminij na aluminij vec mora biti nesto između tj kvalitetna dihtmasa vidi carek meni kosemerinzi se donesu ja stavljam i sve je 100 posto dobro stavljeno a ulje curi sam na karteru al ustvari ja se nemam kaj stobom prepirat tu jer si ti naj bolji mehanićar na svjetu i sve znaš ti si BOG naš isto ko i msg koj mi je reko da sam glup da treba brusit karike na wiseco klipovima ako ideš na nešto jaće još je jedan reko da sam pekar pa se sad ustanovilo da treba brusit halooooo mrg i daj mi se skinite s kurca vi tjuneriiiii kao vrhunski majstor:drink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 (edited) 1. na wiseco klipovima netreba brusit karike, dolaze sa ugradjenim minimalnim tolerancijama - al naravno treba provjerit! ako oces vece snage, a pi*ka mu materina probusis blok stotu, dvje tri pet vise, koliko je i potrebno za masine koje idu na trke, pa se poveca i gap. 2. 25kg stehne saraf i onda ga jos jednom rukom dotegne pod 45 stupnjava? jedom rukom, da je jebeni konan nema sanse osim ako kljuc nije dug metar ... ja kljucem od 10kg i polugom od pola metra trebam jaja otegnut za stegnut a on frajer 25kg jednom rukom,,,, đizs ĐI, vidis da nisam jedini koji ti je rekao da vadis motor i uredis kako treba btw Nego, za curenje ulja. Nije stvar u brtvama. Nije stvar u pojačanju. Nije stvar u dihtmasama... Stvar je u nečem drugom (patent opela da podnicca ne zahrđa :rofl:) koje kad napravim možda ću reći, a možda ne... :naughty: Uglavnom vidjeti ćemo hoće li upaliti... :lol: neces nikom rec, boli te kurac, tebi isto niko nista nece da kaze, a kad ti skuzis sam i napises onda su svi to vec znali, bul šit! Edited December 25, 2009 by Josey Link to comment Share on other sites More sharing options...
rio_cyber Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 (edited) frende, auto je bio kod mnene na dizalici i lijepo se vidi od kuda dolazi ulje, sa svih semeringa, pa i na bregastima ja sam prokužio zašto na svim 16v fiatima i alfama curi sa glave iako je sve novo, samo je potrebno malo mucnuti glavom i skuzit da ne moze samo brtvit aluminij na aluminij vec mora biti nesto između tj kvalitetna dihtmasa ovak nekak, kak je netko davno jos v fabrike dosel pameti i karter recimo niti ne pomisljaju brtvit s nicim osim sa masom , i ni jedan ne curi :drink::notworthy: Edited December 25, 2009 by rio_cyber Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 Koja je to? Meni treba za karter... Ja i Žuga smo meni mjenjali dihtung i stalno curi... PS popigan karter, pa sam ga poravnao i sada moram staviti novi dihtung i taj novi poravnani karter... Pa da znam koju diht masu da kupim... Koristio sam od wurtha... Ja sam stavio neku zelenu dihtmasu iz hofera i za sad niti jedna kapljica ulja na karteru/ventil deklu.... Jedino za karter stavio od 8V onaj limic koji vec ima gumu na sebi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 toyota majka.....jebes te svapske poluproizvode :D:D: jebes i toyotu i njen zeger u uljnoj pumpi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 Ja sam stavio neku zelenu dihtmasu iz hofera i za sad niti jedna kapljica ulja na karteru/ventil deklu.... Jedino za karter stavio od 8V onaj limic koji vec ima gumu na sebi. Vjerovat ću ti na riječ... Budem i ja tu masu stavio... Hvala na infu... I ja imam taj dihtung... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rio_cyber Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 toyota majka.....jebes te svapske poluproizvode :D:D: jebes i toyotu i njen zeger u uljnoj pumpi. kad ce igras cunera i predopterecujes oprugu i mislis da to ide s obicnim spiccangama jer si skrt kupiti orginal kljesta,,,,:drink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 (edited) toyota majka.....jebes te svapske poluproizvode :D:D: jebes i toyotu i njen zeger u uljnoj pumpi. da japanci majka ono moje govno ne curi nigdje! aluminijski blok i aluminijski karter, a spaja se na getribi, ako igdje treba curit curit ce mazdi, al cinjenica je da ne curi nigdje ni nakon 10 otvaranja kad ima puno ulja ne zali se sto ga ima puno ne curi nigdje kad ga ima malo isto se ne zali da ga ima malo, radi i dalje, al zato kad ga nestane zariba odma :lol: tjuneri! sretan bozic! zaboravite sve prepirke i sranja, danas je dan mira ! Edited December 25, 2009 by Josey Link to comment Share on other sites More sharing options...
