Raptor6767 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Po meni su daleko pametniji oni narezani diskovi.. Ja sam imao takve i nema pucanja na njima... Uopće ne kontam koja je svrha tih rupa? Da budu lakši? Protiv pregrijavanja diska - odvod topline. Zbog plinova koji su znali nastajati kod starijih pločica i utjecali su na zaustavnu moć. Zbog vode - njenog odvoda. Problem je to što te rupe utječu na čvrstoću samog diska te može doći do pucanja. Rezani su tu nešto bolji jer ne utječu toliko na čvrstoću samog diska, ali imaju tendenciju pojačanog trošenja pločica... Eto, to je onoliko koliko ja znam o toj tematici - ima puno "pametnijih" ljudi od mene koji će ti to u dubinu znati objasniti još. :thumbsup:
mr_G Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Protiv pregrijavanja diska - odvod topline.Zbog plinova koji su znali nastajati kod starijih pločica i utjecali su na zaustavnu moć. Zbog vode - njenog odvoda. Problem je to što te rupe utječu na čvrstoću samog diska te može doći do pucanja. Rezani su tu nešto bolji jer ne utječu toliko na čvrstoću samog diska, ali imaju tendenciju pojačanog trošenja pločica... Eto, to je onoliko koliko ja znam o toj tematici - ima puno "pametnijih" ljudi od mene koji će ti to u dubinu znati objasniti još. :thumbsup: Crta ili rupa, jednako će poderati pločicu... A narezani će bolje odvesti prah i ostatke pločica i plinova od rupa, no dobro... Kakva voda jebote... :lol: Ta voda ako se i nađe ispari u trenutku... :lol:
SVEN Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 @đ - da bas voda ispari u trenutku nebih se slozio bas s time! To je ocito samo jos dodatna pomoc kako da ona sto prije nestane. Sve to govori da se nikada nisi vozio po cestama britanijei gdje je po defaultu da su obilate kise tokom cijele godine. Kad se vozis po nekim lokalnim cestama nakon određenog područja dođe ti znak na kojem je nacrtana kocnica i pise ''check your brakes'' iz razloga sto proteklih 5km se vozilo po lokvama i barama! @rene - sve ja to vjerujem i bez linka i sve stoji sto kazes ali samo me zanima da li je s pucanjem tih diskova isto ko i s onim ''bjez od dsg-a kvari se'' . Ak je to tak onad mislmi da nemam brige jer to se desi jednom od neznam koliko. A da cu bas ja biti taj...ok nije isključeno ali ..mislmi da se nemoze u globalu tako govoriti za te diskove isto kao i za dsg
Raptor6767 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Crta ili rupa, jednako će poderati pločicu... A narezani će bolje odvesti prah i ostatke pločica i plinova od rupa, no dobro... Kakva voda jebote... :lol: Ta voda ako se i nađe ispari u trenutku... :lol: Nije baš istina, znam iz prakse - tj. prodaje tih dijelova. Vezano za vodu - pročitaj članak. Prvi koji sam zgooglao.
Dinnek Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 ne znam zasto oko toga raditi toliko "buku", imas auto na kojem stavljas ok stvari, pa cemu ona busit diskove, isto kao sto je coupeRS rekao, grijat opruge.. kupis gotovu stvar i to je to, a ne mozes mi reci da za golfa nema setova, ono nemozes... :lol:
Raptor6767 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 (edited) @rene - sve ja to vjerujem i bez linka i sve stoji sto kazes ali samo me zanima da li je s pucanjem tih diskova isto ko i s onim ''bjez od dsg-a kvari se'' . Ak je to tak onad mislmi da nemam brige jer to se desi jednom od neznam koliko. A da cu bas ja biti taj...ok nije isključeno ali ..mislmi da se nemoze u globalu tako govoriti za te diskove isto kao i za dsg Ne znam, ali prema do sada viđenom mislim da će ti popucati po rupama, posebice ako ćeš se voziti tako da ti STVARNO veći diskovi, bušeni i rezani budu potrebni - znači da ćeš jako voziti auto. P.S. Meni na motoru nisu nikada do sada popucale rupe na diskovima, a šta sam znao raditi sa motorom...tako da...eto, nisam ništa pametniji nego prije 2 reda slova. Radilo se prvo o Brembo Serie Oro kliještima i Brembo pločicama te diskovima, a sada imam Brembo Serie Oro radijalna kliješta, Carbon Lorraine pločice te veće Brembo diskove (298 mm prije, 320 mm sada) - nikada mi nije popucalo oko rupica. ne znam zasto oko toga raditi toliko "buku", imas auto na kojem stavljas ok stvari, pa cemu ona busit diskove, isto kao sto je coupeRS rekao, grijat opruge.. kupis gotovu stvar i to je to, a ne mozes mi reci da za golfa nema setova, ono nemozes... :lol: Potpis. :thumbsup: Edited January 10, 2010 by Raptor6767
