fire Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 Jedan OT kak se veli cementiranje na eng da vidim kaj je to zapravo . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted January 2, 2010 Author Share Posted January 2, 2010 Ma slazem se s tobom imanječe ali kao sto sam i spomenuo svatko bi kao prioritet uzeo samo zamjenu karika na postojecem klipu. ja sam cisto znatizelje radi dosao na ideju sto bi bilo kad bi stavio 1.5mm veci klip i time dobrio nesto sitno vecu kubikazu. vrlo vjerovatno i neprimjetnu ali cisto ono reda radi sam pitao. Jasno mi je da se to nebi mozda niti osjetilo koliko bi meni u glavi bio da imam 2.0 tdi a ne 1.9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 btj kaj dime :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 Jedan OT kak se veli cementiranje na eng da vidim kaj je to zapravo . http://en.wikipedia.org/wiki/Cementation_process Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 Nitko nije spomenuo što je sa cementiranim slojem stublina? Jer kad ti bušiš blok, skineš i taj cementirani sloj.... o majko moja, pa jesi ti normalan, poceo si takve bombe valjati, da treba otvoriti rubriku mrG. auto-carolije kosuljice mogu biti ili SL ili AL-legure Miki ti je sve fino napisao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 Nitko nije spomenuo što je sa cementiranim slojem stublina? Jer kad ti bušiš blok, skineš i taj cementirani sloj.... jok, krivo si ti to malo protumacija... toje prksa na aluminijskim blokovima. recimo na mazda mzr/duratec/volvo motorima... kad si kupis kosuljice i prepiksiras motor nema nikakve potrebe za tim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 ovaj je jos gori, ovaj je i cementiranje AL izmislio :lol::lol::lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 ovaj je jos gori, ovaj je i cementiranje AL izmislio :lol::lol::lol: konju, duratec blok je izliven oko celicnih kosuljica koje su cementirane! a kosuljice su usidrene u bloku! peechko! btw, kosuljice su sramotno tanke ! motor nije predvidjen za radit reparaturu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted January 2, 2010 Author Share Posted January 2, 2010 Koliko ja znam ja imam gusani blok a ne aluminijski..s obzirom na to ispada ad me nebi trebalo brinuti nikakvo cementiranje i slicno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 (edited) konju, duratec blok je izliven oko celicnih kosuljica koje su cementirane!a kosuljice su usidrene u bloku! peechko! btw, kosuljice su sramotno tanke ! motor nije predvidjen za radit reparaturu konj ce te tako nakautirati kad te vidi, ako te ikad vidi da ce ti cementirana glava puci ko lubenica, jel ti jasno mami svojoj vici da je konj, i da ima celicne kosuljice i to cementirane a duratec je bio i ostalo na SL kosuljicama pa koliko god one bile tanke tebe i G-a stvarno treba staviti u zaseban kavez ovdje na forumu pa si izmisljajte materijale i fiziku do mile volje, a ne da ostatk foruma gadite svojim kretenarijama, jer ste stvarno specijalne zivotinje Edited January 2, 2010 by Dominik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 (edited) Koliko ja znam ja imam gusani blok a ne aluminijski..s obzirom na to ispada ad me nebi trebalo brinuti nikakvo cementiranje i slicno! tocno zato sam čak norisu rekao da je malo krivoshvatio nesto, a i dominik je ocito krivo shvatio, zato suti ko pica edit: ne suti vise nego jesi rastavio motor, pokusao vaditkosuljice brusio etc etc... nisi, pšššššš znas kako si ti meni rekao, pisalo je na plotu pička, tako i tvornica napise svasta, kad rastavis i uvjeris se u suprotno onda i dalje trebavjerovat tvornici? btw, to konju je bilo od milja, sta si ljut? Edited January 2, 2010 by Josey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 zasto bi bio ljut, nakautiram te ja i sretan :lol: debilko, postoji sivi lijev, nodularni lijev od kojeg ti je OEM radilica, celicni lijev ... a postoji i CELIK a to nije isto genije i tvoje SL kosuljice jesu ulivene u AL i nema brusenja, ali to s cementiranim celikom nema veze uostalom sta se ja prepucavam s nekim tko ima nekretninu od auta, stoga pravo glasa NEMAS i mrs u kavez :lol:, prosli su praznici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 ajd vozis auto kojem je moj turboveci od motora kaze tvornica za duratec nikasil coat... cementiranje, nitriranje, kromiranje, sve je to razlicitproces, a dam livo jaje da mrđ nije mislio na to sta je napisao trebas razimjet kako mi razmisljamo ajd sven da ti ne oftopicarimo.... p.s. dominik cuvaj se nosim veslo sa sobom u gepeku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 na motoru za koji pitas mozes borat blok na 82.5 bez beda Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted January 2, 2010 Author Share Posted January 2, 2010 na motoru za koji pitas mozes borat blok na 82.5 bez beda Ma to mi je bilo bitno. slicno je i kimi odgovorio. Druga stvar koja me zanima je to na koji nacin se balansira klip primjerice kad ga moras negdje malo odrazt itd ? Tko to radi ? Jer prilikom ubacivanja 81mm klipa u moj blok problem je sto taj klip nema udubljene za onu spricalicu za ulje koja sprica od ispod..pa to treba na klipu napravit a sukladno tom ga i dat izbalansirat. Sta i kako ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 pa klipovima je pin i onako u excentru cemu ga balansirat? i kako bi ga ti balansirao ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted January 2, 2010 Author Share Posted January 2, 2010 pa klipovima je pin i onako u excentru cemu ga balansirat? i kako bi ga ti balansirao ? Pratim jedan projekt i spominje se balansiranje. Pa reko da pitam.