CapXon Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 Ovo je vrlo interesantno. Od čega je to radilica? Gore ima 6 šarafa? Mi danas gledali od opela radilicu koja ima samo 3 šarafa... A da me jebeš ne sjećam se koliko je moja imala šarafa ali bih rekao više od 3... :drink: Ovo ti je radilica od C20XE-ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 Bimoto zakon. Ja se samo vozam otkada sam složio auto , nema curenja ulja A po zimi tako fino toplo unutra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 kad ce igras cunera i predopterecujes oprugu i mislis da to ide s obicnim spiccangama jer si skrt kupiti orginal kljesta,,,,:drink: nisam ja tuljane Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 (edited) 1. Bitno mi je znati točnu informaciju. Ako imaš redilicu od opela molim te pogledaj. 2. TW je stavila tvornica, zašto bi ga ja skidao. 3. Radilica smije imati i nešto veći aksijalni pomak. Ja sam vidio motore i sa 2 milimetra pomaka pa se i dan danas voze... 5. Nema šanse... Radilica za ovaj tvoj motor ne bi smjela imati vise od 0,15mm aksijalnog pomak Aksijalni "luft" za vecinu motora u automobilima je od 0,07 do 0,15mm. Edited December 25, 2009 by KIMI_1.8T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 Bimoto zakon. Ja se samo vozam otkada sam složio auto , nema curenja ulja A po zimi tako fino toplo unutra a ljeti je isto jako toplo unutra sad bi te pinkicu podjebavao al necu nije topic za podjebavanje Radilica za ovaj tvoj motor ne bi smjela imati vise od 0,15mm aksijalnog pomakAksijalni "luft" za vecinu motora u automobilima je od 0,07 do 0,15mm. meni to sve zvuci kao prevelik luft Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 Koje ti zvuci kao prevelik luft - 7/100 dijelova milimetra, sto je sa svake strane lezaja 3,5/100 mm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 a ljeti je isto jako toplo unutra sad bi te pinkicu podjebavao al necu nije topic za podjebavanje Ljeti je isto super , kada je veni + 35°C , ja izadjem iz auta i mislim si - nešto je zahladilo :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted December 25, 2009 Author Share Posted December 25, 2009 (edited) mr g vidi ja sam stegno to i preko 25 kila a ti uzmi kilo kjuć pa provjeri I NAPIŠI KOLKO SI PLATIO TO SVE I KOLKO SI DUŽAN JOŠ Sa onim pištoljčićem?! :rofl: Provjeriti ću ja bez brige... Bilo mi je dovoljno jedanput mijenjati svih 16 ventila i svih 16 vodilica... :drink: Platio 1200, ostao dužan 300... 1500kn sve skupa... Mislim da to toliko vrijedi... Jer sve obrade i sve sam ja pripremio i platio... Alfa je za isti posaao tražio 3500kn što je previše uprav da je zlatan... Jer sve je bilo složeno, glava složena, trebalo je samo isčupati stari motor, ovog sastaviti i vratiti natrag... BTW, samo obrada radilice me izašlo preko 200EU (poliranje, pa brušenje, pa nitriranje, pa ponovno brušenje i poliranje)... Glava isto preko 200EU a sam sam uredio kanale itd... Blok me koštao 150EU (bušenje cilindara i rupa za uljne šprice)... Sav materijal sam ja kupio, a to me sve skupa izašlo oko 20.000kn... E jebiga, ako na sve to treba još 500EU za ruke da staviš 40 šarafa i malo dihtmase (koja je bila moja ja ju kupio), jebiga onda... Tako da, ja te nikako nisam pljuvao. Imam par zamjerki, no da nisam picajzla nebi niti znao za njih... Jedino nas je obojicu zajebala činjenica da su majstori skidali TW a nisu rekli da su ga skidali.. I BTW, karike se mogu brusiti površinski i gap između karika kad istu staviš u cilindar... Mi smo se prepucavali oko površinskog brušenja, dok si ti vjerovatno podrazumijevao gap odnosno procjep... Njega smo mogli provjeriti, no dobro... Ja sam smatrao da tvornica ako je dala tolerancije na koje se brusi cilindar mora i karike dati za te tolerancije i da ih zaista... :thumbsup: Istina minimalne.. Ako hoćeš veće snage, onda se dodatno bruse.. ovak nekak, kak je netko davno jos v fabrike dosel pameti Kakva masa je u pitanju? Ja sam stavio neku zelenu dihtmasu iz hofera i za sad niti jedna kapljica ulja na karteru/ventil deklu.... Jedino za karter stavio