SVEN Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Ne ne ...da se razumijemo dečki mozda nisam bio jasan!! Gotovih stvari ima ( vani dakle ebay i ostali shopovi ) ali nazalost dobavljivost je nazalost nemoguca misija zbog visini carine koje bi platio a na neke i postarine ukoliko se radi o americi. To je jedini tj glavni problem. Isao sam logikom da kod nas kupim plain disk i dam ga slozit kao ovi koji su vec gotovi takvi! Ali to ocito ne liči kao dobra ideja. S obzirom da bas zelim te tjunerske diskove ocito cu morati posegnut u dzep i platit onoliko kolko ce me kostat s dostavom u sloveniju bar..s obzirom da dostava u hr ili slaganje kod mislava ne dolazi u obzir ( cjenovno ) naravno ne opravdano cjenovno
Dottore Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Daleko PRIJE procesa proizvodnje jednog diska tvrtka (inženjer) prvo sve lijepo stavi na papir, izračuna koliki će biti očekivani i maksimalni dozvoljeni napor, odnosno koliko ce težak posao vršiti disk ( kao i milijun drugih ideja), prečnik i ostale gabarite, već u zavisnosti na koji i kakav auto se diskovi planiraju za montažu, materijal od kojeg će biti izrađeni itd itd. Na osnovu svih ovako dobivenih "ulaznih parametara" se odredi proces proizvodnje, izgled diska, raspored (šablon) rupa i ostali detalji vezano za konstrukciju. Tek tad se diskovi proizvode, onda idu na sekundarnu (mašinsku) obradu koja traje nekoliko ciklusa sve dok se ne ispoštuju svi konstrukcijski zahtjevi, gdje spada i bušenje ALI točno propisanih i preciznom matematikom određenih prečnika i rasporeda, i to u više koraka (od grublje prema finijoj bušilici kako bi unutrašnja površina u kanalima bila što ravnija i time izbijeglo "nagomilavanje" linija napora), onda se "obaraju" ivice rupa čime se smanjuje napor na tim mjestima i time izbijegava mogučnost pucanja, zatim se tako mašinski finaliziran disk šalje na termičku obradu koja treba da zaštiti svaku obrađenu površinu, jer i najmanja nezašticena površina predstavlja garantirano mjesto na kojem će disk kad-tad (zavisno od opterečenja) puca. Ovako finaliziran predmet ide na detaljnu kontrolu, čak i rendgensku, kako bi se utvrdilo postojanje i namanjih unutrašnjih ili spoljašnjih grešaka/oštećenja/"rupa" u materijalu itd i ako postoji i najmanja sumnja disk se škartira (pričam o ozbiljnim, renomiranim proizvođaćima). Ako zadovolji na kontroli, tek može da ide na ugradnju. Ovo je skraćena verzija cijelog tehničko-tehnološkog procesa izrade jednog diska, ali vjerujem da je dovoljno široko obrazloženo. E sad, između ostalog, onaj projektant/inženjer je konsktruirao disk tako da je uzeo u obzir koliko će naknadno razbušivanje oslabiti strukturu diska, i propisao konstruiranje sa povećanim stepenicom sigurnosti. Tako da, kad se sve to odradi, disk može da "podnese" upravo onoliko koliko je konstruktor i izračunao, bez opasnosti po sigurnost ali i bez ikakvog "pretjerivanja" u potrošnji materijala i radne snage. Razbušivanjem u kućnoj radionosti termički finaliziranog diska se: - strahovito kvari njegova struktura, dolazi do unutrašnjih i spoljašnjih mikro pukotina na kojima će se "strujnice napona" nagomilavati sve dok ne prekorače granicu izdržljivosti, čime dolazi do pojave pukotine - jedan dio finaliziranog diska razbušivanjem ostaje bez termičke zaštite (unutrašnjost kanala, kao i uski prostor oko ivice rupa), što ima za rezultat isto ono opisano ranije - umanjuje stvarna sposobnost diska da radi svoj posao, makar