Gabre Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 Vidim da se slabo ovdje piše, pa red je da pokrenem novu sezonu WRC natjecanja koje je krenulo jučer u Švedskoj, snijega ko u priči. Najviše info se može naći ovdje http://www.wrc.com/index.jsp :thumbup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 Ima više snijega na sljemenu nego u švedskoj, drugi krug brzinaca su već skoro po makadamu vozili. Kimi se igral u snijegu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medic Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 Kimi se igral u snijegu:url] Mislim da nebu od njega niš u wrc-u Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted February 13, 2010 Author Share Posted February 13, 2010 kimi u wrc-u mi je smijeh... možda nešto i bude za 5 godina.. a jučer geldam reportažu i pitaju Gronholma kakoje bilo.. a on loše, nisam imao brzinu, ritam, ovo ono.. i pita ga novinar na kraju: Are u having fun? G: NO, NOT AT ALL sa onim svojim smiješnim naglaskom, koji car Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 (edited) Ima više snijega na sljemenu nego u švedskoj, drugi krug brzinaca su već skoro po makadamu vozili. Kimi se igral u snijegu: e točno ovo se meni dogodilo prekjučer kad sam se išo s autom zajebavat oko jezera u Zaprešiću... nije prošla ralica, niti itko prije mene, činilo mi se da nije dubok snijeg a ono nanos snijega... i onda isto ko i sad kod kimija. auto je grtao snijeg , popeo se na njega i kotači u zraku. i onda grtaj dok kotači konačno ne nasjednu na tlo..... :rofl: edit: inače, kimi je bio šesti na SS-u, sa 5 sekundi zaostatka, al onda je na ovom stejđu sletio i nasadio se na snowbanks i izgubio pola sata i sad je 40eti Edited February 13, 2010 by msporis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted February 13, 2010 Author Share Posted February 13, 2010 neka vidi da wrc nije isto što i f1 gdje ti sve drugi rade, a ti samo kao gospodin dođeš i zavališ se u bolid. ovdje treba i ruke zamazati i oznojit se Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 wroooooong. da je dobro odvozio, ne bi morao ništa mazati, isto sjedne u auto i odvozi. al nije. i zato mora kopat. bilo je u f1 usporedivih situacija. kad je ekipa trčala po Monacu da dođe do rezervnih bolida i ponovno starta utrku :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted February 13, 2010 Author Share Posted February 13, 2010 ma moj k wroong. hebote, kad nešto krepa na autu, ruke se mažu na terenu... nemoj molim te govorit da je isto u f1 i u WRC-u... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japanac Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 uspoređivati F1 i rally je kao da uspoređuješ Modnog Mačka i Chucka Norrisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted February 13, 2010 Author Share Posted February 13, 2010 pa da, ali očito je nekima to sve isto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 Gronholm je car najveći danas prvi na jednom brzincu i drugi na jednom. Ah, nema više takvih u reliju ko on. YouTube - Marcus Gronholm's Funny Moments Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted February 13, 2010 Author Share Posted February 13, 2010 (edited) We have the same car, the same color, so it seems the same speed car nad carevima, on i panizzi su mi najjači policajac: u cant go back to service g: i can go g: but i know i can if u alov me p: too dangerous g: yes, but i can.. . . . . but i can go Edited February 13, 2010 by Gabre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Zadnji brzinac gotov. 1. Hirvonen 2. Loeb +42.3 3. Latvala +1:15.4 4. Sordo Link to comment Share on other sites More sharing options...
fabioso Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 opalaaaaaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Taj Gronholm je stvarno spaljen.... gdje pratite WRC ? Na Eurosportu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medic Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Taj Gronholm je stvarno spaljen....gdje pratite WRC ? Na Eurosportu? Ove godine je Motors tv zadužen za wrc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medic Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 uspoređivati F1 i rally je kao da uspoređuješ Modnog Mačka i Chucka Norrisa :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:.......care:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
File Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 (edited) Taj Gronholm je stvarno spaljen.... ali niti do koljena onom manijaku od Panizzija, sad mi je žao kaj ne mogu naći di objašnjava da je cesta bila vrlo bumpy :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: čisto da se vidi kaj se radi dok si vodeći na reliju Edited February 14, 2010 by File Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlayForMoney Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 hahaha Panizzi car ali Gronholm kad razgovara sa policajcem Link to comment Share on other sites More sharing options...
hitrec Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 motors tv, veceras u 22.20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharaon Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 ima li gdje to na netu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted February 14, 2010 Author Share Posted February 14, 2010 (edited) evo gleda se i ja sam prije napisao da su mi gronholm i panizzi dva najveća cara u wrc ne znam koji mi je smiješniji, no panizzi ipak vodi kad se rukama razmaše treba pogledat ciejli video, kakvih prolaza kroz hairpinove ima, nije normlano Edited February 14, 2010 by Gabre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medic Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 uspoređivati F1 i rally je kao da uspoređuješ Modnog Mačka i Chucka Norrisa ...što nam je Kimi ponovno dokazao:doh: YouTube - WRC 2010 Mexico: Kimi Raikkonen Crash Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasa Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Ma lud je Panizzi...a i ovi prednjepogonasi su mi deset put zesci po asfaltu neg pravi wrc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japanac Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Cijela ta voznja izgleda grcevito i nesigurno... valjda mu je finska krv pomogla da tak dugo ostane na cesti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now