matija0311 Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 ne bas.. prije ce to biti neki na silikonskoj bazi.. http://static.cm-carparts.dk/ProductPictures/image_8994_big.jpg konkretno ovog imam doma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 http://static.cm-carparts.dk/ProductPictures/image_8994_big.jpg konkretno ovog imam doma a ja u autu:lol: dobra stvar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 http://static.cm-carparts.dk/ProductPictures/image_8994_big.jpg konkretno ovog imam doma koja lova? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 koja lova? Da , i mene zanima bolje sprijecit nego ljecit Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 nekih 100kn....ja sam to nasprejal kad sam montiral gewinde pred god dana...ima auto bušnja kontaktirajte scorpiona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattas Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 Znači mogu traziti povrat novca jer je proizvod drukčiji od onog kako se deklarira O čemu ti??? Ja sam potvrdio za Weitec:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 O čemu ti???Ja sam potvrdio za Weitec:thumbsup: Govorim za D2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Ljudi moji pa jel se vama sve može prodati???? Litijevu mast i četkicu za zube....vjerujte jako jednostavno....i jeftinije od nekog spreja od sto kuna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 nekih 100kn....ja sam to nasprejal kad sam montiral gewinde pred god dana...ima auto bušnja kontaktirajte scorpiona super, tnx na info. pa Marac (drifter iz KC sa E30) radi u auto Busnji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medic Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Ljudi moji pa jel se vama sve može prodati????Litijevu mast i četkicu za zube....vjerujte jako jednostavno....i jeftinije od nekog spreja od sto kuna. Je.....al za to se moraš zmazat malo :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 na mast se nalovi prasina i imas veliku nakupinu blata na navoju kakva kurčeva mast daj malo razmisli prije lupanja po tipkovnici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 yep..... e yebiga stari, to je druga priča Link to comment Share on other sites More sharing options...
mislav Posted March 10, 2010 Author Share Posted March 10, 2010 Ok, provjereno u tvornici i jučer kod Svena (swift) na autu: Upravo zbog ovih problema sa hrđanjem navoja na nekim autima, sredinom 2009. D2 je prešao na sistem zaštite kompletnog tijela amortizera bojom, pa teflonom. Gewinde za Svena i Svena (LOL) su došle u pošiljkama taman prije, jbg Teflon se naravno skine nakon nekog vremena, pa bi trebalo barem jednom godišnje našpricati ga ponovno po cijelom amortizeru. Dakle, svi amortizeri sad izgledaju ovako, crni su: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaX Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 (edited) na mast se nalovi prasina i imas veliku nakupinu blata na navoju kakva kurčeva mast daj malo razmisli prije lupanja po tipkovnici Pusti, oni nek samo stavljaju mast po gewindama. ja sam se nagewindao više neznam ni koliko setova. Znači pazi sada ovo, ono što vama treba za D2 gewinde je ovaj sprej Wurth HHS 2000 Wurth HHS 2000 Lubricant Lubricant, resistant to high pressures and with high adhesive strength. Penetrates into tightest areas easily. Sets into a high temperature grease. Ideal for hinges, latches. Optimim penetration into the treated parts. Immediate evaporation of the solvent, resulting directly in a high adhesive force between lubricant and metal. * Synthetic lubricant * Adheres strongly to metal * Temperature resistant from -31°F to +392°F * Silicone free * Starts as penentrant, sets into clear grease * Long lasting lubricant * Resistant to water, salt, most acids & alkalines - PH neutral * Will not harm plastics or rubber Lp, ZaX Edited March 10, 2010 by ZaX edit: nije za sve, neki vole primat bez lubrikanata ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 eto, kao što sam i rekao. na silikonskoj bazi a ne maščobi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Zax znas li di bi se moglo toga naci da nelutamo po gradu, makar sam ja dobio Ovaj zadnji set koji je crne boje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaX Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 eto, kao što sam i rekao. na silikonskoj bazi a ne maščobi. Znači još jednom, ne znaju svi čitat Wurth HHS 2000 Wurth HHS 2000 Lubricant Lubricant, resistant to high pressures and with high adhesive strength. Penetrates into tightest areas easily. Sets into a high temperature grease. Ideal for hinges, latches. Optimim penetration into the treated parts. Immediate evaporation of the solvent, resulting directly in a high adhesive force between lubricant and metal. * Synthetic lubricant * Adheres strongly to metal * Temperature resistant from -31°F to +392°F * Silicone free * Starts as penentrant, sets into clear grease * Long lasting lubricant * Resistant to water, salt, most acids & alkalines - PH neutral * Will not harm plastics or rubber Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaX Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Zax znas li di bi se moglo toga naci da nelutamo po gradu, makar sam ja dobio Ovaj zadnji set koji je crne boje? Znam. :-) 0916767171 Tražiš pazi sad - Kenana :-) Moš reć da sam te poslo. Wurth ti nema maloprodaju nego dilaju po radionama te neke posebne stvari. Lp ZaX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 brzopletost. regao samo silicone. što je sa sprayem na silikonskoj bazi kojim se štiti lanac za bicikle? nije maščoba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Znam. :-)0916767171 Tražiš pazi sad - Kenana :-) Moš reć da sam te poslo. Wurth ti nema maloprodaju nego dilaju po radionama te neke posebne stvari. Lp ZaX Hvala:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Zax znas li di bi se moglo toga naci da nelutamo po gradu, makar sam ja dobio Ovaj zadnji set koji je crne boje? Da bi riječ reko...:naughty: 89kn - 15% = 75,65kn Samo javi prije da ti znam nabavit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Da bi riječ reko...:naughty: 89kn - 15% = 75,65kn Samo javi prije da ti znam nabavit. Odlicno , nadam se da si vec nabavio i da mogu doc po to?:lol: Znaci ako nisi znas sta ti je cinit i javi da dodem po njega il ga ponesi pa ti dam pare Link to comment Share on other sites More sharing options...
mislav Posted March 10, 2010 Author Share Posted March 10, 2010 Da bi riječ reko...:naughty: 89kn - 15% = 75,65kn Samo javi prije da ti znam nabavit. daj kad dolaziš slijedeći put mi ponesi 2 kom :thumbsup: ak zaboraviš, ideš nazad po to i LOL na avatar :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Odlicno , nadam se da si vec nabavio i da mogu doc po to?:lol:Znaci ako nisi znas sta ti je cinit i javi da dodem po njega il ga ponesi pa ti dam pare daj kad dolaziš slijedeći put mi ponesi 2 kom :thumbsup: ak zaboraviš, ideš nazad po to i LOL na avatar :rofl: Popodne je kod mene u Combu - nadam se da znate šta je vama činiti? :rofl: Vidimo se na Billi? I driftonjžek jedan bacit...za nas ručna driftere... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Ja bi da mi ga dovezes u Cliu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now