on i imao bolje hlađenje do određene točke - problem je kad on mora da radi sa 100% kapaciteta, a tad će, oslabljen, da popusti vrlo brzo. Samo da napominjem da je tek totalno ludilo da se diskovi naknadno buše dok su totalno hladni, jer termički skok na dodirnim površinama koje izaziva burgija koja se vrti xxx tisuću okretaja u minuti kroz materijal također dovode do "remećenja" unutrašnje strukture što opet dovodi do istog rezultata - pojave točke nagomilavanja napora koje ce vrlo brzo postati "izvor" male naprsline/pukotine, koja vremenom postaje malo veća, sve dok materijal ne "zine" u totalku... A onda može da bude vrlo neugodno, da ne kažem kobno Bušenje sve što je rađeno i na njima u suštini nema nikakvu drugu osnovu da se izbijegne FADING efekat, što znači da kad se kočione pločice zagriju, pošto sadrže organske materijale dolazi do isparavanja i stvaranja plinova. Ti plinovi isparavajući iz obloga i nalaze se između diskova i obloge , naprave jedan "zračni" (plinski) jastuk koji smanjuje frikciju te efekat kočenja izostaje. Da bi se to izbijeglo radilo se na tome da se naprave ili rupe na diskovima koje bi evakuirale te plinove ili šlicevi (žljebovi, ili kanali, kako već hoćete). I jedan i drugi način imaju svoje nedostatke. Naime, kad je disk sa žljebovima, dolazi do nejednakog širenja diska na segmentima između žljebova te se dobije amplitudna širina diska po obujmu. Osjeti se u pedali kao pumpajući efekat i vrlo često zna da proizvodi neugodne zvukove kao kočenje po tarabi. Razne geometrijske šare žljebova daju različite fenomene i nijedan nije imun na fenomen koji sam opisao skroz na skrz. U isto vrijeme se smanjuje aktivna frikciona površina po obujmu diska što zahtjeva daljnje pojačan pritisak pedale, ili pak kočione pločice sa boljim frikcionim koeficijentom. Rupe, na diskovima imaju istu tandensu da smanje površinu ali taraba kočioni efekat ovde izostaje. Više se koristi kao kozmetički disk nego što je koristan, jer nažalost zahtijeva održavanje koje nitko još nije nikad naveo, a to je da se moraju bar jedan put mjesečno očistiti rupe, inaće u protivnom dolazi do naslaga prašine kočnica s kojom vremenom zatvara rupe. To što je problem, nije da se sam plinski jastuk vratio nazad i da imate skroz obične kočnice, problem je sljedeće prirode, i to imam u sličnom iskustvu jer sam godinama tražio riješenje protiv pucanja diskova uz rupe: Čestice koje su se nataložile i zatvorile rupe, se puno brže šire usljed grijanja i šire se više nego li sam materijal diska. Širenjem jednostavno natjeraju disk da eksplodira Thats it / ili ti ga Capito? Iskreno, ja ne bi nikako išao bušiti diskove za koje ja nisam konstruirao odnosno proizvodio. Samo bih uštedio novce i kupio od proizvođaća gotovog riješenja. Ako ti je bitan izgled za što manje para , kupi ATE a skuplji su ti Taox i Mintex. @Rene Tvoj bušeni je ok , ali na otvorenom je mjestu i time lakše održava. Ipak nije to auto koju možeš voziti samo gas i gas a onda na kraju kažeš pucao mi je disk. A joj zar sam trebao održavati? Uzeti čačkalicu i bocnuti na predviđeno mjesto Da se razumijemo, ti bušeni disk može trajati duže i bez pucanja. Sve ovisi o vožnju kao manijak bez mozga stiska predugo pedalu onda kraće traje. Ja nisam veliki fan bušenih nego obični i rezane diskove. Zamolite Dominika da vam objasni kako rade s diskovima na WTSC utrci.
SVEN Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 @rene - nisam ni ja nikakvih probelam imao na 2 kotača. Čak sam na skuter ugradio disk od Z1000 i sve je sljakalo kak treba!
obie Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 dottore je sve lipo napisa.... iz metalnih konstrukcija prosle godine sam se konkretno pozabavia s proracunima "oslabljenih" elemenata usljed busenja celika i naravno, oni se posebno dimenzioniraju. tako da apsolutno ne preporucam naknadno busenje jer diskovi nisu projektirani za takvo sto. kupi gotove busene ili rezane i to je to.