od 8V onaj limic koji vec ima gumu na sebi. A ja sam pokušao sa svim mogućim masama i brtvama i bez mase i neznam što sve nisam probao... Ne mislim na ovome motoru. Imao sam ja i nekoliko N/A motora koje sam radio... I uvijek je procurio na sve strane nakon autoputa sa stiskanjem nitra... Stoga, jesi li ozbiljno stisnuo auto na autoputu? Jer niti meni nije slinio 2 tjedna dok se lagano razrađivao... A što se tiče da curi odozgor isto ne mora biti istina, jer moguće da curi na semeringu getribe i onda poluosovina razbaca ulje po cijelom motoru otraga... No saznati ćemo sve kad napravim ono što hoze priča.. Edited December 25, 2009 by mr_G Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted December 25, 2009 Author Share Posted December 25, 2009 (edited) BTW, da prekinemo prepucavanja alfa vs mutni evo moji zaključci... Alfa je stvarno pedantan, no i spor. Ne možeš naplaćivati rad više od ovlaštenog opel servisa... Jebiga, provjeriti 6 šarafa na TW i gapove na karikama ne traje 2 dana, nego 20 dodatnih minuta... Razumljivo ako za sebe radiš 2 mjeseca sklapanje motora koje se napravi za 3 sata... No ne možeš tako raditi i za druge i tako naplaćivati... Ima točno koliko sati treba da se sklopi neki motor (ima u autodati) i mislim da nije preko 5 sati.. Na stranu ako bude neki problem, tipa da dobiješ krive ležajeve ili klipove.. Općenito, svi ljudi u Zagrebu precjenjuju svoj rad i svoj sat... Makneš se 40km od Zagreba i istu stvar dobiješ u pola cijene ili ispod toga... Dakle, nisi jedini... Mutnom s druge strane fale pravi radni uvjeti, prava njegova garaža gdje ga nitko neće požurivati i pritiskati. I malo više pedantnosti i tih sitnih detalja. No činjenica da sam sa njime radio 2 motora (povjerio mu 2 motora) neki kurac govori... Ne precjenjuje svoj rad i prosječnom korisniku će napraviti više nego zadovoljavajuće opela... S treće strane, radio sam i 2 motora sa jednim starijim majstorom (neću ga imenovati čuvam ga samo za sebe ). On je brz, izuzetno pedantan, provjeri uvijek sve šarafe, sve gapove, sve ležajeve, čak i kad ne treba... No kad on sastavi motor, tom se motoru neće odšarafiti niti jedan šaraf, ili pući bilo koja kajla ili nešto treće... On fakat odgovara za svoj rad a to je neprocjenjivo! Njemu idem kad svi ostali zajebu... :lol: I za hozea da odgovorim, on može jednom rukom sa 1m polugom stegnuti šaraf na 28kg.. Jebiga nema on rukice internet čunera... :lol: Radio sam 2-3 motora i sam. To je bilo više skrpaj na brzaka samo da vozi neko vrijeme i to uopće ne računam kao rad... No htio sam napisati da imam iskustva u rastavljanju i sastavljanju motora... Eto toliko. Pa nek se sad alfa ili mutni ne osjete uvrijeđeni... To je moje mišljenje kao internet čunera koji je prilično zahtjevan i dosta pedantan kad mu se da (da alfa, i ja sam polirao ventile 3-4 sata i širio glavu i polirao nekih 30-40 sati)... :lol: I ne neću javno isticati prljavi veš, jer se kod svakoga nađe..... Tko radi taj i griješi, isto tako, onaj tko ne radi neće imati pogrešaka... G over and out... Idem se liječiti od H1N1... :doh: Edited December 25, 2009 by mr_G Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted December 26, 2009 Share Posted December 26, 2009 vidi carek meni kosemerinzi se donesu ja stavljam i sve je 100 posto dobro stavljeno a ulje curi sam na karteru al ustvari ja se nemam kaj stobom prepirat tu jer si ti naj bolji mehanićar na svjetu i sve znaš ti si BOG naš i daj mi se skinite s kurca vi tjuneriiiii kao vrhunski majstor:drink: ako ti kazes da curi samo na karteru ja cu ti vjerovati, oke, a mrg ce i dalje tociti 1 litru ulja svakih 100km ja se ne prepirem, a da sam bog nisam, ali znanjem daleko od tebe pazi na rijecnik RIO - eto, i tako je na skoro svim fiatima a ne vjerujem da je opel drugaciji samo sta nigdje ne pise, trebas sam dokuciti, a to mozes samo sa praksom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted December 26, 2009 Share Posted December 26, 2009 Alfa je za isti posaao tražio 3500kn što je previše uprav da je zlatan... Jer sve je bilo složeno, glava složena, trebalo