Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zanima me gdje kupiti one plastične kopče koje drže panele na bočnim vratima. Bio neki dan u Tokiću - vele da to više ne drže.

Također me zanima di ima za kupit one crne mase za brtvljenje kakvom su lijepljene folije u bočnim vratima ili recimo čime je brtvljen far.

Posted
Zanima me gdje kupiti one plastične kopče koje drže panele na bočnim vratima. Bio neki dan u Tokiću - vele da to više ne drže.

Također me zanima di ima za kupit one crne mase za brtvljenje kakvom su lijepljene folije u bočnim vratima ili recimo čime je brtvljen far.

imas u dubcu preko puta okretista jedan ducan pored tokica koji drzi te razne kopce

Posted

Da bi riječ reko...:naughty:

Samo donesi uzorak i probamo ti nabavit.

Posted (edited)
Za kopče ovlašteni servis

Pa da mi ih naplate ko sv.Petru kajganu :D

imas u dubcu preko puta okretista jedan ducan pored tokica koji drzi te razne kopce

Fala, budem pogledao

Da bi riječ reko...:naughty:

Samo donesi uzorak i probamo ti nabavit.

Ak ne nađem ništa budem se javio pa se nađemo.

btw. Za masu za brtvljenje nitko ne zna di toga ima. Zaletim se danas do Bauhausa pa možda tamo ima nekaj takvoga.

Ekipa koja je otvarala farove ziher zna di ima tak nečega za nabavit :D

Edited by -Wolverine-
Posted
btw. Za masu za brtvljenje nitko ne zna di toga ima. Zaletim se danas do Bauhausa pa možda tamo ima nekaj takvoga.

Ekipa koja je otvarala farove ziher zna di ima tak nečega za nabavit :D

obična crna masa za brtvljenje..piše ti na silikonu "Silikon za brtvljenje" ili tak nekaj...

a kopče nebi ni u ovlaštenom biti skupe...15-20kn 10komada mene došlo u ovlaštenom

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...