Kova Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 Kova brzina nepogonskog kotaca nije referentna brzina i sve mu pada u vodu, toliko je tvrdoglav i glup da to ne razumije i to sve NE RADI kak treba Ma sve jasno, zato sam i rekao "nekakav" launch control. Ali ok, dopuštam da mu i to njegovo čudo pomaže tj. da s njim postiže konzistentnije startove nego bez ičega.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 Nemoj biti tak osjetljiv. Ja ne kažem da je loše nego kažem da se ne zna pouzdanost toga. Nije prošlo testove po industrijskim normama, ne postoji statistika kvarova itd. Možda imamo različit pogled na stvar. Ja npr. nisam htio kupiti C70 sve dok nije prošla 1. godina proizvodnje, da se koliko toliko iščiste dječje bolesti, a i da se ekipa koja ga sklapa nauči poslu (on se slaže u zasebnoj tvornici). Još uvijek koristim Windowse XP jer mislim da u 7 još uvijek može čučati previše bugova. Ukratko, ono što ti plaćaš u dobrom proizvodu nije samo dokazana kvaliteta nego i iskazana pouzdanost. Got my point? P.S. temperatura u kabini bez problema dosegne i preko 60C. Volvo ujutro pali iz prve, s manje od 2 sec anlasanja i na -30C (probano, ne sa svojim nego s rent-a-carom). Jedno pitanje od kud si ti zakljucio da taj uredaj nije presao testiranja? Od kud si zakljuci da ne postoji vec debelo preko 1000 uredaja(istih) koji rade bezprekorno vise od 3godine diljem svijeta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted May 14, 2010 Author Share Posted May 14, 2010 Meni TC isključivo treba za LC... LC i to odličan ima VEMS... A moj TC uzima srednju vrijednost brzine nepogonskih kotača i nju uspoređuje sa svakim pogonskim kotačem posebno... To radi odlično, čak i u kratkim oštrim zavojima... No kao što rekoh za sada mi ne treba TC, jer boost nije dovoljno velik da bih morao kontrolirati motor u ostalim brzinama osim prve dvije... Kad se ukaže potreba za istim, spojiti ću ga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 nekakav shit, a ne LC. talk about wasted time.....and be stupid :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted May 14, 2010 Author Share Posted May 14, 2010 Eto kad me kreteni ispravljaju... :doh: Softblokada koju ima VEMS je LC sa kvazi TCom.. Nije pravi TC, nego samo TC za ravno... Moj TC nije LC, nego pravi TC, ali još uvijek je samo za šminku i za sada ništa ne radi jer nemam potrebe za njime... I komentare o pameti zadržite za sebe... Mene apsolutno ne zanimaju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 Meni TC isključivo treba za LC... LC i to odličan ima VEMS... A moj TC uzima srednju vrijednost brzine nepogonskih kotača i nju uspoređuje sa svakim pogonskim kotačem posebno... To radi odlično, čak i u kratkim oštrim zavojima... No kao što rekoh za sada mi ne treba TC, jer boost nije dovoljno velik da bih morao kontrolirati motor u ostalim brzinama osim prve dvije... Kad se ukaže potreba za istim, spojiti ću ga... TC ti je govno i po ravnom a u zavojima da ne pricam, pogotovo ostrim :lol::lol: 1.8 NA te ubije do 200km/h bez TC-a, pa ti vidi tko je kreten Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted May 14, 2010 Author Share Posted May 14, 2010 (edited) Kakve veze ima tko je ili što brži do 200? Ja sam do 100 za sada spustio sa 7-8s na 5.7-5.8s na cestovnim ljetnim kineskim gumama... To je po meni veliki napredak... A ima još napretka, jer fali boosta pred kraj druge... Edited May 14, 2010 by mr_G Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 s 7-8 na 5,8 , pa ti se salis, .... to je tebi slicno, tj. govno od rezultata ajd kar dodjes na 3,8-4,2 za koju petoljetku javi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted May 14, 2010 Author Share Posted May 14, 2010 (edited) s 7-8 na 5,8 , pa ti se salis, .... to je tebi slicno, tj. govno od rezultata ajd kar dodjes na 3,8-4,2 za koju petoljetku javi Neznam koji to auto radi na prednjem pogonu 4 sekunde do 100 na običnim govno gumama? :notworthy::drink::lamo: I bez špere naravno... Prednji pogon, daily driver, cestovne ljetne gume... 5.7-5.8s... Tcode sa LSD nije radio ništa bolje vrijeme... Edited May 14, 2010 by mr_G Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 tvoj ce sigurno sa tvojim tc-om i vemsom. ne sumnjam ni najmanje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted May 14, 2010 Author Share Posted May 14, 2010 Računam da bih se možda na vrućem asfaltu sa malo poštimavanja LC-a i malo više boosta iznad 5500rpm u drugoj, mogao doći na niskih 5s... No to je to bez LSD-a i poluslikova ili slikova... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 Neznam koji to auto radi na prednjem pogonu 4 sekunde do 100 na običnim govno gumama? :notworthy::drink::lamo: I bez špere naravno... Prednji pogon, daily driver, cestovne ljetne gume... 5.7-5.8s... Tcode sa LSD nije radio ništa bolje vrijeme... uvijek imas isprike, pa onda dalje racunaj, trkaci auto nikad nisi vidio niti ces Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kova Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 Jedno pitanje od kud si ti zakljucio da taj uredaj nije presao testiranja?Od kud si zakljuci da ne postoji vec debelo preko 1000 uredaja(istih) koji rade bezprekorno vise od 3godine diljem svijeta? Po tovjim riječima ja sam shvatio da si ga ti napravio po nekoj svojoj shemi. Uostalom, cijelo vrijeme pričamo o DIY scenariju naspram kupnje "profi" gotovog uređaja, zar ne? :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 Po tovjim riječima ja sam shvatio da si ga ti napravio po nekoj svojoj shemi. Uostalom, cijelo vrijeme pričamo o DIY scenariju naspram kupnje "profi" gotovog uređaja, zar ne? :blink: Krivo shvati(pretpostavke su majka zajeba). Znaci ja sebi taj uredaj napravio, ali ima ih ohoho na svijetu koji isto rade vrhunski. BTW bas sam u procesu dobivanja certifikata kod tuv za jedan elektronski uredaj, tako da dobro znam sto treba zadovoljavati i kolko su ti kriteriji niski i losi. Bitno je da se da preko 5000E njima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kova Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 Računam da bih se možda na vrućem asfaltu sa malo poštimavanja LC-a i malo više boosta iznad 5500rpm u drugoj, mogao doći na niskih 5s... No to je to bez LSD-a i poluslikova ili slikova... Ajde ti, kad uhvatiš da ti je auto u voznom stanju, napravi dyno pa ga pokaži, a onda bumo si mi sami "računali" koliko ti napraviš do 100. P.S. ak veliš da LSD nije pomogao Tomi zakaj misliš da će tebi? P.P.S. naravno, dyno ti se prizna samo kod Hica, da smo ziher da nije bilo štele.. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 btw shema http://img718.imageshack.us/i/stepupsakompnapajanjem.jpg/ i sad pitanje. Koja komponenta ce se najvise grijati? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 (edited) Tomo je vozio 5,x sekundi sa običnim (starim) gumama i sa dvije izmjene brzina jer je druga bila prekratka za brzinu od 100 km/h. Danas su stvari mrvicu drugačije . Edited May 14, 2010 by tcode Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kova Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 Krivo shvati(pretpostavke su majka zajeba). Znaci ja sebi taj uredaj napravio, ali ima ih ohoho na svijetu koji isto rade vrhunski. Znači po nekoj shemi s Interneta ti si za manje od 20 Kn i za manje od 1 sat napravio vrhunski, dobro ispitani i pouzdani dc dc konverter? Ajd dobro, svaka čast.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 Znači po nekoj shemi s Interneta ti si za manje od 20 Kn i za manje od 1 sat napravio vrhunski, dobro ispitani i pouzdani dc dc konverter? Ajd dobro, svaka čast.. Meni radi vec ohoho dugo(4-5godine). Prosle preko 10 laptopa i bilo njih koji vuku oko 150W(laptopi s bjesnim grafickama). I moj je bez hladnjaka. Ljudi isto foru koriste za napajanje pumpa goriva s 15-20V da dobe veci protok i radi(znaci ide se na snage preko 300W). Ovo su trivijalna napajanja. Neznam kaj te tolko muci? Imam osjecaj da se ponas kao svecenik, zato sto nesto u jedinoj knjizi sto priznaju nije objasneno, to odma su gluposti. I posto pametujes ajde da te vidim. Koji element se najvise grije i zasto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted May 14, 2010 Author Share Posted May 14, 2010 Tomo je vozio 5,x sekundi sa običnim (starim) gumama i sa dvije izmjene brzina jer je druga bila prekratka za brzinu od 100 km/h. Danas su stvari mrvicu drugačije . Koliki je taj x? Ajde super... Baš me zanima koliko ćeš nisko ići... :naughty: I na onaj log od VEMS-a, dodaj malo vremena, jer zadnji kotači počnu davati impulse debelo nakon što već prednji pale gume. Moj start kreće od trenutka kad se prednji pomaknu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 Koliki je taj x? Ajde super... Baš me zanima koliko ćeš nisko ići... :naughty: I na onaj log od VEMS-a, dodaj malo vremena, jer zadnji kotači počnu davati impulse debelo nakon što već prednji pale gume. Moj start kreće od trenutka kad se prednji pomaknu... hm, to je malo tricki pitanje. Na 402m brojenje vremena pocinje kada se auto pomakne, a ne kada se kotaci pocnu vrtjeti. A isto tako, si razmisljao kolko treba vremana(u najgorem slucaju i prosjecno) da se pojavi impuls kada se kotac pocne vrtjeti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted May 14, 2010 Author Share Posted May 14, 2010 btw shemahttp://img718.imageshack.us/i/stepupsakompnapajanjem.jpg/ i sad pitanje. Koja komponenta ce se najvise grijati? Do jaja! :notworthy: Di si nabavio integrirac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 Do jaja! :notworthy: Di si nabavio integrirac? chipoteka ili msi atx napajanja ako oces jos usprati 7kn. Ali sad opet pitanje, dali je taj u chipoteci kvaliteniji od ovoga u farnellu koji je jeftini ili od ovoga u arrowu koji je najjeftiniji(vise od 3puta jeftinije negu u chipoteci)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 Računam da bih se možda na vrućem asfaltu sa malo poštimavanja LC-a i malo više boosta iznad 5500rpm u drugoj, mogao doći na niskih 5s... No to je to bez LSD-a i poluslikova ili slikova... Probamo večeras? Ja sa 3 cilindra i širim te većim gumama od standardnih? :naughty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 Koliki je taj x? Ajde super... Baš me zanima koliko ćeš nisko ići... :naughty: Niskih 5 sec. Uskoro i konačno ispod 5. Ali kako su se stvari danas počele odvijati, to će biti manje bitno, jer bi ono vrijeme od 100-200 km/h moglo drastično pasti :naughty:. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now