je samo isčupati stari motor, ovog sastaviti i vratiti natrag... Alfa je stvarno pedantan, no i spor. Ne možeš naplaćivati rad više od ovlaštenog opel servisa... Jebiga, provjeriti 6 šarafa na TW i gapove na karikama ne traje 2 dana, nego 20 dodatnih minuta... Razumljivo ako za sebe radiš 2 mjeseca sklapanje motora koje se napravi za 3 sata... No ne možeš tako raditi i za druge i tako naplaćivati... Ima točno koliko sati treba da se sklopi neki motor (ima u autodati) i mislim da nije preko 5 sati.. Na stranu ako bude neki problem, tipa da dobiješ krive ležajeve ili klipove.. Općenito, svi ljudi u Zagrebu precjenjuju svoj rad i svoj sat... Makneš se 40km od Zagreba i istu stvar dobiješ u pola cijene ili ispod toga... Dakle, nisi jedini... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: 3500 ja uzimam za vađenje, rastavljanje, pranje, sastavljanje, nosenje na obrade i briga oko svakog detalja pa i o curenju ulja na bloku i semerinzima, dakle SVE OD trena kad je auto dovežen do trena kad je izašao iz garaže SA GARANCIJOM upaljen na kotačima A sklopit motor nije problem za par sati, ko je rekao da je problem, ako imas sve dijelove naravno, najdulje se ceka obrada i detaljno pranje svega A sad posalji SLAXU pm i pitaj koliko je platio sto sam mu sklopio motor, donio ga je u kutiji, obrada bloka i radilice, detaljno pranje, brusenje, farbanje, brusenje klipnjaca da stanu u klip, sklapanje svega, i kad vidis sta sam ja napravio i za koje novce prestat ces me spominjati kao skupog majstora, a kad shvatis koje su razlike između mehanicara vec je kasno i opet ode par tisuca kuna Link to comment Share on other sites More sharing options...
rura gsi Posted December 26, 2009 Share Posted December 26, 2009 Ljeti je isto super , kada je veni + 35°C , ja izadjem iz auta i mislim si - nešto je zahladilo :lol: :rofl::rofl::rofl::notworthy::notworthy::drink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted December 26, 2009 Share Posted December 26, 2009 3500 ja uzimam za vađenje, rastavljanje, pranje, sastavljanje, nosenje na obrade i briga oko svakog detalja pa i o curenju ulja na bloku i semerinzima, dakle SVE OD trena kad je auto dovežen do trena kad je izašao iz garaže SA GARANCIJOM upaljen na kotačima Pa ti si nakon svega onda još i u minusu :doh:. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted December 26, 2009 Author Share Posted December 26, 2009 :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: 3500 ja uzimam za vađenje, rastavljanje, pranje, sastavljanje, nosenje na obrade i briga oko svakog detalja pa i o curenju ulja na bloku i semerinzima, dakle SVE OD trena kad je auto dovežen do trena kad je izašao iz garaže SA GARANCIJOM upaljen na kotačima A sklopit motor nije problem za par sati, ko je rekao da je problem, ako imas sve dijelove naravno, najdulje se ceka obrada i detaljno pranje svega A sad posalji SLAXU pm i pitaj koliko je platio sto sam mu sklopio motor, donio ga je u kutiji, obrada bloka i radilice, detaljno pranje, brusenje, farbanje, brusenje klipnjaca da stanu u klip, sklapanje svega, i kad vidis sta sam ja napravio i za koje novce prestat ces me spominjati kao skupog majstora, a kad shvatis koje su razlike između mehanicara vec je kasno i opet ode par tisuca kuna A jebiga što onda nisi rekao cifru. Jer ja sam sve pripremio, sve obrade napravio, sve sve... Što sam ti i rekao... Samo obrade su me koštale skoro 600EU!!!!!! Za keš.... Znaš koliko opel servis u SB uzima za izvaditi i staviti motor nazad? Manje od 500kn.. :drink: Ali opet i na njih imam zamjerke... Pogubili su originalna 3 šarafa na nosaču getribe i stavili neki predugački šit sa podbačenim maticama! :doh: Pa ti si nakon svega onda još i u minusu :doh:. Kao što rekoh, ja sam sve pripremio, sve poplaćao, samo je trebalo izbaciti motor, ovoga sastaviti i vratiti.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted December 26, 2009 Share Posted December 26, 2009 godisnja karta za tramvaj 2010. kak se meni cini :lol::lol:, koliko serete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now