frx1 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 (edited) ...Rupe, na diskovima imaju istu tandensu da smanje površinu ali taraba kočioni efekat ovde izostaje. Više se koristi kao kozmetički disk nego što je koristan, jer nažalost zahtijeva održavanje koje nitko još nije nikad naveo, a to je da se moraju bar jedan put mjesečno očistiti rupe, inaće u protivnom dolazi do naslaga prašine kočnica s kojom vremenom zatvara rupe. To što je problem, nije da se sam plinski jastuk vratio nazad i da imate skroz obične kočnice, problem je sljedeće prirode, i to imam u sličnom iskustvu jer sam godinama tražio riješenje protiv pucanja diskova uz rupe: Čestice koje su se nataložile i zatvorile rupe, se puno brže šire usljed grijanja i šire se više nego li sam materijal diska. Širenjem jednostavno natjeraju disk da eksplodira Zamolite Dominika da vam objasni kako rade s diskovima na WTSC utrci. Eto potvrda sto sam napisao, a pametnjakovici i veliki tuneri koji nikad nisu kupili prave tvornicke busene/rezane diskove pitaju zasto dodje cetka u kutiji. btw sven, dakle zakljucak bi bio,ako vec nemas love za tvornicki narezane, kupi dobre pune diskove i eventualno ih narezi negdje. busiti nemoj jer je revise ulozeno/dobiveno. Edited January 10, 2010 by frx1
SVEN Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 [frx-ma imam love i da kupim ovdje diskove ali sam mislio da ih mogu jeftinije nabaviti negdje drugdje ili doci do istog na drukciji nacin a ostatak novca preusmjeriti drugdje. Ok ispostavilo se da sam bio u krivu i da ukoliko zelim to sto zelim cu morati platiti i cijenu tog. Kupujem busene i rezane po defaultu i točka!
IgoRR Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 zašto ja nisam "dobio" četku sa svojim OMP bušeno-rezanim diskovima?
SVEN Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 zašto ja nisam "dobio" četku sa svojim OMP bušeno-rezanim diskovima? uh bas su dobri !! Mozda nisi dobio jer oni nemisle da bi to tako trebalo !!
IgoRR Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 uh bas su dobri !! Mozda nisi dobio jer oni nemisle da bi to tako trebalo !! da ne bi krivo shvatio, ovako izgledaju OMP diskovi one gore sam stavio tak btw, nisam primjetio da su mi se zapunile rupice nakon cca 7 - 8 tkm :thumbsup:
Nikica Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 da ne bi krivo shvatio, ovako izgledaju OMP diskovi one gore sam stavio tak btw, nisam primjetio da su mi se zapunile rupice nakon cca 7 - 8 tkm :thumbsup: vrlo vjerovatno radi bijelih felgi cesto peres auto kao i felge pa moze biti da kada vodom prođes po felgi da dio vode spere "prasinu" iz tih rupica
fokusicar Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Sven pogledaj si da li ti tu nešto paše... Na cijenu u EUR ide PDV i na to 10-15% popusta za cash... Diskovi su Zimmerman, i rade ih za Sandtler... http://www.sandtler.de/katalogangebote/bremsscheiben/scheiben_sandtler/bremsscheiben/01_index.htm BTW, ako netko treba nešto od Stoptecha, ujvozimo ih direktno iz USA, pa neka se javi na PM...
SVEN Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 Sven pogledaj si da li ti tu nešto paše... Na cijenu u EUR ide PDV i na to 10-15% popusta za cash... Diskovi su Zimmerman' date=' i rade ih za Sandtler... http://www.sandtler.de/katalogangebote/bremsscheiben/scheiben_sandtler/bremsscheiben/01_index.htm BTW, ako netko treba nešto od Stoptecha, ujvozimo ih direktno iz USA, pa neka se javi na PM...[/quote'] Ovo i nijei toliko lose, cak iako su cijene po komadu! Reci mi jel drzite vi OMP diskove isto ?
meshin Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 zašto ja nisam "dobio" četku sa svojim OMP bušeno-rezanim diskovima? Zato sto nisu buseni skroz mozda.. Vidio sam te diskove nakon par 10-aka tisuča km i vise nema nicega, nema rupica Obican puni disk..
SVEN Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 @mesin - moj frend ih imao isto nekih 10-ak i onda prodao auto i sve bilo najnormalnije! Njegovi su bili stvarno probuseni..
fokusicar Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Ovo i nijei toliko lose, cak iako su cijene po komadu! Reci mi jel drzite vi OMP diskove isto ? Ne... :no2:
Risbo Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Ja imam OMP. Mislim da imam na lageru te 312 mm - cijena je 2290 kn/par Stražnje neznam koje imaš, ali je cijena cca 1000 kn/par Imam i pločice na lageru najvjerojatnije, samo bi trebao znati koje su točno.. Na te sve cijene dobiješ 15% rabata na kesh
SVEN Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 Ja imam OMP.Mislim da imam na lageru te 312 mm - cijena je 2290 kn/par Stražnje neznam koje imaš, ali je cijena cca 1000 kn/par Imam i ploèice na lageru najvjerojatnije, samo bi trebao znati koje su toèno.. Na te sve cijene dobiješ 15% rabata na kesh Naprijed je 312x25 a iza bi bilo 256x22 ili bilo koji 5x100 zadnji disk koji je veci od 256 ako postoji uopce..
frx1 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 1. ne pucaju svi jer mislim da nisu smjese plocica sve iste tj. ne ljepe se za rubove. 2. imho zadnji ti netrebaju neki nesandardni.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now