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 koliko su me upoznali stari mehanicari, a ni ja nisam imao pojma i ispao sam pizda, klip nema pin u sredini nego je pomaknuto srediste (obicno za 1mm) u stranu u koju se vrti motor... pa sad, obradjivanje klipa s unutarnje strane i nakon toga balansiranje? nevidim neku logiku balansiranja, a mozda sam totalno u krivu. a vidices sta ce ti dominik and CO. rec kad vide topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted January 2, 2010 Author Share Posted January 2, 2010 (edited) koliko su me upoznali stari mehanicari, a ni ja nisam imao pojma i ispao sam pizda, klip nema pin u sredini nego je pomaknuto srediste (obicno za 1mm) u stranu u koju se vrti motor... pa sad, obradjivanje klipa s unutarnje strane i nakon toga balansiranje? nevidim neku logiku balansiranja, a mozda sam totalno u krivu. a vidices sta ce ti dominik and CO. rec kad vide topic Zaboravio sam napomenuti da je klip s gornje strane također obrađivan kako bi se napravilo mjesta za vece ventile i da bi se ocito smanjio kompresijski omjer on je u onoj '' rupi '' također obrađen. Zapravo mozda ne zbog kompresije nego zbog tog da se poveca kolicina smjese.. Moze biti da se balansiranje odnosilo na ovo gore navedeno. Prije: Poslije: Edited January 2, 2010 by SVEN Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 O kakvoj ti to cementaciji pricas?Koji je to gusnati (sivi ljev) blok cementiran?:lol: Cementiraju se samo čelici, i to oni koji imaju takav sastav koji se moze cementirati o majko moja, pa jesi ti normalan, poceo si takve bombe valjati, da treba otvoriti rubriku mrG. auto-carolije kosuljice mogu biti ili SL ili AL-legure Miki ti je sve fino napisao ajd vozis auto kojem je moj turboveci od motora kaze tvornica za duratec nikasil coat... cementiranje, nitriranje, kromiranje, sve je to razlicitproces, a dam livo jaje da mrđ nije mislio na to sta je napisao trebas razimjet kako mi razmisljamo ajd sven da ti ne oftopicarimo.... p.s. dominik cuvaj se nosim veslo sa sobom u gepeku Toliko poznavatelja mehanike ovdje, a onda hoze koji nema pojma točno odgovori... Cementiran, pojačan, nitrtiran, prekaljen, što god. Ja neznam koja je točno metodologija korištena, ali znam da je stari opelov guseni blok nakon obrade pojačan. I kad ga probušiš, ne traje toliko koliko traje kao kad ga je tvornica probušila i napravila... Isto tako je i radilica i bregaste i svi dijelovi koji taru o neki drugi cementirani i pojačani na trošenje... Zato opelovi c20xe motori odvale 300.000km ko od šale ubijanja i mrcvarenja godinama, nekoliko vlasnika, nekoliko karoserija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 samo ti znaj i drz se toga, al nemoj djeliti s nama jel mi to ne zelimo 2 SVEN balansiranje klipova ti se moze samo odnositi da su sva 4 u sto uzoj masenoj toleranciji, nista vise Hoze je nesto i korisno napisao oko osovinice klipa, pohvalno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 (edited) dakle dobro san pogodija, neznas tocan naziv, neznam ni ja al znam da su stjenke cilindra necim tretirane da bi se stjenke sporije troslie tj da bi u konacnici motor dulje trajao! btw. mrĐi neznamj jesi procitao ali recimo na wiseco klipovima ti pise da "oni" wiseco klipovi, nemogu ic u cilindre koji su tako tretirani, jedan od navedenih je nikasil... obrati paznju... 2 dominik, meni jos uvjek dan danas nije jasno zasto je osovina klipa u excentru? odnosno pretpostavljam da kad klip dodje u GMT da prevagne i da kad krene dole da ne zaklapa u cilindru, no jeli to zaista tako i jel to potrebno? npr za isti motor imas klipova koji imaju i koji nemaju excentro postavljen pin, kako to ??? 2 sven, na dizelu 8v si upustao klipove zbog smanjenja kompresije? zasto? Edited January 2, 2010 by Josey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 zbog prevrtanja,buke i ujednacavanja pritiska uzduz plast klipa imas da i jednih i drugih, nekima to valjda ne smeta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 zbog prevrtanja,buke i ujednacavanja pritiska uzduz plast klipa imas da i jednih i drugih, nekima to valjda ne smeta da, kad sam pitao da potvrdim svoju pretpostavku, covjek mi je i rekao zbog prevrtanja (al samo prevrtanja)... i gle sranja, bas na mom motoru su morali napravit i jedne i druge klipove, probao sam s jednim i sa drugima, i radi i sa jednima i drugima normalno, motor ne trese i ne buci ... ipak nakraju ostali ovi sa excentrom jer orginal klipovi ipak imaju excentar :bag: thnx dominiče Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted January 2, 2010 Author Share Posted January 2, 2010 @đozi - ovo nije slika mojih klipova. Ja sam samo pitao da li se balansira zato sto ej rađeno po klipu. A sad zasto je to radio neznam..napamet mi pada da ima neke veze s ventilima jer su stavljani ventili veceg promjera i sireni kanali na glavi. Ocito vise smjese moze uci u cilindar. Krivo sam se izrazio akd sam rekao da se smanjuje kompresija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now