stipe Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 ajde pa javi... mene zanima H7 6000, a frenda H1 6000... za sad metro vodi (za ovo bar znam da garancija radi 100%)
Fran_Zgb Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 I jako ces se usreciti sa time.... ok imat ces jamstvo, ali kaj ces jednom mjesecno raskapati sve pa bit par dana bez svjetla pa montirati novo itd...... jens s montazom ne trazi nesto puno vise od ovog iznosa a bar znas kaj kupujes
Fran_Zgb Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 sto je to sad "slim"? to je ono kaj si nekad bio Posted via Mobile Device
stipe Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 I jako ces se usreciti sa time.... ok imat ces jamstvo, ali kaj ces jednom mjesecno raskapati sve pa bit par dana bez svjetla pa montirati novo itd......jens s montazom ne trazi nesto puno vise od ovog iznosa a bar znas kaj kupujes pa govorim ti, na starom puntu imam h4 sa motoricem, rade savrseno vec skoro godinu dana... da, istina je da sam minjao jednu zarulju, al sve pod garancijom, rijeseno u par dana... nista strasno
Kroky Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 full tanki balasti i onda jos na kablu neki komad elektronike sto na kraju ispadne isti k., al ipak lakse ih je smjestit ak nema mjesta... a i desavalo se da sa obicnim balastima na leonima drka po radiju, smetnje i sl, dok sa slim digitalnim balastima nema tih problema
SFEN Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 ja bi preporucio jensa....jedino to i probao,i sve 5...
darko_st Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 i onda jos na kablu neki komad elektronike sto na kraju ispadne isti k., al ipak lakse ih je smjestit ak nema mjesta... a i desavalo se da sa obicnim balastima na leonima drka po radiju, smetnje i sl, dok sa slim digitalnim balastima nema tih problema Na Puntu drka po radiju i s tankim balastima. Ja ih uzeo na hrawebu, nakon par mjeseci počela krepavat jedna žarulja ili balast pa ih skinuo.
speljac Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Jens moja preporuka:thumbsup:.Ja sam prezadovoljan
bojan25 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 uzmi od sandre sa vwcc-a...600 kuna 2 god garancije i barem sve na njemačkom piše pa se tješiš da nisu china..super rade..
DaDo Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Neznam nikog tko je tamo kupio xenone da da je u godini dana bio manje od 4 puta na izmjeni bilo balasta bilo zarulje. Cisto vremenski gubis.. twingo - godinu, nikad nish honda, sad tri godine rade bez prekida polo - godinu i pol, nikad nish, tj je jednom al sam ja bio kriv, masu nisam spojio, sve ok beverly - godinu dana, sve 5.....
Raptor6767 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 uzmi od sandre sa vwcc-a...600 kuna 2 god garancije i barem sve na njemačkom piše pa se tješiš da nisu china..super rade.. Može neki link na oglas?
SVEN Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 Može neki link na oglas? Ajde i mene zanima isto! Jens di si halo :busted_cop:
Freak021 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Deny sa Honda fan cluba Na golfu godinu i nešto, bez greške, još rade na kiji isto godinu i nešto bez greške
Rudy Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Evo Jens se javio i sve rješeno ! A jes ga mali iscrpno opisao Ajde pričat ćeš mi uživo budući da je poslovna tajna :rofl:
mislav Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 I daj Sven ne širi tu dezinformacije, ne kužim kaje s tobom u zadnje vrijeme...znaš JEDNOG frenda koji je u 2 godine promjenio 2 žarulje i 2 balasta i koji u swiftu na 44 Ah akumulatoru ima 1.500W muzike koju pali skupa s autom i svjetlima. I to bi trebalo tak funkcionirat svaki dan 10 puta? Halo? Barem tu pola foruma je kod nas ugrađivalo i znaju da se radi o kvalitetnoj robi. Mi nikad nismo imali xenone po 350 kn.
SVEN Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 I daj Sven ne širi tu dezinformacije, ne kužim kaje s tobom u zadnje vrijeme...znaš JEDNOG frenda koji je u 2 godine promjenio 2 žarulje i 2 balasta i koji u swiftu na 44 Ah akumulatoru ima 1.500W muzike koju pali skupa s autom i svjetlima. I to bi trebalo tak funkcionirat svaki dan 10 puta? Halo?Barem tu pola foruma je kod nas ugrađivalo i znaju da se radi o kvalitetnoj robi. Mi nikad nismo imali xenone po 350 kn. Mislio sam ad je to do lose robe a ne do njegove muzike jer nikako nije otkrio sta je problem. Uglavnom moje isprike
mislav Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Ma sve 5, samo sam htio razjasnit o čemu se radi da ne pomisle ljudi da smo i mi krenuli sa jeftinjava hexonima :thumbsup:
J.J Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Ma sve 5, samo sam htio razjasnit o čemu se radi da ne pomisle ljudi da smo i mi krenuli sa jeftinjava hexonima :thumbsup: :lol::lol:
Joe Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 (edited) Moji hexoni su na auto sada vec skoro godinu dana, i nema problema.... btw. garancija i na balaste i na zarulje je bila godinu dana.... I naravno, pale se nakon paljenja auta i gase se prije gasenja Zaboravih.... kupljeni kod iste osobe gdje ih je i Hrdzo uzimao.... Edited February 4, 2010 by Joe
Ljubicic D. Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Ma sve 5, samo sam htio razjasnit o čemu se radi da ne pomisle ljudi da smo i mi krenuli sa jeftinjava hexonima :thumbsup: A vi imate skupe,, kvalitetne??? Koliko kosta i jel ima kakva garacija ako ne rade dobro????..
Ljubicic D. Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Provociraš? Ne vidim razlog zasto bi provocirao,,,, samo pitam?? Zasto mislis da bi provocirao,, jel imam nekakav razlog???:huh:
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now